Astroloji & Burçlar Doğum saatinizi biliyor musunuz? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Evet yine cimeri doğum saatimi ogrenmek için meşgul ettim en son 2021 de yazmışım 😅 covid nedeni ile talebime bakmamislar Güncellemeler+1 yıl Ogrenirsem yazacam Doğum saatinizi biliyor musunuz? Cevapla Doğum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Bilmiyorum ama öğle saatleri herhalde 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl 22 Ağustos 2001 sabah 11:50de dünyaya göz açtım… ajajaj 1 7 Yorumla Soylu_Orgun Başak +1 yıl Sonra annene ve babana, etrafa baktın ve o meşhur repliğini söyledin "Gele gele bu dönememi geldik hay anasını" 😅 Yorumla helene1 Aslan +1 yıl @Soylu_Orgun doğum fotolarımda öyle bi yüz ifadem var ki heralde mutlu değildim😄 Yorumla Soylu_Orgun Başak +1 yıl Halbuki sallamıştım tutturacağımı aklımın ucundan geçirmedim 😅 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl 2001 de anasinifinda olan ben 😂 Yorumla helene1 Aslan +1 yıl Ahahaha😄 Yorumla Soylu_Orgun Başak +1 yıl @helene1 ablan geldi kalk yer ver çabuk 😅 @Kirginimcokk0 hoş geldin 🤗 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Yok ya ne ablası ben daha gencim jdjdjv Yorumla
bugünadımleyli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% Oğlak +1 yıl Benim anneciğim tüm çocuklarının doğum saatini dakikasına kadar bilir❤️ bazen zekasına hayran kalıyorum. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. sen doğum saatini bilmiyor musun? yoksa öğrenince bana da söyle :) 0 4 Yorumla SAblaK Aslan +1 yıl öğrenirsen mutlaka yaz ama Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Tamam Yorumla SAblaK Aslan +1 yıl bekliyorum o zaman ben Yorumla SAblaK Aslan +1 yıl 20.09.1995 saati bekliyorum. Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Balık +1 yıl 10 Mart 1989 saat 18:25GÜNEŞ BURCUM: BalıkYÜKSELEN BURCUM: BaşakAY BURCUM: Terazi 0 0 Yorumla
looklonly Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Gece 1-2 civarında dünyayı karanlıktan temizleyecek o bebek gözlerini dünyaya açtı. 1 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Koç +1 yıl Evet biliyorum. Annem sağolsun hepimizi not almış. 😀 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 496 cevap paylaştı. 12 ya da 2 gibi öğülen en civarında doğudum ben 0 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% Terazi +1 yıl Evet biliyorum doğum kartım duruyor. 14.21 de doğmuşum. 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Yay +1 yıl Duğum tarihim yanlış saat doğru olsa ne olur anlamiyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Sanırsam Öğle doğdum diye tahmin ediyorum 😅 tam hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Annem ben doğar doğmaz doğum haritama bakmış, çok şükür bu konuda şanslıyım.. 0 0 Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% Koç +1 yıl Ben yazmıstım da nakil esnasında kaybolmus dediler baba 0 0 Yorumla
Merrrryyyy Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% Başak +1 yıl Annem bu tarz şeyleri hep not etmis, sagolsun biliyorum o sayede jdjdjd 0 0 Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl 17ymis oglak burcuyum yükselenim yengec 😂 0 0 Yorumla
Shabazz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Başak +1 yıl Hiç bilmem araştırma gereği de duymadım fal burç doğum haritası falan boş işler 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Basakmissin Yorumla Shabazz Başak +1 yıl Burcu bilirim doğum saatimi bilmem demek istedim Yorumla
genctoprak Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Boğa +1 yıl Sabaha karşı 4.35... anacığım 3.30 gibi sancılanmış 1 saat sonrada ben doğmuşum. 0 0 Yorumla
