Bu durumu maddeyle, dna ile açıklayamazsınız 😂 aynı zaman aralıgında doğanlarda ortak yüz tipleri ve benzerlikler mutlaka vardır belli bölgeler hep aynıdır. iyi veri madenciliği yaparsanız siz de fark edeceksiniz 😂

Bu durumu maddeyle, dna ile açıklayamazsınız 😂 aynı zaman aralıgında doğanlarda ortak yüz tipleri ve benzerlikler mutlaka vardır belli bölgeler hep aynıdır. iyi veri madenciliği yaparsanız siz de fark edeceksiniz 😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O esnada azrail yüzlü ben
yengeçlerin yüz yapıları bakışları zaten hep aynı birbiriyle.
Kanka o kadar düşünme ya
Ben kendimi o kadar düşünmüyorum a**** koyayım
tesadüf galiba bilemiyorum
balık burçlarını da atıyım mı? şok olma ama : )
ben balık burcuyum. bu tarz şeyler ilgimi çeker.
sanatsal ve ince işler genellikle yengeç, akrep, balık gibi su grubu burçlardan çıkar.
iletişim yeteneği gerektiren işler kova ikizler gibi hava elementlerinden çıkar
ateş elementleri hiperaktiftir genellikle savaşçı özellikleri var.
toprak elementleri olan başak oğlak boğa çok inatçılardır.
balık burçlarına da bak;
Ateyizler balık burçlarının bakışlarının ve yüz yapılarının birbirlerine benzemesi tesadüf mü? ↗
Yengeç burcu bir kadının müslümanlık, dinen, türkiye öfr adetlerini aşan edepsizliğin dahi hafif kaldığı bir halini yaşadım böyle bu yönde (aile ici ensset) psikolojik gevşekliği olabilirmi bu burcun? Kimse üstüne alınmasın.
@Hakan10x ne gibi bir halini? detayını merak ettim. yengeçlerde yogun aşağılık kompleksi var. en narsist burç seçilmiş zaten.
Evet narsiştlik var ama hafif duygusallık ve sahip cıkma olgularıyla narsistliği gizliyorlar, fakat anlasılıyor, teenage son and mother kişiliğme sığmaz sorma ingilizce yazabildim cvp ı
@Hakan10x kaç yaşındaki bu? oğlu mu var ve nasıl anladın bunu
.
Balıklardanda bahset
onlarda benzer noktalar çok. onlara örnek de atıcam.
Att
Ateyizler balık burçlarının bakışlarının ve yüz yapılarının birbirlerine benzemesi tesadüf mü? ↗
Allah yaratısı o
Zaten yarısı estetikli normal de hem birbirlerine benzemesi doğal güzel çok nadir kaldı jdodjfkf
hmmm
Hıhıı