Astroloji & Burçlar Havas ilmiyle uğraşan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçen bir hocayla konuştum neler neler dedi inanamazsınız Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Mmmmm Havas ilmiyle uğraşan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kuzenim uğraşıyordu şu anda çok ağır ilaç tedavisi görüyor psikolojisi çok bozuldu böyle şeylere bulaşmayın 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet hocada bana bunu dedi Yorumla Soran +1 yıl Uğraşma bu tip hastaneye yatırılan çok dedi Yorumla Soran +1 yıl Kuzenin neden uğraşmaya başladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cemaat üyesiydi zaten nasıl bulaştı bilmiyorum ama dediğim gibi bu tip meziyetler herkesin harcı değil herkes yapamaz çoğu kafayı yiyor uzak durun Yorumla Soran +1 yıl Hangi cemaat bende üyesiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver orasını, bilindik büyük bir cemaat Yorumla Soran +1 yıl Cemaat mi tarikat mi? Yorumla Soran +1 yıl Yazamıyorum Yorumla Soran +1 yıl orada mısın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bi ara bi arkadaşım vardı o uğraşıyordu. Peki ne dedi hoca sana? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Baya hoca olacak kadar ilmi varmıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet medrese okuyordu, o ilmi de ayrı alıyordu. Yorumla Soran +1 yıl Tanışmak isterim bu kişiyle tanıştırır mısın ya d medrese neredeydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçenlerde babası vefat etti. Kendisi de ailenin en büyüğü, birçok sorumluluk bindi omuzuna. Ondan dolayı hiçbir yerde aktif göremiyorum. Benimle de konuşmuyor. Özledim kendisini. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıyafe ilmî de vardı. Birinin suratına bakınca şıp diye ne olduğunu açıklıyordu uzun uzun. Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% Akrep +1 yıl Uğraşıyoruz buyur evladım ne vardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kuzenim uğraşıyordu şu anda çok ağır ilaç tedavisi görüyor psikolojisi çok bozuldu böyle şeylere bulaşmayın
Evet hocada bana bunu dedi
Uğraşma bu tip hastaneye yatırılan çok dedi
Kuzenin neden uğraşmaya başladı
Cemaat üyesiydi zaten nasıl bulaştı bilmiyorum ama dediğim gibi bu tip meziyetler herkesin harcı değil herkes yapamaz çoğu kafayı yiyor uzak durun
Hangi cemaat bende üyesiyim
boş ver orasını, bilindik büyük bir cemaat
Cemaat mi tarikat mi?
Yazamıyorum
orada mısın
Bi ara bi arkadaşım vardı o uğraşıyordu. Peki ne dedi hoca sana?
Baya hoca olacak kadar ilmi varmıydı
Evet medrese okuyordu, o ilmi de ayrı alıyordu.
Tanışmak isterim bu kişiyle tanıştırır mısın ya d medrese neredeydı
Geçenlerde babası vefat etti. Kendisi de ailenin en büyüğü, birçok sorumluluk bindi omuzuna. Ondan dolayı hiçbir yerde aktif göremiyorum. Benimle de konuşmuyor. Özledim kendisini.
Kıyafe ilmî de vardı. Birinin suratına bakınca şıp diye ne olduğunu açıklıyordu uzun uzun.
Uğraşıyoruz buyur evladım ne vardı
Ne dedi
ne dedi?
Hocamı kaldı ya