Nar__cicegi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 83% Aslan +1 yıl Cimere ben de yazdim😂😂 0 7 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Söyledi mi Yorumla Nar__cicegi Aslan +1 yıl Daha birkac gun oldu yazali. Soyler umarim Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Söyledi mi... Yorumla Nar__cicegi Aslan +1 yıl Hayir maalesef. Bazen cevap vermesi 1.5-2 ayi buluyor Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Bana cevap geldi jsjdb Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Hastanemizde size ait kayıt bulunmamaktadır halbuki yalan ben Etlik Zübeyde de doğdum muhtemelen 2000 öncesine bakmıyorlar Yorumla Nar__cicegi Aslan +1 yıl Aa o zaman beni de bulamazlar :( yine de bekleyecegim, henüz bir sey demediler Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Bilmek isterdim ya, yükselenim ay burcum ne acep. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Hayır gerek de yok bilip napıcam 😃 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 428 cevap paylaştı. 2:30 da doğmuşum gece 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% Akrep +1 yıl Sabah 07:10 annem ona dikkat etmiş 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Balık +1 yıl Sen yine neyin peşindesin ajsjsj 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cimerden öğreniliyor mu? 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 1993 doğumluyum, doğum saat kaydım var mıdır acaba. Ya da kafadan felan saat mi salladılar ki 😀 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Cimer bunun için uğraşacak mı? 0 1 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Bilmem Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Aslan +1 yıl Dört 45 sabah 0 4 Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Cimerden mi öğrendin Yorumla aichaa Aslan +1 yıl Anamdaaan sldkc Yorumla Kirginimcokk0 Başak +1 yıl Vay anasını dakkasini bile söylemiş Yorumla aichaa Aslan +1 yıl Ayça doğuyor aaa 🙄 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı. 07:25 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 341 cevap paylaştı. Evet. Gece 03.51 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bilmiyorum ama öğle saatleri herhalde
22 Ağustos 2001 sabah 11:50de dünyaya göz açtım… ajajaj
Sonra annene ve babana, etrafa baktın ve o meşhur repliğini söyledin "Gele gele bu dönememi geldik hay anasını" 😅
@Soylu_Orgun doğum fotolarımda öyle bi yüz ifadem var ki heralde mutlu değildim😄
Halbuki sallamıştım tutturacağımı aklımın ucundan geçirmedim 😅
2001 de anasinifinda olan ben 😂
Ahahaha😄
@helene1 ablan geldi kalk yer ver çabuk 😅 @Kirginimcokk0 hoş geldin 🤗
Yok ya ne ablası ben daha gencim jdjdjv
Benim anneciğim tüm çocuklarının doğum saatini dakikasına kadar bilir❤️ bazen zekasına hayran kalıyorum.
sen doğum saatini bilmiyor musun? yoksa öğrenince bana da söyle :)
öğrenirsen mutlaka yaz ama
Tamam
bekliyorum o zaman ben
20.09.1995 saati bekliyorum.
10 Mart 1989 saat 18:25
GÜNEŞ BURCUM: Balık
YÜKSELEN BURCUM: Başak
AY BURCUM: Terazi
Gece 1-2 civarında dünyayı karanlıktan temizleyecek o bebek gözlerini dünyaya açtı.
Evet biliyorum. Annem sağolsun hepimizi not almış. 😀
12 ya da 2 gibi öğülen en civarında doğudum ben
Evet biliyorum doğum kartım duruyor. 14.21 de doğmuşum.
Duğum tarihim yanlış saat doğru olsa ne olur anlamiyorum
Sanırsam Öğle doğdum diye tahmin ediyorum 😅 tam hatırlamıyorum
Annem ben doğar doğmaz doğum haritama bakmış, çok şükür bu konuda şanslıyım..
Ben yazmıstım da nakil esnasında kaybolmus dediler baba
Annem bu tarz şeyleri hep not etmis, sagolsun biliyorum o sayede jdjdjd
17ymis
oglak burcuyum yükselenim yengec 😂
Hiç bilmem araştırma gereği de duymadım fal burç doğum haritası falan boş işler
Basakmissin
Burcu bilirim doğum saatimi bilmem demek istedim
Sabaha karşı 4.35... anacığım 3.30 gibi sancılanmış 1 saat sonrada ben doğmuşum.
Cimere ben de yazdim😂😂
Söyledi mi
Daha birkac gun oldu yazali. Soyler umarim
Söyledi mi...
Hayir maalesef. Bazen cevap vermesi 1.5-2 ayi buluyor
Bana cevap geldi jsjdb
Hastanemizde size ait kayıt bulunmamaktadır halbuki yalan ben Etlik Zübeyde de doğdum muhtemelen 2000 öncesine bakmıyorlar
Aa o zaman beni de bulamazlar :( yine de bekleyecegim, henüz bir sey demediler
11 öğleye doğru doğmuşum
23 Nisan 1980 akşam üzeri
07.00'da doğmuşum.
Bilmek isterdim ya, yükselenim ay burcum ne acep.
Hayır gerek de yok bilip napıcam 😃
Biliyorum doğum saatimi…
Sabah 4.30 5 gibi dogmusum
2:30 da doğmuşum gece
Sabah 07:10 annem ona dikkat etmiş
Sen yine neyin peşindesin ajsjsj
Sabah namazında
Cimerden öğreniliyor mu?
Evet
Ben 1993 doğumluyum, doğum saat kaydım var mıdır acaba. Ya da kafadan felan saat mi salladılar ki 😀
Bilmiyorum
Cimer bunun için uğraşacak mı?
Bilmem
Sabah 9-10 arası diyor annem.. 😄
Dört 45 sabah
Cimerden mi öğrendin
Anamdaaan sldkc
Vay anasını dakkasini bile söylemiş
Ayça doğuyor aaa 🙄
Evet akşam 19:48
Bende yazdım aradılar
01.05