balıklar genelde psikolojisi bozuk tipler olarak düşünülüyor.
herkesin deli olduğu ortamda akıllı deli olurmuş zaten sjsjs
balıklar genelde psikolojisi bozuk tipler olarak düşünülüyor.
herkesin deli olduğu ortamda akıllı deli olurmuş zaten sjsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Balık ve yengeçler, en sorunlu burçlar listesinde ilk sırayı oynar.
nedenmiş sjsjs
Astrologlara sor.
balıkların ne kötülüğünü gördün? yengeçler desen onlar zaten aşağılık kompleksli, saman altından su yürüten sinsi tipler. balıklarda sinsilik göremezsin. sadece gizli manipülasyoncudurlar
https://www.instagram.com/reel/C3nSbiRtMoT/
Balık burcu olanlar aynı zamanda çok alıngan oluyorlar. Attığın linke tıklamadım 😂
attıgım linke tıklamadıysan boğa falan mısın acaba? link instagramın kendi linki ona da güvenmemezlik yapmazsın heralde sksksksjsjs
Açıkçası merak etmediğim için ondan tıklamadım. Instagram'ı sevmiyorum kullanmıyorum zaten. Boğa burcu da değilim, ne kadar da meraklı bir adam çıktın teraziyim. 😆🤦🏻♀️
ooo terazi candır ya. bazı teraziler geçmişte yaptıgın hatayı öyle bi çıkarıyor ki ordan vurmaya çalışıyorlar ama teraziyi severim yine de. boğa sevmem çok inatçı oluyorlar biraz da sinsi. linke tıklamayınca acaba inadından mı tıklamadı diye düşünüp boğa diyesim geldi. bir de üşengeç çok oluyor boğalar. ve evet cidden çok meraklı biriyim. ikizler özelliği de var bende biraz. ay burcum ikizler.
Vayy ikizleri severim, hızlı düşünüp hızlı hareket ederler. Benim ay burcum da teraziymiş ben daha çok hava grubu burçlarıyla iyi anlaşıyorum. Su grubundan yengeç ve balığa da bir o kadar uzağım.
yav yengeçi salla onlar ağır narsist aşagılık kompleksli oluyorlar. balıklar öyle değil balıklar farklı düşünen tipler. hayalciliğimi ordan almışım ben. biraz da asosyalim heralde balık etkisi var. yükselen akrep. mars burcum koç.
ay burcu insanın içgüdüsel tepkilerini ve duygularını belirler. cidden ikizler gibi çok meraklı herşeyi öğrenmeye çalışıp çabuk sıkılan biriyim. ay burcu terazi nasıldır bilmiyom valla. senin o zaman herşeyin full terazi sjsjsjsjsjs
Nerdesin yahuu