Astroloji & Burçlar Burcuna göre şu an neye ihtiyacın var? scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Nedir ; Sizde hangisi çıktı Güncellemeler+1 yıl Süper soru için thanks 😄 Burcuna göre şu an neye ihtiyacın var? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç hiç bir şeye ihtiyacım yok 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 626 cevap paylaştı. Yengeç 🦀 yumuşacık battaniye diyor 😂 bu kadar mı güzel tespit olur birde bir yatak göstersinler bsttaniyemi alıp uyuyayım orada 😂 1 2 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar Yengeç +1 yıl 🥰🙋🤣🤣 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% Terazi +1 yıl Odak diyor... odaklanmak lazım tabi ama bu kafayla zor. 1 3 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl Red woman terazileri severim adini da sevdim 😄 odaklanirsin bir şekilde Yorumla ɾҽժ_աօʍɑղ Terazi +1 yıl Teşekkür ediyorum. İnş canımcım🌸 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl 😘💞 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% Başak +1 yıl Kafa tatılı djhs aksam cıkıyorum tatıle ılk kez tam ısabet djsh 1 2 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl Hahaha Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% Balık +1 yıl Uzun bir kucak kucak 🤗🤗🤗 harbi la birine uzuuun uzuuuun sarılasım var 😅 ağlayasım var 😅 deli miyim neyim 😅 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl Kafa tatili çıktı ama benim bir tek ona ihtiyacım var😢 1 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% Başak +1 yıl Kafa tatili diyor amaBenim paraya aşka ve huzur a ihtiyacım var 1 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Oğlak +1 yıl Burcumu bilmiyorum ama benim sevişmeye ihtiyacım var 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% Akrep +1 yıl Sessizlik. Çok güzel olur var ya şimdi. Keşke olsa. 1 0 Yorumla
fr9292 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% Aslan +1 yıl Ay bu kadar mı doğru çıkar , yumuşacık battaniyeyi severimm♥️ 1 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% Boğa +1 yıl Köpük banyosuna ihtiyacım varmış :D :D Olur banyo severim :D 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% Kova +1 yıl Araba yolculuğuna var 6 da marşa basıp 2 saatlik yola cikacagim yine 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 731 cevap paylaştı. Ula arkadaş bu kadar mı olur 😅 Hakikaten kafa tatili lazım bana 😂 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Kova +1 yıl Araba yolculuğu diyor evet severim bilmediğin yola sürmek hemde saatlerce tek basına ama 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı. Temiz bir kafa tatili onada yarın gidiyorum bakalım 😂 1 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Hahahhhah niye bu kadar doğru, tam da aklımdan geçirdiğim şey. 1 1 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl Sende nee cikti Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 538 cevap paylaştı. uzun bir kucaklaşma balık burcu 🤦♂️ 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim bi akrep burcuna ihtiyacım var aslında 🥲 köpük banyosunu gene yaparız dbıdbdjdbd 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Paraya ihtiyacım varmış.. 😅 Parayı düşünen yok oysaki.. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl İlaç mı🥺 burcum bile fakir🥺 1 1 Yorumla scorpiobaby Akrep +1 yıl 😅😅 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Aslan +1 yıl Birine sokulmaya ihtiyacım varmış. :D 2 0 Yorumla
zeytinciler Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% Kova +1 yıl Terazi ve kova hariç hepsine ihtiyacım varrrr! 1 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% Balık +1 yıl Up uzun bir kucaklaşma gerçektende öyle 😔 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı. Köpük banyosu her derde deva 1 0 Yorumla
morgpiyanisti0 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% İkizler +1 yıl Kafa tatili uzun süredir tek isteğim bu 🤧 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birine sokulmak diyor. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. araba yolcuşuğu imiş belki akşam çıkarım 1 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Yay +1 yıl Paraya ihtiyacım yok ama olsa fena olmaz😂 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. Alırım bir kafa tatili 😇 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% Aslan +1 yıl birine sokulmak diyorda ben sokulmam :D 1 0 Yorumla
SıvaslıAli58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Oğlak +1 yıl Gsx-R 1300 lazım bana 1 1 Yorumla SıvaslıAli58 Oğlak +1 yıl Martin F22 raptirda olabilir Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Grip ilacıymış bu yıl daha grip olmadım 1 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Araba yolculuğu diyor. Zaten birkaç güne yapıcam. 1 0 Yorumla
PsikoSosyolog Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep Başak Kova Yay Boğa Koç 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. birisine sokulmak.🤣😃🤣 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% Oğlak +1 yıl Güzel bir kadından merhaba iyi olabilir di 1 0 Yorumla
Krrrrbss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Kova +1 yıl Araba yolculuğu tam da ihtiyacimdi gercekten 0 0 Yorumla
AngieTown Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% Balık +1 yıl Ya yine balığa saçma şeyler yazmışlar 😂 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% Oğlak +1 yıl Oğlak , ama hasta değilim ki ~☆😀 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslan sokuluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yengeç hiç bir şeye ihtiyacım yok
Yengeç 🦀 yumuşacık battaniye diyor 😂 bu kadar mı güzel tespit olur birde bir yatak göstersinler bsttaniyemi alıp uyuyayım orada 😂
😂😂
🥰🙋🤣🤣
Odak diyor... odaklanmak lazım tabi ama bu kafayla zor.
