İşte bu yüzden YAY burcu kadını sürekli terk edilir ve ya terk eder istikrarlı bir ilişkisi neredeyse imkansız hale gelir :) Hep aynı hikaye yay burcu özgür ruhludur, yay burcu kadını gezmeyi tozmayı, eğlenmeyi ve güzel vakit geçirmeyi sever bla bla bla. Hayatımda tanıdığım tüm yay burcu kadınları asla unutamadı hatta pisikopatlık derecesinde takıntı yaptı. Sorunlu bir burç. Unutuyormuş, takmıyormuş, yaralanmamış numarasın en iyi yapan burç diyebilirim. Ta ki karşısına bir AKREP çıkana kadar. Sonra geçmiş olsun :D İç dünyasında samimiyetten uzak bir burç (bence). Ama dışa vurduğu tam tersidir :D
Beni ne çok övmüşsün sonrada yerden yere vurmuşsun yaaa ama çoğu şeyler doğru içimizdeki yangını acıyı hiç belli etmeyiz iyi rol yaparız hep mutlu güçlüymüş gibi davranırız umursamaz gibi görünürüz o yüzden asla taninmayiz kimisi sever kimisi sevmez bu huylarimizi ama biz buyuz işte yapacak bişe yok
İşte anlatmak istediğim de tam olarak bu. İçinizdeki yangın ya da acıyı görebilen hissedebilen birine kadar belli etmediğinizi sanırsınız :) Profil yaşınız doğru ise tecrübenize de saygı duyarak bir şey sormak istiyorum. Bu içinizde gizlediğiniz duygular yüzünden eğlenmeyi, çabuk unutuyormuş gibi yapmayı, takmıyormuş gibi görünmeyi ve fırtınaları içinizde yaşarken dışarıya meltem yeli görünmeyi tercih ettiğinizi hiç düşündünüz mü? :D Bu tercihiniz sebebiyle sık yer değiştirir, sık ortam değiştirir, sık partner değiştirir ve sık sık mutsuz olup mutluymuş gibi yapabileceğinizi hiç düşündünüz mü :D? Aslında içinizdekileri tutmadan yaşasanız en eğlenceli burçlardan birisiniz:)
Elimizde değilki hani bir güç yönlendirir ya bizimkide öyle sen böylesin böyle olmalısın diyor ne kadar enerjik olsakta hep bir tarafımız hüzün dolu ama ben yaşımın da tecrübesiyle baya Bi kontrol altına almayı başarıyorum ağlarken bile müzik açıp dans edebiliyorum atlatıyorum birazda yaşantılar ele geçiriyor bizi