+1 yılMaalesef benim başımda da aynı dert var. Sohbet etmek istiyorum ama hemen burç muhabbeti açılıyor ve ikizler olduğumu duyan arkasına bakmadan kaçıyor. Aslında pamuk gibi insanım ama ikizler sağ olsun çıkmış 9a inmez 8e muamelesi görüyor. Sırf bu ikizler yüzünden iletişim kuramıyorum. Keşke burçlar silinse 😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılB@k gibi bir burç hem de bencil kendi dediğini doğru bilen canım bir burç hem de ikizler burcu insanı hangi kariyere sahip olursa olsun cahildir her zaman haklı olan bir insan cahilden başka bir şey değildir. O da bilir yanlış olduğunu ama işine gelmez ona itaat edilmesini ister ve bir baskaldiri gördüğü an ipleri keser çünkü çok flortoz ve bağlanan sadık bir burç değil onda öyle değerler yok yani hiç çevrem de ne kızlar da ne erkeklerde karşı taraf için çabalayan ikizler burcu görmedim. Böyle yaparak kendinizi havalı ya da ulaşılmaz olduğunuzu düşünüyorsunuz ama zekanız kahkaha attırıyor. İkizler burcuyla arkadaş falan olur yoksa sizi manupule ederek, Bi soğuk Bi sıcak davranarak sadece takıntılı birisi haline getirir cevabim soran kişiden dışındadir ben kendi ikizler burcu nefretimi kusuyorum sadece o kadar
39 Yorumla
u İkizler+1 yılTeşekkür ederim beni dışında tuttuğun için ağlayacaktim kiz jxjsjs sana kim ne yaşattı böyle geçmiş olsun
Aslan+1 yılHerkesin geçmişinde en az bir tane ikizler ve kova olmuştur. Ben de onlardanım
u İkizler+1 yılBenden kimse sikayetci olmadi ya ya da kibarliklarindan söylemediler jxjsjs
Aslan+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz belki yanlış biliyorsun burcunu belkide boğa burcunun bitimine yakın ya da yengeç burcunun başlamasına yakın bir günde doğdun öyle olunca bir tık azalıyor manyaklık
u İkizler+1 yılŞöyle, kendi dengesizliklerimi biliyorum ve yonetebiliyorum, hani her şeyi burca yormamak gerek karakterim, yetişitirilme tarzim, maneviyatim derken kimseyle sorun yaşamıyorum
Elbette hatalarım oluyor benim de bazen çekilmez yönlerim oluyor ama insanim ben sadece öyle aman aman insanlari kendimden biktiracak, uzaklaştıracak şeyler yasamadim zaten sorun ben gorunce uzaklaşan ben oluyorum toksik olmayi sevmem etrafımda da sevmem.
Aslan+1 yılBir an eski sevgilimin mesajını okuyorum sandım sjxndkekd aynen hayırlısı diyelim
u İkizler+1 yılHayırlısı 😀burcumdan memnunum ben şu an ikizleri elestirken yerin dibine sokarken gayet olgunlukla durdum karşında ve yine diyorum burçlar boş iş aslinda her seyi burca yoramayiz eski sevgilimin mesajlarini okuyorum sandim diyerek
Ben burcumu Başak olarak deseydim yine aynisini dermiydin jsjsjs
Balık+1 yılAslanların eksik kalır yanı yok
Aslan+1 yılAslan benim lan jdjckdskjcs
+1 yılBurç kötümü bilmem.
Sen iyi birine benziyorsun.
