İnananlar olduğu kadar inanmayan insanlarda var. Ama ister kahve falı, ister tarot hangisi olursa olsun bu merak eksilmeden artarak devam ediyor.

🧙🏻♀🧞♀️🔮
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶

İnananlar olduğu kadar inanmayan insanlarda var. Ama ister kahve falı, ister tarot hangisi olursa olsun bu merak eksilmeden artarak devam ediyor.

🧙🏻♀🧞♀️🔮
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶

Gelecekten haber almak beni mutlu etmez. Hatta yolculukta otostop çekerken arabama aldığım trafik polisleri yoldaki radarların yerini söyleyeyim sana der. Ben onu bile söylemeyin bilmek istemiyorum derim.
' (Ey Rasûlüm), de ki: “- Göklerde ve yerde olan kimse gaybı bilmez; ancak Allah bilir.” Ne zaman diriltileceklerini de bilmezler. De ki: “Allah'tan başka, göklerdeki ve yerdeki hiç kimse, gaybı (gizli olan şeyleri) bilemez. Ve ne zaman dirileceklerini de bilemezler. Neml Suresi 65. Ayet - Kuran Meali
Evet beni mutlu ederdi özellikle de sonumun nasıl olacağını görmek isterdim.. geçmişi zaten düşünmüyorum gelecek konuları daha çok ilgimi çekiyor her zaman için
Cevap
16Cevap
hepsi bir hayal ürünü ancak insanlara umut verip o şekilde yönlendiriyor
Bi on sene önce falan olsaydı evet gelecekten haber almak isterdim de bu saatten sonra gelen gelecek gelecek değil geçecek benim için
Hayir. Hayatim boyunca hep spontane, rahat yaşadım. 😂
Gelecekten haber almak istemem neyse hakkettiğimiz onu bekler yaşarız.
ben öyle şeylere inanmam o kişiler insanları okumayı biliyor
Fazlasıyla. Ne zaman öleceğimi bile bilmeyi isterdim. Benim için no problem.
yok iyi olmuyor kotu şeyleri bilince
Hayır sevmem öyle şeyler yapmam’da ne inanırım ne bunun için günaha girerim…
Bugünümüzü arayacağımıza eminim.. O yüzden çok da istekli değilim bu konuda açıkçası..
İlgi alanıma girmiyor. Benim garipsediğim kişiler genelde sabah akşam bununla yatıp kalkanlar
Yani kötü bir haber alırsam umudum kalmaz mutlu olmam, iyi haber alırsam güzel olur djdj
Bilinmezlik daha iyi ya kaza yapip oldugunu gorsen hasta oldugunu yatakak kaldigini gormek kotu birak kaderini yasa
Hayır.
Bilmemek daha çekici.
Duru görü yeteneğimin olmasını isterdim
bi kaç hisse tüyosu fena olmazdı
Evet eder en bi sevdiğim şey
Hayır yaşayarak görmek daha cazip..
Hayır etmezdi süprizi olsun istiyorum
hayır, bazen ürkütüyor.
Evet mutlu olurdum
Bu çok ürkütücü. Asla istemezdim.
Pek istemem
Pek değil.