Red woman terazileri severim adini da sevdim 😄 odaklanirsin bir şekilde
Teşekkür ediyorum. İnş canımcım🌸
😘💞
Kafa tatılı djhs aksam cıkıyorum tatıle ılk kez tam ısabet djsh
Hahaha
😄😄😄
Uzun bir kucak kucak 🤗🤗🤗 harbi la birine uzuuun uzuuuun sarılasım var 😅 ağlayasım var 😅 deli miyim neyim 😅
Kafa tatili çıktı ama benim bir tek ona ihtiyacım var😢
Kafa tatili diyor ama
Benim paraya aşka ve huzur a ihtiyacım var
Burcumu bilmiyorum ama benim sevişmeye ihtiyacım var
Sessizlik. Çok güzel olur var ya şimdi. Keşke olsa.
Ay bu kadar mı doğru çıkar , yumuşacık battaniyeyi severimm♥️
Köpük banyosuna ihtiyacım varmış :D :D
Olur banyo severim :D
Araba yolculuğuna var 6 da marşa basıp 2 saatlik yola cikacagim yine
Ula arkadaş bu kadar mı olur 😅 Hakikaten kafa tatili lazım bana 😂
Araba yolculuğu diyor evet severim bilmediğin yola sürmek hemde saatlerce tek basına ama
Temiz bir kafa tatili onada yarın gidiyorum bakalım 😂
Hahahhhah niye bu kadar doğru, tam da aklımdan geçirdiğim şey.
Sende nee cikti
uzun bir kucaklaşma balık burcu 🤦♂️
Benim bi akrep burcuna ihtiyacım var aslında 🥲 köpük banyosunu gene yaparız dbıdbdjdbd
Paraya ihtiyacım varmış.. 😅 Parayı düşünen yok oysaki..
İlaç mı🥺 burcum bile fakir🥺
😅😅
Birine sokulmaya ihtiyacım varmış. :D
Çok doğru yaaa
Uyku😭😴
Terazi ve kova hariç hepsine ihtiyacım varrrr!
Up uzun bir kucaklaşma gerçektende öyle 😔
Köpük banyosu her derde deva
Yalan söylüyor
Birine sokulmak'mış🙄
Kafa tatili uzun süredir tek isteğim bu 🤧
Yumuşak battaniye
Birine sokulmak diyor.
araba yolcuşuğu imiş belki akşam çıkarım
Grip değilim ama neyse
Paraya ihtiyacım yok ama olsa fena olmaz😂
Alırım bir kafa tatili 😇
Birine sokulmak… djdjd
birine sokulmak diyorda ben sokulmam :D
Gsx-R 1300 lazım bana
Martin F22 raptirda olabilir
Odak diyor ne bu şimdi
Grip ilacıymış bu yıl daha grip olmadım
Araba yolculuğu diyor. Zaten birkaç güne yapıcam.
Akrep Başak Kova Yay Boğa Koç
birisine sokulmak.🤣😃🤣
Güzel bir kadından merhaba iyi olabilir di
Akrep fazlasıyla doğru😂
Araba yolculuğu tam da ihtiyacimdi gercekten
Gene alakasız ve gene yalan çıktı
Ya yine balığa saçma şeyler yazmışlar 😂
Oğlak , ama hasta değilim ki ~☆😀
Uyku…
Aslan sokuluyor
odakmis
Kafa tatili (kesinlikle)