Cevrimiciyi kapatmisti ben de ac dedim acti sonra iyi geceler dedi ben de bu nasil iyi geceler dedim uyu dedim sana dedi ben de sana ne uyurum uyumam dedim
Ama normalde ben daha inadim aslan o suclu oldugunda o yazar ama sanirim bu sefer ben de sucluydum 4 gun dayandim en son bugun ben yazdm iste hata mi ettim sence
Halledersiniz, yıkmak kolay birlikte olmak zor iste biraz derin sağlam konuş ne gerek var falan. hsta yapinca depara kalkıyoruz düzgün gitmesi için çaba sarf etmiyoz da
Sakin bi sekilde , durumu izah et ben iliskide güven ve sadakat isterim, aramizi hiç bir seyin bozmasini istemem de hatta birbirimize karşi dürist sekilde söylemeliyiz eksigimizi hatamizi sevmediginiz yanlarimizi vs ben sana guveniyorum takiplestigin kisi arkadssin olabikir ama de ben bur kadinim ve bunda seni kiskanirim o yuzden karsilikli anlasalim sende bende bu konuda istemedigin seyi rahatlikla soylede
Söyledim simdi sesli konusurken sen de cikar ozmn dedi ben de sen cikarirsan dedm sonra cikarmam bana bunlarla gelme dedi nolur cikarmazsam dedi tepkimi olcmeye calisti boyle ayrilirim falan dememi bekledi heralde ben de yok bisey dedm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Katır inadı var, görmezden mi gelicen geçmiş olsun.
Yay misin
Tabi ki
Naz yapiyor ya resmen
Ben de ondan bekliyorum konusuyoruz ama soguk
Bi tartisma yasadik onun icin
Tartışma neydi
Cevrimiciyi kapatmisti ben de ac dedim acti sonra iyi geceler dedi ben de bu nasil iyi geceler dedim uyu dedim sana dedi ben de sana ne uyurum uyumam dedim
😂😂😂😂
Ne oldu jdjdjd
Bu mu
Sorun
Evet boyle cikti tartisma bana uzattin dedi hakkaten simdi anlatinca bisye yokmus gibi ama kac gundur kafami bozdu biraz
Ama canim oyle istedi demesi zoruka gitmisti neden kapattin dedigimde
Nee kadardır beraberdiniz
Bir yildir
Şimdi tutcan kulaklarinizdan kafalarinizi tokusturcam sarilin çabuk dicem ha
Ama normalde ben daha inadim aslan o suclu oldugunda o yazar ama sanirim bu sefer ben de sucluydum 4 gun dayandim en son bugun ben yazdm iste hata mi ettim sence
Şaka bi tarafa, gelgitliyiz bu ara, emri vaki konuşma hafif şakalımsı nediceksen de sakayı severiz ama abartma
Yok yok yaz sen varsan bende varim yoksan yokum de git saril
Cok emrivaki konustum bu konuda cok hassassiniz gercekten ac sunu dedm direkt
Yanaklarini biraz mincikla
Ama cidden bu kdr takildiginizi bilmiyordum buna
Oyle dersem simarmaz mi
Şarkımız bile var
Hangi sarki
Aslansin işte nabza göre yap sen de
İki deli bir araya gelmemeliydik
Halledersiniz, yıkmak kolay birlikte olmak zor iste biraz derin sağlam konuş ne gerek var falan. hsta yapinca depara kalkıyoruz düzgün gitmesi için çaba sarf etmiyoz da
Hasta yapinca derken
Zaten hep oyle yapiyorum ise yariyor cidden duygu somurusu yapiyorm cogu zaman😂
Peki bu cocuk nasil daha cok asik olur nasil cok baglanir napmam lazim
Az değilsin haaa, hasta degil hata yapinca yazacaktim klavyenin azizligi
Soruma cevap alamadim 🤣peki bu yaylar kiskanilmayi sever mi sevmez mi bi kizla takoplesiyor ciksrmasini istiyorum nasil soylicem
Günaydın, hangi soruna
Fazlası değil, dozunda. Yani bundan alinganlik gosterebilir takibi birak dersen
Taniyomusjn kizi necidir
Ne yaptın?
Bildirim gelmiyor yeni gordum o yuzden
Soylemedim hala nasil soylemeliyim ozaman kizlarla takiplesmesini istemiyorum
Sakin bi sekilde , durumu izah et ben iliskide güven ve sadakat isterim, aramizi hiç bir seyin bozmasini istemem de hatta birbirimize karşi dürist sekilde söylemeliyiz eksigimizi hatamizi sevmediginiz yanlarimizi vs ben sana guveniyorum takiplestigin kisi arkadssin olabikir ama de ben bur kadinim ve bunda seni kiskanirim o yuzden karsilikli anlasalim sende bende bu konuda istemedigin seyi rahatlikla soylede
Durustluk en azindan benim icin onemli
Samimi ve sakin durust konusmalari severiz
Söyledim simdi sesli konusurken sen de cikar ozmn dedi ben de sen cikarirsan dedm sonra cikarmam bana bunlarla gelme dedi nolur cikarmazsam dedi tepkimi olcmeye calisti boyle ayrilirim falan dememi bekledi heralde ben de yok bisey dedm
Ohoooo siz barışmı yapmaya çaba gösteriyonuz yoksa birbirinizi iyice çıkmaz sonuclaramı yöneltme gayretindesiniz eee yine ego savaşı olmus
Evet ya yone kavga çıkmasın diye kendimi zor tutttum valla
Buda hee artistmi nedir yahu ayip etmis
Evet