AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
konuşarak.
Ben anlaşamadım. Dehşet bencil, kıskanç, kısıtlayıcı, hep benim dediğim olsuncu bir insandı. Hiç güven veren sözleri de yoktu.
Aslan erkeği ile oğlak kadını çok anlaşamaz
Evet maalesef
Aslında iyi anlaşırsınız ben aslanım oğlakla uyumlu olunabilir
Anlaşamıyoruz. Beni yönetmek istiyor. Hayatıma müdahale ediyo. Ondan izin alayım istiyor
O biraz olur onu sahiplenicilik olarak gorurseniz sıkıntı olmaz yönetme olarak gorurseniz sıkıntı olur
Sahiplenmek değil bu. Liderlik vasfı çok fazla. Yönetmek istiyor.
Sevdiğine karşı öyle olmaz ama bilemeyecegim genelde oğlak da sessiz sakin oluyor senide delirttiyse bilemeyeceğim
Kesinlikle uysal ve uyumluyumdur itaat etmeyi de bilirim. Ama karşımdaki bencil olunca olmuyo
Bencillik ayrı bir şey birde burçlar insanları yonlendiriyor aslında her insanın aynı olmaz
Aklın varsa kac ordan, vaktin varken
İtaat et rahat et
Siz ediyor musunuz peki? Her şeye müdahale ediyorsunuz ama size karışılınca da gerginleşiyorsunuz
Aslan itaat etmez, itaat edilmesini bekler. Bunu yaparken övmeyi, pohpohlamayı da unutmayacaksın elbette. Saygı, övgü, itaat üçlüsünü koruduktan sonra dünyaları sunar sana aslan erkeği
Bana çok fazla geliyor çok zor yani. Yoruyor beni :( törpülensin biraz istiyorum
Ee her güzelliğin bir bedeli var, yorucuysa aslanla sağlıklı iletişim kuramazsın
İtaat etmen lazım en önemli nokta bu
Tam olarak anlaşamadığım nokta bu. Törpülensin istiyorum
Bi aslan olarak söylüyorum törpülemen çok zor benim kadınım benim yanımda olacak ve sözümün üstüne söz söylemeyecek
Şu cümleyi duyunca çıldırasım geliyor 😝 ben bir bireyim insanım yani. Kukla değilim. Hayatıma müdahale etmesini istemiyorum. İzin almak nedir ya. Ben ona bişey söyleyince karışmaya hakkım olmuyor ama o nasıl oluyor. Kabullenemiyorum. Törpülensin istiyorum
Bunu seninle sabaha kadar tartışabiliriz ve ikimizin de fikri değişmez , giyimine , gittiği yere , konustugu kişiye, dışarıda geçirdiği zamana vs hepsine karışırım ve aslan yapısı olsa gerek herseyden korurum
Aslanlar kapatılsın 😂😝
Benim sevgilim de senin gibi ama istemese de itaat ediyor 😀
İtaatsiz biri değilim tabi ki saygı da gösteririm. Ama benimle emrivaki konuşması hoşuma gitmiyor. Ben izin almam sen benden alırsın diyor. Böyle Bi dünya yok yani. Biraz suyuma gitse belki de gözüm göremiycek bazı şeyleri. Bu kadar zor olmamalı ya of bilmiyorum 😒 ve ben bu adamla evlenmeyi düşünüyorum. Nasıl olcak bilmiyorum
Sen (yani kadınlar) istese erkegi avucunun içine alır ama egonuzu biraz kırmanız lazım sen o adama birazcık tamam erkeğim sensin senin dediğin olacak vs desen ondan sonra bak gör seni nasıl kucağında taşıyor
Egolu mu oldum şimdi 😂😂 yahu istiyorum ki bana saygı duysun. Fikrimi alsın. İstemediğim şeyleri tamam canım sen istemiyorsan olmasın desin. Bu yani
Bak arkadaşım bunu yapman için aslanın gönlünü biraz hoş tutman lazım maalesef biz bu huyumuzdan kopamıyoruz
Tamam niye bağırıyorsun. İşte sizde biraz kendinizi törpüleyin.
Bağırmadım ben sana bu törpülenmis hali zaten , mesela şu an ben sevgilin olsam sesinin tonuna dikkat et ve şimdi benim çayımı getir derdim ve sevdiğim bardaktan Başka biseyde içmediğim de biliyor olacaksın
Emir veriyorsun. Böyle konuşmaya hakkın yok. Kölen yok senin. Sevgilin özgüven siz heralde. Seninle birlikte olmasına anlam veremedim
Aslında sevgilimle tanışmanı ve konuşmanızı isterdim beni sana anlatırdı o zaman durumu anlamış olurdun
Size mutluluklar
Eyvallah
tehlıkesın
Oğlak kadını çöp
Derken?
Niyeee
Geçimsiz dedikoducu fesat fitne suratsız temizlik hijyeni olmayan aklî dengesi ruhsal ve zihinsel sağlığı bozuk tipler
İkizler ama boğa etkili ikizler kadını nasıldır
Bence sen Oğlak diye yanlış kadını tanışmışsın
@minneteylememm ikizler kadını gereksiz olmasa da olur
Olmaz kuzum