Astroloji & Burçlar Anlayıp bakabilecek olan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 bilmeyen anlamayan boş yorum yapmasın lütfen kahve içmişsin belli yorumlarından sıkıldım komik değil inanma bunlara diyenelerden de bıktım sen inanma dedin diye silecek de değilim anlayan yazarsa sevinirim Anlayıp bakabilecek olan var mı? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı. aşk var 0 0 Yorumla
karanlikdunyam_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Bir yerde inek var, diğer yerde ördek, diğer yerde kedi, diğer yerde palmiye... Bu nasıl bir kahve acaba :) 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl ne anlama geliyor sizce Yorumla karanlikdunyam_ Akrep +1 yıl Karmakarışık duygular içersinde olabilirsin Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla Soran +1 yıl başka ne gördünüz Yorumla karanlikdunyam_ Akrep +1 yıl Müzik notası gördüm. Müziklerle dertlerinizi mi bastırıyorsunuz acaba? Ya da müzik dinlemeyi mi seviyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl çok dinliyorum evet Yorumla Soran +1 yıl 2 dk gizlidsn çıksanız mesaj atsam olur mu Yorumla karanlikdunyam_ Akrep +1 yıl Olur! Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Mentor Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Falını bayağı inceledim, sanırım kahve içmişsin. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yeter salın artık ya Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Bildim mi? Yorumla Soran +1 yıl içmedim elime yüzüme sürdüm Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Of yine tutturamadım, büyüyünce falcı olacam ya da uzay mekiği. Yorumla
lanertek26 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Yay +1 yıl Baya bir inceledim gerçekten garip 0 17 Yorumla Soran +1 yıl garip olan neymiş Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Falın garip Yorumla Soran +1 yıl sebep Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Anlayacaksın sanki anlasan kendin bakarsın falına buraya sormazsın Yorumla Soran +1 yıl anlamadığım içinn soruyorum tersleme sebebin ney Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Enerji içeceğim döküldü o yüzden sana yazarken Yorumla Soran +1 yıl onu da mı ben döktüm Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Senin yüzünden döküldü ama en sevdiğim sweatshirt mahvoldu Yorumla Soran +1 yıl geçmiş olsun ne diyim Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl ALLAH razı olsun Yorumla Soran +1 yıl faldan anlıyon mu ya yorumla artık ple Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Bir cafede çalışırken falcı abla vardı birkaç şey öğretti ama buna bakamam burada hesap gider sonra Yorumla Soran +1 yıl niye gitsin ak Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Valla bak hesap kapandı bi kere bu başka hesap kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl mesaj atim Yorumla lanertek26 Yay +1 yıl Ne mesajı gelmedi mesaj Yorumla Soran +1 yıl istel kabul et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
aşk var
Bir yerde inek var, diğer yerde ördek, diğer yerde kedi, diğer yerde palmiye... Bu nasıl bir kahve acaba :)
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ne anlama geliyor sizce
Karmakarışık duygular içersinde olabilirsin
anladım
başka ne gördünüz
Müzik notası gördüm. Müziklerle dertlerinizi mi bastırıyorsunuz acaba? Ya da müzik dinlemeyi mi seviyorsunuz?
çok dinliyorum evet
2 dk gizlidsn çıksanız mesaj atsam olur mu
Olur!
Falını bayağı inceledim, sanırım kahve içmişsin.
yeter salın artık ya
Bildim mi?
içmedim elime yüzüme sürdüm
Of yine tutturamadım, büyüyünce falcı olacam ya da uzay mekiği.
Baya bir inceledim gerçekten garip
garip olan neymiş
Falın garip
sebep
Anlayacaksın sanki anlasan kendin bakarsın falına buraya sormazsın
anlamadığım içinn soruyorum tersleme sebebin ney
Enerji içeceğim döküldü o yüzden sana yazarken
onu da mı ben döktüm
Senin yüzünden döküldü ama en sevdiğim sweatshirt mahvoldu
geçmiş olsun ne diyim
ALLAH razı olsun
faldan anlıyon mu ya yorumla artık ple
Bir cafede çalışırken falcı abla vardı birkaç şey öğretti ama buna bakamam burada hesap gider sonra
niye gitsin ak
Valla bak hesap kapandı bi kere bu başka hesap kusura bakma
mesaj atim
Ne mesajı gelmedi mesaj
istel kabul et