Şimdi sadece burç olarak yanıtlayamayız bunu kadın erkek beyni bile farklı çalışıyor
Başak burcu kadınına kimse katlanmak istemez mesela ama başak erkekleri genelde iyidir.
İkizler burcu kadını genelde çok ukala bulunur. İkizler erkeği kadına göre daha az dik başlıdır vs.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karaktersizle, empati kuramayanla, egolu ve sadece kendini düşünenle evlenen yaşlanır. Bunun burcu olmaz. İkizler burcuyla evlenen kişinin hızlı yaşlanmasına neden olan tek şey eşinin Haziran ayında doğması mı?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYüooo cenneti yaşatıyoruz biz hsjsj
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ikisi de güzel burç.
10 Yorumla Valla başak burcuyum ama ister yaşlandırırım ister genç tutarım o karşıdakine bağlı, ikizler burcu yaşlandırır ama 🙃
21 YorumlaBaşaklar evlilik, düzen, aile gibi konulara eğilimlidir. Ancak evlilik için tüm ideal şartların yerinde olmasını istemesi sebebiyle ideal evlilik yaşı 30'ları bulabilir!
00 Yorumlaİkizlerdense yine başak iyi🙄en fazla her gün temizlik krizi çıkar evde ama başağında çenesi hiç çekilmez🙁
10 Yorumlabaşak burcu çok didik didik burada bir flörtüm vardı radar gibi anında yakalanıyordum ama bilerekte yapıyordum yakalanmayı :)
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılBasagim 😂 yakın arkadaşım da ikizler ikimizde depresyon mod on 😂 ve yaşayamıyoruz hayatı
12 Yorumla
İkizler+1 yıloooo zorr ya
+1 yılBaşak burcu en sadık burçtur... Eleştiri ve sivri dilimiz bizi kötü gösteriyor 😂
21 Yorumla
+1 yılaçık ara başak..
tee hamile olsan evladım başak olmasin diye 10 ay karnında tasirsin öyle bir ogg burç01 Yorumla
+1 yılİkizlerin bir zararı yok. Deli dolu, enerjik, neşeli daha ne istiyorsunuz hahah başak yaşlandırır tabii ki 😅
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbaşakla evlenen birini tanıyorum adam gerçekten kadının takıntısı yüzünden hızlı çöktü isyan edip duruyo ama kurtulamıyo
018 Yorumla
Başak+1 yılOyle demeyjn basak burçları ponciktir
Yay+1 yıl@Kirginimcokk0 bilmiyom artık
Yay+1 yıl@48382727 çocugu oldugu için boşanamıyorlar da. adam aslan burcu
Yay+1 yıltakip attım sorularını görmek için
Yay+1 yıl@48382727 söylemedim ama ikizler de pek matah bir burç değil. ukala oluyor kadınları. ve ilgi delileri. ve işin iç yüzünü derinlemesine bilmedikleri olaylarda bile anlamadıkları için seninle dalga geçerler ukalıklarından vazgeçmezler de. ciddi bir şey anlatsan seni dinlerken sıkılırlar. ukalalık yapacakları bir konuda ben tartışmaya girmemek için tamam sen haklısın diyip konuyu kapatıyorum genellikle. yani al birini vur ötekine. ikizler kadınıyla da ciddi ilişki olmaz.
Yay+1 yılEvet cevabına baktım ikizler kadının ukala oldugunu sen de belirtmişsin zaten. ama yorum yapmaya kapattıgın için yazamadım kendi yorumumu oraya. ben sadece detaylandırmak istedim ikizler kadınını. acayip değişik birşeyler. empati sıfır. Bir balık olarak asla anlaşamam ben şahsen. başak mı ikizler mi desen ikisi de kötü ama başağı tercih ederdim maalesef. ikizler erkekleri bu kadar ukala değiller fakat kesinlikle zeki de değiller sadece öyle gibi görünüyorlar. derin meselelerde analiz yeteneklerinin oldugunu hiç görmedim bir kaç ikizler burcu arkadaşım vardı onlardan yola çıkarak bunu söylüyorum. sadece ağızları iyi laf yapar, entel dantel takılırlar aslan burçları gibi. ve sürü psikolojisyle hareket etmeyi seven tiplerdir. yani çogunluk ne diyorsa o doğrudur kafasında olurlar genellikle. millet de bir şey zanneder bunları.
Yay+1 yılTamam bir şey demedim zaten. ama ikisi arasında sıkışıp kalsaydım mecburen başağı seçerdim o da zorunluluk olursa demek istedim. hatta sonuna maalesef diye de ekleme yaptım. yani ikisiyle de ciddi yola girilmez.
