Ölmüş birisini rüyada görmek konuşmak ve benden telefon no istemesi Bu ne demek oluyor acaba anlamı
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık 2 yıl önce bu kişinin vefat eden oğlunu rüyada gördüm nasihatler veriyordu şimdide babasını rüyada görmek benden böyle bir şey istemesi insanı ürpetiyor
Yaklaşık 2 yıl önce bu kişinin vefat eden oğlunu rüyada gördüm nasihatler veriyordu şimdide babasını rüyada görmek benden böyle bir şey istemesi insanı ürpetiyor
Öyle ama geçende bi rüya gördüm biri beni itti suya düştüm biraz yüzdüm sonra baktım batıyorum suyun dibine kadar battım bi baktım bi tünel gibi bir şey var tünelin dibine kadar battım nefesim kesildi tam boğulacaktım uyandım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sırat köprüsünden geçerken seni görüntülü aricak heralde
Sen de ölcen kalk namaz kıl
Benim namaz kılıp kılmadığımı nerden biliyon
Hatırlatma
Çok ciddiyim acaba bu ne anlama geliyor neden böyle bir rüya gördüm
Gogıldan bak
Ya olabilir ben de ölen dedemin beni mezarına çağırdığı bir rüya görmüştüm yani rüya bu çokta anlam aramamak gerek
Öyle ama geçende bi rüya gördüm biri beni itti suya düştüm biraz yüzdüm sonra baktım batıyorum suyun dibine kadar battım bi baktım bi tünel gibi bir şey var tünelin dibine kadar battım nefesim kesildi tam boğulacaktım uyandım
Uyumadan önce dualar oku bencem
Ayn öyle yapacağım bide çalıştığım işte tek kalıyorum akşam bu tür rüyalar insanın psikolojisini etkiliyor
Anladım etkilenme rüyalardan dua oku geçer inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim
Ricalar ✨