Tarot-Ritüel Videoları İzleyip Dediklerine İnanmak Günah mı?

Dostlar yakın bir tanıdığım kadın var;

Instagram'da Arka planda ilahi müzik çalıp ekranda bir Ayet veya Dua'nın bir kısmı yazmakta, Aratma Ritüeli için şu dua'nın bir kısmını yazıp yorumlara yazın diyor. Örneğin; "Telefonunuza aşk dolu mesaj gelmesini istiyorsanız/birisinin sizi aramasını istiyorsanız ekrandaki dua'yı niyet ederek yorumlara yazın" diyor. Tanıdığım kadında çok zeki olmasına rağmen inanıp yazıyor...

Aynı şekilde kahve telvesine ve tarot kartlarının videosunu çekip gelecek ile ilgili yorum yapan kadın var; "Gökyüzü enerjiyle çalışır aldım verdim dengesini koruyalım" diyor. Sonra "yakın zamanda birisiyle tanışacaksınız, hediyeler alacaksınız, geçmişte sizi üzen birisi pişmanlık için gelecek, bir dilek tut bu senin niyetine olsun diyip dileğiniz sizin istediğinizden çok daha iyi olacak" vb. gibi yorum yapıyor benim çok zeki olan tanıdığım kadında "Amin inşallah" gibi yorumlar yapıyor.

Sorum şu, Kur'an-ı Kerim'de geçen bir ayeti etkileşim/para için günlük olaylarla birleştirenlere yorum yapan insanlar ve kahve falı/tarot kartlarının videolarını izleyip "Amin" "Amin inşallah" yazanlar çok büyük günah'a giriyor değil mi? Allah'a dua et ondan iste dedikçe bunlara inanıyor...

Neye "Amin inşallah" diyorsun?

(Her ne kadar bunların para kazanma amaçlı olduğunu ve caiz değildir, günah olduğunu anlatmaya çalışsam da yapmaya devam ediyor.)

Tarot-Ritüel Videoları İzleyip Dediklerine İnanmak Günah mı?