Güncellemeler
+1 yıl
Gnclll
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bende üst üste karşık rüyalar gören biriyim araştırmalar yapmıştım istersen bana anlata bilirsin.
Benimde karışık biraz
Anlayabilir misiniz
Rüyamda oyun oynuyorduk falan sonra herkes dağıldı kaçtı bir yere bende başka yoldan eve gitmek istedim evimizin hemen altında çöplük vs vardı bahçe gibi çamurlu gübreli inek pisliği bir sürü şey bende duvara tırmanmak istedim tırmandikca geri kaydım yaklaşık 10 defa tırmandim bide düz yerdi duvar bile değildi ben o yere tırmandikca çamura pisliğe bulaştim üstüm basım yüzüm kıyafetim hepsi çamur pislik oldu ve sonunda duvarı ve oradaki çamuru aşıp eve gittim gizliden yıkanmak istedim fakat yıkanmadim ve rüya bitti
Bilinç altı kesinlikle
Rüyalar genelde bilinç altından olur çokta şey yapma
anlatabilirsin bana
Anlıyor musunuz
Rüyamda oyun oynuyorduk falan sonra herkes dağıldı kaçtı bir yere bende başka yoldan eve gitmek istedim evimizin hemen altında çöplük vs vardı bahçe gibi çamurlu gübreli inek pisliği bir sürü şey bende duvara tırmanmak istedim tırmandikca geri kaydım yaklaşık 10 defa tırmandim bide düz yerdi duvar bile değildi ben o yere tırmandikca çamura pisliğe bulaştim üstüm basım yüzüm kıyafetim hepsi çamur pislik oldu ve sonunda duvarı ve oradaki çamuru aşıp eve gittim gizliden yıkanmak istedim fakat yıkanmadim ve rüya bitti
arkadaş çevrenden zarar görebilirsin , adın çıkabilir. görüştüğün kişi ya da kişilerle arana mesafe koy.
Bende anlatsam iyi olur
Anlarim