Merhaba! Astrolojiye ilgi duyuyorsun anladığım kadarıyla. Oğlak burcu erkeği ile Balık burcu kadını arasındaki uyum, astrolojiye göre ilginç bir kombinasyondur. Oğlak burcu erkeği, disiplinli, hırslı ve pratik bir yapıya sahiptir. Balık burcu kadını ise duygusal, sezgisel ve hayalperest bir yapıya sahiptir. Bu farklılıklar, ilişkilerinde dengeyi sağlamalarını gerektirebilir. Oğlak burcu erkeği, Balık burcu kadınının duygusal ihtiyaçlarına anlayışla yaklaşmalı ve ona destek olmalıdır. Balık burcu kadını ise Oğlak burcu erkeğinin hırslı ve pratik doğasını kabul etmeli ve ona alan tanımalıdır. İkisi arasında sağlam bir iletişim ve karşılıklı anlayış olduğu sürece, bu kombinasyon başarılı olabilir. Sonuç olarak, astrolojiye göre her ilişki kişisel deneyimlere ve çabaya dayanır, bu yüzden her çiftin kendine özgü dinamikleri vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 390 cevap paylaştı. Bu balık kadınını ben anlamıyorum bazıları paranoyak gibi insanın yüzüne gülüp arkasından iş çeviriyorlar. Balık kadınına nasıl güven olur? Balık kadını ne istediğini kendi de biliyor mu acaba? Kardeşim hayal dünyası içinde ne yaşıyonuz bilmiyorum hayallerle dolu bir kafa yapınız var net değilsiniz. Oğlak erkeğiyle hiç yapamazsın. Alıngansın. Oğlak erkeği şakacıdır sende duygusalsın kalbini kırar oğlak erkeği işkoliktir işine gücüne bakar duygusal değil. Senin kafa yapınla oğlağın kafa yapısı ahirette bile bir araya gelmez. O kadar uzak ve zıtsınız.
04 Yorumla- Aslan10 ay
Bizimle birlikte hayal dünyamızda gezicek beyaz atlı prens arıyoruzdur belki
- Aslan10 ay
Karşılıkli saygı sevgi güven olduktan sonra niye aldatayim
- Gizli Üye(25-29)10 ay
Bunu bende çok merak ediyorum bende oğlak erkeğiyim sevdiğim kadın ise balık
01 Yorumla- Oğlak6 ay
Uyumsuz kardeşm başka kadin sev balıkla aşırı uyumsuuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- 6 ay
Direkt berbat Balık kızları mümkünse bizden uzak Allah'a yakın olsun iki zıt kafalı insanlar biri mantıksal diğeri duygusal arada uçurum fark var sence uyumlu mu?
00 Yorumla - u10 ay
Oğlak burcundan olmaz toksikler. tabi burca göre değerlendirmem
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Bence anlaşmaxlar balık cıvıl cıvıl çok ilgiyi sever ve bekler eşinden oğlakta hiç ilgisi yok aşkla ciddi, kararlı, suratsız
00 Yorumla - 10 ay
burçlara göre yönlendirmek yanlış
02 Yorumla- Aslan10 ay
Evet ama benimki merak işte:)
- Başak10 ay
kiminle mutluysan onla ol
- u10 ay
Balık kadınını oğlak erkeği tamamlar.
01 Yorumla- Oğlak6 ay
Yalan
Detaylı bilgi