13 Yorumla
u İkizler+1 yılTeşekkür ederim 😃
Yay+1 yılRica ederim :)
Yay+1 yılTeşekkür ederim
- Astroloji & Burçlar konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde ikizler ayni tepkiyi aliyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
+1 yılAşko sen dilenciye sadaka falan ver bak bir burç meselesi için bu kadar takıntı yapıp ayrılan bir insan yarın öbürsü gün diğer konularda ne kadar büyütüp sürekli ayrılma barışma kavga durumuna getirir ilişkiyi tahmin edebiliyor musun 🙄😮💨 bu yüzden bu tarz insanlara dengesiz deyip geç kendinde veya burcunda kusur arama her burcun da her insanın da artı yönleri eksi yönleri kusurları vardır atıyorum kova çıksaydı o harika Ben bununla bir ömür mutlu olurum deyip devam mı edecekti çok saçma
30 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben İkizler burcunu seviyorum ve gayet de iyi anlaşıyorum Çünkü evde iki tane ikizler burcu ile yaşıyorum iki tane ikizler burcu bir tane aslan burcuna karşı annemler beni anlıyor ben annemleri anlıyorum ortak paydada bir şekilde buluşuyoruz Onun dışında gerçekten ikizler burcu öyle ön yargılı yaklaşılacak bir burç değil
10 YorumlaSeviyorum ben ya kıpır kıpırr bir burç. 😀 Burçları eski sevgililerinizden ayırın lutfen Allah Allah neşeli bir burç. O değil yay içinde böyle bir algı var ne yaptık size neşeliyiz diye, hiç oluyor mu ayıp ayıp 😄 burçlar insan değildir kendinize gelin aptallık etmeyin! 😂
10 Yorumla
+1 yılKitapta yazıyor kitapta yengeç akrep ve oğlaktan uzak dur ama ikizlerden kaçın kaçın diyor hahahah 😂 şaka şaka kimseyi tanımadan burcuna göre yadırgamak, yargılamak akıl ve mantığa aykırı bir davranış.
21 Yorumla
u İkizler+1 yılBoğalardan da ben kaçıyorum ama işe bak sen Boğa burcusun jsjss
+1 yılyaaa yok be gülüm o karşımda ki kişinin mallığı ve karaktersizliği bende ikizler burcuyum. burça problem yok karşımıza çıkan kişilerin problemi var üzme tatlı canını 🙂
22 Yorumla
u İkizler+1 yılMuaahhh😘😘😘
İkizler+1 yıl♡♡♡♡
+1 yılDua et Cimere şikayet etmiyorlar ben birisi bana ikizlerim dedi mi direkt cimere bildiriyorum
11 Yorumla
u İkizler+1 yılAklımda olsun ozaman😀
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Eski sevgilimde İkizler burcuydu ama çok karekterli düzgün biriydi. Arada gelgitleri oluyordu , ani parlamalar , fevri davranışlar. Ani yükselişler vs..
22 Yorumla
u İkizler+1 yıl😀düzgün biriydi... sonrasi batti be jsjsjs
+1 yılHiçbir Burcu önyargılı davranmam ve burç konusunu sohbet konusu bile yapmam hiçbiri ile alakalı hatta kendi burcumla alakalı bile bilgi sahibi değilim çünkü duygularım ve hislerimle hareket ederim başkalarının yazmış olduğu şeylerle değil
10 Yorumla
+1 yılKötü tabiki Allah bütün ikizler Burcu olan varlıkların iyi yakasını bir araya getirsin
12 Yorumla
u İkizler+1 yılAy beddua etme diyecektim jsjsjs
İkizler+1 yılYok beddua etsem diğer burççuklara ederim geberesiciler
+1 yılHayır ben bir zararını görmedim kendi halinde bir kızsın 🙄
12 Yorumla
u İkizler+1 yılDavulun sesi belki uzaktan hos geliyordur hı😀? Jdjdjd teşekkür ederim ya
Terazi+1 yılSen mutlu ol diye yazdım😬
Ama hiç ikizler burcu bir arkadaşım olmadı o yüzden bilmiyorum gerçekten.
+1 yılÇok kararsız bir burç maalesef inci sen yalnız öleceksin.
