Astrolojile hareket eden biri değilim. Ama öylesine bir ilgimi çekti, acaba cevaplarda ortak yorumlar bulabilecek miyim diye.
Soru: sevdiğiniz kadına has davranışlarınız neler? Diğer kadınlara yapmadığınız ama sevdiğinize yaptığınız davranışlar yani
Astrolojile hareket eden biri değilim. Ama öylesine bir ilgimi çekti, acaba cevaplarda ortak yorumlar bulabilecek miyim diye.
Soru: sevdiğiniz kadına has davranışlarınız neler? Diğer kadınlara yapmadığınız ama sevdiğinize yaptığınız davranışlar yani
Bak birisi demiş ki vur diyince öldürüyolar, her şeyi abartılı yapıyolar. Çok aldatmaya yatkın oluyorlar hele şimdi gezegenlerin konumu falan ohoo, kovalara yaklaşılmaz kızımm, bir de çok seçicilerdir, sevmedikleri kişileri seçtilerse onlara sevmediklerini belli etmezler ama kendi çıkarları için kullanırken seviyormuş gibi davranırlar. Ben 20 yıllık astrolog ve medyum annenin kızıyım, senden bazı kötü enerjiler alıyorum uzak dur kovalardan.
(Buraya kadar salladım takılma.)
Ne şimdi yorumun ironi mi 😂
Evet djhdkddjd
Çok çabuk sıkılır ve özgürlüğüme düşkünuzdur, kısıtlamaya gelemeyiz. Hep mantık ile Yaşarız. Ama aşık olunca ne mantık kalır, ne özgürlük nede zekâ. Böyle olunca da saçmalariz. Çok zor aşık oluruz. Kadında zekâya önem veririz
Özgürlükten kasıt ne? Ne gibi şeyler de kısıtlanmış hissedersiniz?
O zaman seven kova, kadının rahatsız olduğu yerde hafif özgürlüğünden feda edip orta yolu bulmaya çalışan biri olabilir. Standartlar dahilindeyi açıklayabilirmisin?
O zaman aşık olduğunu veya birine duygusal yakınlık hissettiğini de geç idrak edebilir? Daha doğrusu kabullenmesi baya zaman alır
Cevap
2Cevap
valla vur deyince öldürüyorlar kardeşimden biliyorum
Kova erkeğiyim
Genelde uzun süre izlerim kadını davranışlarını biraz daha yakın olmaya çalışırım
Kova cok zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?