Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi çikolatasın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Biraz eğlence 🤪 Me: Ruby Çikolata 💁🏻♀️ Güncellemeler+1 yıl 🥳 Burcuna göre hangi çikolatasın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Karamelli çikolata Yengeç 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Hindistan cevizli çikolata, hayata tat katanlardanım...🥳 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% Yengeç +1 yıl hindistan cevizli çikolata dedi.. coco starı sevmem bundan ötürüymüş demek 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% Oğlak +1 yıl Bitter çikolata sevdamın sebebi belli oldu 😻😻😻 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Terazi +1 yıl Terazi burcuna bu hindistan cevizli çikolatayı hangi akıla hizmet yazıyorlar her defasında, ne alaka.. bitter dururkenn 0 0 Yorumla
Pisikolog1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Aslan +1 yıl Para çikolata 😂 para mı vereceksiniz yani 😅 2 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl Para çikolataAma yanlış, dış görünüşe önem vermiyorum. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% Kova +1 yıl Bitter olmak isterdim ama naneli çıktı 😅 deneyeceğim 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 337 cevap paylaştı. Çilekmişim çikolata kaplı olmasını sevmedim 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Para çikolata çıktı 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Başak +1 yıl sütlü hindistan cevizli çikolata kaplı çilek :) 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Akrep +1 yıl Çikolata kaplı çilek kulağa hoş geldi 😂 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% Oğlak +1 yıl Sütlü diyo ama ben bitter seviyorumm 1 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% Aslan +1 yıl Para çikolata :D küçükken çok yerdim 1 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 305 cevap paylaştı. Vişneli çikolataymıs pek sevmem 1 0 Yorumla
Hayatikko Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Terazi +1 yıl ben bitterim ama hindistan cevizi cikti 😂 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Antep fıstıklı diyor 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% İkizler +1 yıl Yengeç Ülker çikolata olmalıydı 😂 0 0 Yorumla
Buusee02 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Çikolata kaplı çilek 🍓 en sevdiğim 🤤 0 0 Yorumla
Derya_lovethenight Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% Terazi +1 yıl Oğlak ve kesinlikle katılıyorum. 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yengeç +1 yıl Oysa hiç sevmem karameli😄 0 1 Yorumla Rannnaaa34 Yengeç +1 yıl Bende hiç sevmem Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Antep fıstıklı 0 0 Yorumla
SeRenngeti Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% Aslan +1 yıl Evet parayı her yerde severiz..😃 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bademli :) 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 428 cevap paylaştı. Naneli çikolata 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 421 cevap paylaştı. Vişneli çikolata. 0 0 Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% Boğa +1 yıl ruby 0 3 Yorumla Alemdaralii Oğlak +1 yıl aaa sen de mi Yorumla prova Boğa +1 yıl @Alemdaralii 💃🍡 Yorumla Alemdaralii Oğlak +1 yıl 💯💯🎇🎇 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Karamelli çikolata Yengeç
Hindistan cevizli çikolata, hayata tat katanlardanım...🥳
hindistan cevizli çikolata dedi.. coco starı sevmem bundan ötürüymüş demek
Bitter çikolata sevdamın sebebi belli oldu 😻😻😻
Terazi burcuna bu hindistan cevizli çikolatayı hangi akıla hizmet yazıyorlar her defasında, ne alaka.. bitter dururkenn
Para çikolata 😂 para mı vereceksiniz yani 😅
Para çikolata
Ama yanlış, dış görünüşe önem vermiyorum.
Bitter olmak isterdim ama naneli çıktı 😅 deneyeceğim
Çilekmişim çikolata kaplı olmasını sevmedim
Para çikolata çıktı 🤣🤣🤣
Ruby çikolataymış 😂
sütlü hindistan cevizli çikolata kaplı çilek :)
Çikolata kaplı çilek kulağa hoş geldi 😂
Sütlü diyo ama ben bitter seviyorumm
Para çikolata :D küçükken çok yerdim
Vişneli çikolataymıs pek sevmem
Bitter çikolata
Karamelli çikolata🧚♀️
ben bitterim ama hindistan cevizi cikti 😂
Antep fıstıklı diyor
Yengeç Ülker çikolata olmalıydı 😂
Çikolata kaplı çilek 🍓 en sevdiğim 🤤
Oğlak ve kesinlikle katılıyorum.
Hindistan Cevizli çikolata