11 Yorumla
u İkizler+1 yılÜniforma yakışmış he hayırlı olsun 😀
Kararsiz değiliz her şeyi ayni anda yapmak istiyoruz jsjsjs
- Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılseni yine terk ediyorlarmış bana yaklaşmıyorlar bile burcumu söyleyince 😂
12 Yorumla
u İkizler+1 yılHe işte hocam flörtlerim kaçıyor jxjsjs
Aslan+1 yıl😂 ahah
+1 yılBende İkizler Burcuyum Fakat O Karşımızdaki İnsanla Alakalı Anlamıyorum Ben Burçlara Pek İnanmam Karşımdaki İnsanla Anlaşıp Anlaşamadığıma Bakarım Dediğin Gibi Bi Ön Yargı Var. İşte Sorun Orada Burç Mu Karşımızdaki İnsan Mı Daha Önemli :)
10 YorumlaBırak boş ver be İnci seni tanısalar kimin aklına gelir İkizler burcu olacağın cevap veriyorum kimsenin aklına dahi gelmez o sebepten sana ön yargıyla yaklaşıyorlarsa direkt naşşş çekip gönder hayatından o insanları 😅😇
10 YorumlaBunu bu kadar düşünen erkek de mi varmış. Daha neler göreceğiz başımıza taş yağacak 😅😅
12 Yorumla
u İkizler+1 yılKonu ikizler burcu gelince hepsi astrolojiye merakli oluyor jsjsj
- Astroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü olsun ya aynı anda iki kişiyle flört edersin 😂😂😂
12 Yorumla
u İkizler+1 yılHihihi 😀
Yay+1 yılKsmvöskgölshm
+1 yılKadın İkizler evet sıkıntı. Bugün olsa bende ikizler burcundan kaçardım.
12 Yorumla
u İkizler+1 yıl🙄 Yapma sen yapma jxjs
Balık+1 yılBaşımda ki belayı bilsen hak verirsin 😂
+1 yılSadece ikizler diye demiyorum genel olarak burçların çoğuna karşı tepkisizimdir, yani dahilindeki kişileri pek ilgimi çekmezler, ikizler de onlardan biri olabilir
10 Yorumla
+1 yılBurca göre insan sınıflayan allahın canavarlarını bize gelmiş soruyorsun. Yok kardeş yok kötü burç değil sen türkiyedesin insanların iq seviyesi düşük.
10 YorumlaBende koç burcuyum, heryerde eziyorlar çok çapkınmış, çok aldatırmış, inatçıymış falan filan, bir insan burcuyla belli olmaz. Karakter ve kişilik meselesidir bu.
10 YorumlaÇok tanımadım bir tanesiyle konuşma imkanım oldu çok fırıldaktı Ani ruh değişimleri vardı bi'de telefona yapışık yaşıyordu ya Allah aşkına günde 50 kez aranır mı? Bastım engeli sonunda kurtuldum 😂
12 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılYakın arkadaşımın sevgilisi ikizler ve mutlular. Ondan önceki flörtü de ikizlerdi ama bela okumadığımız gün yoktu ahsjs. Demek ki bu işler burca bakmıyor
10 Yorumla Ne alaka burçla mi ciddi veya ciddiyetsizlik oluyor
20 Yorumla
+1 yılİkizler insanıyla pek muhabbetim olmadı bilmiyorum hsjsjsjs Ama burca göre devam edip etmemek karşı tarafın zekasından şüphe ettirdi
10 YorumlaBurç falan ne alaka elinin tuttuğuna gözünün gördüğüne şükredeceği yerde burcunu soruyorsa ondan olmaz zaten
10 Yorumla
+1 yılHayır da çok güven duyamiyorlar bende ikizler burcuyum ve dengesiz olduğumuzu düşündükleri için
10 YorumlaBana biraz saçma geliyor burçların artı ları eksileri muhakkak var ama hepsini genellemek çok saçma
20 Yorumla
+1 yıl
Melek o melek 💁♀️
10 YorumlaYa bu insanları burçlarına göre yargılamak ciddi vizyonsuzluk
20 YorumlaTabi canim, imam ikizleri duyunca namazi kildirmiyor zaten o derece yani
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlıyormuş gibi yazayım hemen.
