Astroloji & Burçlar Koç burcu tanıdığın var mı? Koç burcuyla alakalı bir özellik söyler misin? İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sızın vurdunuz ne? Güncellemeler+1 yıl Koç burcu tanıdığım var mi Güncellemeler+1 yıl Koclarrr Koç burcu tanıdığın var mı? Koç burcuyla alakalı bir özellik söyler misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Koç burcuyum ama yükselenim yengeç olduğu için yengeç 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Aynısı
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Yay +1 yıl Sevince çok güzel seviyorlar silince de kalbini parçalaya parçalaya siliyorlar ağzını kırıyorlar 😅 1 6 Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Ahahah sende mı koçsun yoksa koçta darbe mi yedin Doludoludolu Yay +1 yıl Yay burcuyum ben darbe yedim diyelim 😄 İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Ahahah neden darbe yedin yaaa uyanık olsaydın:) Doludoludolu Yay +1 yıl boş ver karışık işler koçlar benden uzak 😄 İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Ahahah tamam senin kararın ama koçlara yani o koç ya bu yolu sen açmışsın ciddi miydinjz Doludoludolu Yay +1 yıl Neyse konuyu kapatalım😂
Gizli Üye (25-29) +1 yıl koç burcu olaraaak aşırı inatçı sinirli dedigim dedikkk net kararlı 😂🙏🏻 1 1 Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Hımmm Evet bak bunlar ben olabilir senin özellikler ne? Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% Başak +1 yıl Sinirli agresif 1 2 Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Sen nerden biliyorsun ki Yorumla _malesefeylul Başak +1 yıl Bilirim Yorumla
matematikçibayannn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% Aslan +1 yıl babam ve çoğunlukla anlaşamıyoruz 1 3 Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Neden yaa anlaşırsın suyuna git :) Yorumla matematikçibayannn Aslan +1 yıl suyuna gitmem demek bana çocuk gibi davranmasına izin vermem demek oluyor Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Anladım ama sende büyümüşsün 22 olmuşsun bunu anlat ona Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Balik. Koc burclari bebe :d 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendilerinin yetiskin ve gelismis olduklarini zannediyolar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ooo knk yukselen yengec mi.. felaket ya.. Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Hımmmm peki senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdk mk Yorumla İnatçıbirkoç Boğa +1 yıl Tamam uzatma kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koç burcuyum ama yükselenim yengeç olduğu için yengeç
Aynısı
Sevince çok güzel seviyorlar silince de kalbini parçalaya parçalaya siliyorlar ağzını kırıyorlar 😅
Ahahah sende mı koçsun yoksa koçta darbe mi yedin
Yay burcuyum ben darbe yedim diyelim 😄
Ahahah neden darbe yedin yaaa uyanık olsaydın:)
boş ver karışık işler koçlar benden uzak 😄
Ahahah tamam senin kararın ama koçlara yani o koç ya bu yolu sen açmışsın ciddi miydinjz
Neyse konuyu kapatalım😂
koç burcu olaraaak aşırı inatçı sinirli dedigim dedikkk net kararlı 😂🙏🏻
Hımmm Evet bak bunlar ben olabilir senin özellikler ne?
Sinirli agresif
Sen nerden biliyorsun ki
Bilirim
babam ve çoğunlukla anlaşamıyoruz
Neden yaa anlaşırsın suyuna git :)
suyuna gitmem demek bana çocuk gibi davranmasına izin vermem demek oluyor
Anladım ama sende büyümüşsün 22 olmuşsun bunu anlat ona
Balik. Koc burclari bebe :d
Kendilerinin yetiskin ve gelismis olduklarini zannediyolar.
Ooo knk yukselen yengec mi.. felaket ya..
Hımmmm peki senin burcun ne
Yazdk mk
Tamam uzatma kanka