Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.
İntikam almak.
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Az önce beni aradı. Telefonumu daha önce engelledi. O aradı."Alo beni aramışsın. şu an evdeyim maç izliyorum kapat!." diyip telefonu suratıma kapattı!. Evet seni aradım der demez. Madem dinlemicek niye aradı? Niyeti nedir sence? Naz mı yapıyor arıcak mı? İstemiyor mu? O zaman niye aradı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oğlaktır oğlaklae oğlak olur oğlak gibidirler oğlaklara benzerler oğlaklar oğlak olduğu için oğlaktır tam bir oğlaklar
Kurban bayramında oğlağa girelim mi?
Yok sevmedim ben bu senin oğlakı 🤣🤣🤣
Burçlarla ilgili olduğunu düşünmüyorum kişiliğiyle ilgili. kardeşim tekiymiş affedersin de yani
Oğlak erkeği takıntılıdır ve kabullenmez kibri yüksek suçunu kabul etmez üstüne atarak haklı cıkmaya çalışır
İntikam almak.
Az önce beni aradı. Telefonumu daha önce engelledi. O aradı."Alo beni aramışsın. şu an evdeyim maç izliyorum kapat!." diyip telefonu suratıma kapattı!. Evet seni aradım der demez. Madem dinlemicek niye aradı? Niyeti nedir sence? Naz mı yapıyor arıcak mı? İstemiyor mu? O zaman niye aradı?
Biraz daha bilgi lazım yorumlamak için.
Sor cevaplıyım
Sonra konuşacaktır belki.
şu an evdeyim demesi seni sonra arıcam anlamına mı gelir?
Mutlaka konuşacak ama arayacak mı bilemem.
Konuşması için araması gerek?
Oğlak bu, adım atmaz genelde.
Şimdilik başka şehire geldim.
Onu demek istemedim. Seni arayamayabilir. Karşı taraftan hep bir adım bekler.
Milyon adım attım ona!. Ruh hastası!. Hem a m istiyor! Hem istemem diyo!.
Aramadı değil mi?
Aramadı nerden tahmin ettin? !
Oğlak adım atmaz dedin diye mi? ! Daha önce adım attı! S i ki kalkan erkek burcu farketmez adım atar
Kendisi arıyor beni aradığında çıplak soyun diyor! İnternette fotolar videolar kayıt ediliyor! Nasıl ruh hastası! Gel yanıma diyorum!.
Bir erkek kafaya taktı mı ona s i kilmek gerekir!. Çevresi var ev sahiplerimi araştırıyor bana düşman ediyor!. Çevrem o olsun istiyor!.
Hakim izin verse satın aldığım çekiç var!. Kafasına vururum!.
O da ne değişik insanmış öyle. Takıntılı gibi.