Neee ikizler mi kaç kaç kaç 😂😂10 Yorumla
+1 yılMezhep savaşları gibi burç savaşları çıkmasa bari leyla
10 YorumlaBu burç zımbırtısı yüzünden insam ayrımı yapacak değilim
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkizlerin başını bağlamanın çok kolay yolu var aslında
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılNeyse boş ver neyi kayb etdiklerinin farkında değiller daha
10 Yorumla
+1 yılİkizler burcu olmakla gurur duyuyorum. Diğerleri kıskanıyor.)
10 YorumlaBurca bu kadar takan insanlardan hiç hoşlanmam, gidebilir 😶🌫️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani bende pek sevmem :D kadın erkek farketmeksizin, zor oluyorlar çünkü. Her burcun olumsuz tarafı var ama ilişkisel anlamda ikizleri idare etmek zor.
10 YorumlaBurcuna göre yargılamak ona göre hareket etmek saçma bence
10 Yorumla
+1 yılYok canım ne kötüsü😂 benimde ruhumda var ikizler saklı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa abi iyi misiniz burcunu söyledikten sonra zaten seninle konuşmayı kesen adamdan bi cacık olmaz boş beleş insanlarla muhatap olmayın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler burcunun sohbeti çok güzeldir. Bütün önyargılar kötüdür.
20 Yorumla
+1 yılBen bırakmam seni gel evimin kadını ol 😜😘
12 Yorumla
u İkizler+1 yılEn sonunda oyle olacak skjs
Koç+1 yılAyyyyh nasip olur mu beeeee 😅😍
+1 yılbi öyle bi böyle olduğun için olabilir:)
12 Yorumla
u İkizler+1 yılHiç değilim ben hep öyle oldum jsjs
Başak+1 yılo da böyle olduğunu düşünüyor :))
Astroloji & Burçlar konusunda 417 cevap paylaştı. Güzel burç önemli olan o burçları taşıyan kişilerin karakteri önemli
10 Yorumla
+1 yılSağı solu belli olmayan, gri bir burç. İnsanı çok fazla yorabiliyor
10 Yorumla
+1 yılBende ikizler burcuyum biraz kıskanç olmamız kolay baglanamamamiz korkutuyor sanırım herkesi
10 Yorumla
+1 yılKimseye burçlara göre yadirgayacak kadar cahillesmedim
10 Yorumla
+1 yılZevksiz, hedefsizler. 😄 Bana bir ikizler hanım verin dünyayı bahar bahçe yapayım!😄
00 Yorumla
+1 yılİyidir iyi sen bakma onlara ama sen de hemen söyleme canım ikizler olduğunu.
00 YorumlaNe kadar ayıp 🤣🤣🤣
213 Yorumla
Balık+1 yılSanki bilmiyorsun ikizler kadınını 😂
Balık+1 yılFarklısına denk gelmedim 😂
Balık+1 yıl
+1 yılBende ikizlerim aynı sorun var
10 Yorumla
+1 yılYok değiller bana zararları dokunmuyor
10 Yorumla
+1 yılYükselenim ikizler onlar bizim kçımızı yesin
10 YorumlaBir oğlak olarak İkizler burcu ile iyi anlaşırım
10 YorumlaBurç fanatiği hiç kimseyle flört etmem şahsen.
10 Yorumla
+1 yılMükemmel arkadaşlar
10 Yorumla
+1 yılAllahümme ecirnâ min ikizler und boğa..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ne yalan soyleyim denge sorunu oluyor ne kdr ikizler tanidiysam.
10 Yorumla
+1 yılŞeytanın burcu iki karakterli :D
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler