Astroloji & Burçlar Burcunuzun özelliklerini taşır mısınız? bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben dibine kadar taşıyorum Güncellemeler+1 yıl Süper soruu Güncellemeler+1 yıl Güncel Burcunuzun özelliklerini taşır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç ve taşıyorum evet 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Özelliklerini bilmiyorum doğru düzgün. Bi ara baktım ama yarısını falan taşıyorum. Yükselen, ay burcu falan da varmış geçenlerde öğrendim. 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Karışık ve meşakkatli konular Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% Balık +1 yıl Tam olarak hayir bazi belirtiler gösteriyorum sadece 1 0 Yorumla
Biriistekurcalama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% Terazi +1 yıl Burcumun Özelliklerini %80 Taşıyorum diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Vicdanlıyım Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 100% Yengeç +1 yıl Senin ne Akrep mi cibildak resim ayıp 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Alt tarafı omuzlarım görünüyor 😅 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Terazi +1 yıl Yok ağır geliyor kaldıramıyorum 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Aynen Yorumla
satyagrahaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% Aslan +1 yıl Hepsini değil ama çoğunu taşırım. 1 0 Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% İkizler +1 yıl Yükselen ile kendi burcumun karisimiyim 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Balık +1 yıl Burcu beni taşısın 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Güzeldi Yorumla BalalarBabası Balık +1 yıl Sonra da gülebilirsin Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Yok yav Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl taşimam başka burcun özelliklerini taşırım 1 2 Yorumla Biriistekurcalama Terazi +1 yıl Hangi burcun özelliğini taşır sin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kova burcuyum aslan burcun özelliklerini taşıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl maalesf 1 10 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Neden maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benim niye aslan gözüküyor anlamadım. başağın fazlası zarar Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Her şeyin fazlası zarar 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sürekli güncellemek de dahil bunaa Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Hakkımı sonuna kadar kullanırım rahatsızsanız kaldırayım yorumunuzu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevinirim teşekkür ederim 🙂 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Zaten güncelleme bitti artık güncelleyemem. Rica ederim Ama isterseniz kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl himm sınırsız sanıyordumm olur farketmez Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Özür dilerim ters çıkıştıysam bu arada iyi akşamlar 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet sinirlendiniz galiba ama sorun yok iyi akşamlarr 🙋🏻♀️ Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı. Coğu özelliğini evet 1 0 Yorumla
Merilllllli Takip Et Xper 3 Yaş: 22 İkizler +1 yıl Gün boyu ağlamama bakarsak evet maalesef 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 392 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Taşırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yengeç ve taşıyorum evet
Özelliklerini bilmiyorum doğru düzgün. Bi ara baktım ama yarısını falan taşıyorum. Yükselen, ay burcu falan da varmış geçenlerde öğrendim.
Karışık ve meşakkatli konular
Tam olarak hayir bazi belirtiler gösteriyorum sadece
Burcumun Özelliklerini %80 Taşıyorum diye düşünüyorum
Senin ne Akrep mi cibildak resim ayıp
Alt tarafı omuzlarım görünüyor 😅
Yok ağır geliyor kaldıramıyorum
Aynen
Bazılarını taşıyorum evet
Tasiyorum evet
Hepsini değil ama çoğunu taşırım.
Yükselen ile kendi burcumun karisimiyim
Burcu beni taşısın
Güzeldi
Sonra da gülebilirsin
Yok yav
taşimam başka burcun özelliklerini taşırım
Hangi burcun özelliğini taşır sin
kova burcuyum aslan burcun özelliklerini taşıyorum
maalesf
Neden maalesef
benim niye aslan gözüküyor anlamadım. başağın fazlası zarar
Her şeyin fazlası zarar 😀
sürekli güncellemek de dahil bunaa
Hakkımı sonuna kadar kullanırım rahatsızsanız kaldırayım yorumunuzu?
sevinirim teşekkür ederim 🙂
Zaten güncelleme bitti artık güncelleyemem. Rica ederim Ama isterseniz kalsın
himm sınırsız sanıyordumm olur farketmez
Özür dilerim ters çıkıştıysam bu arada iyi akşamlar 🙏
evet sinirlendiniz galiba ama sorun yok iyi akşamlarr 🙋🏻♀️
maalesef
Coğu özelliğini evet
Gün boyu ağlamama bakarsak evet maalesef
evet
Taşırım
Tasiyorum
Evet