Yay+1 yıltamam be kızma yengeç hanım. haklısın diyorum bişey demedim ben 😂
+1 yılIkizler burcu dengesizliği ile çıldırtır Başak burcu ise takıntısı ile tarafını seç 🧸
11 Yorumlaİkizlerle evlenen yaşlandıgını göremez. Çünkü aldatılır ve boşanır
10 YorumlaBaşak burcunu bulan şükür namazı kılsın 😂
10 Yorumlaİkizler çok çapkın ve değişken
Başak çok titiz ve dırdırcı10 Yorumla
+1 yılBaşakla evlenen şükretsin hayatında başak var diye 😏
12 Yorumla
İkizler+1 yılburcun başak olmasa böyle demezdin
Başak+1 yılBaşak olmazsa bile kaliteli burç başak
+1 yılBaşak burcu kadinin önünde diz çökerim
İkizler mikizler hikaye124 Yorumla
Boğa+1 yılEvvet öyle tam anlaştığım burç başak ben neyim sence
Boğa+1 yılHadi tahmin etmeni istiyorum
Sen başak misinn
Yay+1 yıl@werty222 boğa
Boğa+1 yılKoç değilim
Acayip adam adamsin bildin
Boğa+1 yılBaşaği boğadan başkasi kaldiramaz net
Başak olsun sorunlu olsun benim olsun benim kadinim %100 başak olsun
Boğa+1 yılBaşağin huysuzluğu gicikliği asabiliği kolayı zorlaştirmasi her kötülüğü bile mükemmel ötesi her hareketi samimi çünkü
Boğa+1 yılPis olanlar sevmiyor
Başak kadini çok akillidir
Aldatan erkeği hemen hisseder bu yüzden anlaşamiyorlar
Akilli kadin erkeklere zarardır
Kadin sqlak olacak ki adam her pisliği yapsin bu yüzden istemiyor kimse başak kadinini
Boğa+1 yılEvet senden iyi taniyorum
Boğa+1 yılHayir çok güzel burca sahipsin kiymetini bil
Boğa+1 yılVardir vardır
Boğa+1 yılGüldürmeyin 😂 ilk defa ne demek yok artik
Oğlak+1 yıl@DELİKANLIPRENSSSS Yani bu kadar detaylı öven görmedim, ;)
Boğa+1 yılAnladim anladim.
Net ikizler ya benim başımdada var maalesef😔
00 Yorumla
+1 yılCevapları okumaya geldim.. Özelleştiri yapayım biraz Başak olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaşak burcu çok detaycıdır ama aşırı sadıktırlar hayat arkadaşlarına, planlı hareket etmeyi sever. Misal buluşacaksın dime tüm organizasyonu o kurmak ister, ona karşı açık sözlü olacaksın birde. Başak bir soru kafasına takıldımı onu takıntı haline getirir kendi kendini huzursuz eder.
Başağın en iyi anlaştığı kişiler açık sözlü ve çapkın olmayan kişilerdir.
00 YorumlaBurçlar hakkında çok bisey bilmiyorum ama ikizlerin neden sevilmediğine bir türlü anlam veremiyorum
00 Yorumlaİkizler tabiiki dengesizliğin bir kitabı yazılsa onu ancak ikizler becerirdi
00 Yorumla
+1 yılİkizler tutarsız burcdur hayat geçmez ve ters gelen bir yapıları var bana göre
00 YorumlaBuldum Başak bulamadın Şafak dedikleri bu olsa gerek
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ikizler burcuyla evlenen yaşlanmaz bence başak süründürür
00 Yorumla
+1 yılHayırdır, burçlarımıza göre entropiye kafa mı tutuyoruz (:
00 YorumlaEvlilik ne kızım love your eyes. Forever alone daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak burcu kadın sinsidir uzak dursun zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim hiç yaşlanmadı gençleşti bile ikizler burcu okadar kötü değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkizler erkeği mi? amannnnn uzak durun amann diyim tecrübeyle sabit
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurçlardan pek anlamam ama ikizler başak ilişkisine ne diyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkizler kadını ömür boyu aldatır. Sevgilisi olduğu halde erkeklerle flört halinde. Sırf sadık kalmamak, başka erkeklerin ilgisini kaybetmemek için evlemez. İlgi ilgi ilgi tek istedikleri bu
11 Yorumla
Yay+1 yılbravo. en çok ilgiyi seven burçmuş zaten
İkizler kadar başınıza taş düşmesin emi nedir bu ikizlerin sizden çektiği tüüüü şiddetle kınıyorum
00 Yorumla
+1 yılİkizler tabikide çok basit bir soru çünkü cevap belli 😅😅
00 Yorumla
+1 yılYükseleni öküz olanla evlenen daha çabuk yaşlanır 😀
00 Yorumlaİkizler off çekilmez başak yine derler toplar
11 Yorumla
İkizler+1 yılbaşak çok takıntılı ya
+1 yılAy ne taktiniz ikizlere ya aaaa
01 Yorumla
İkizler+1 yılzor bir burç çünküü
Biz ikizler burcuyla evlenen gençleşir
01 Yorumla
İkizler+1 yıljdfhs tımarhanelik olunur
ikizler erkeği başak erkeğinin yanında melek
10 Yorumla
+1 yılİkizler gibi ☠️
00 Yorumla
+1 yılYoksa sende ikizler misin?
00 Yorumla
+1 yılBaşak burcunun neyi varmış 😒
00 YorumlaIkizlerle evlenemezsiniz
00 Yorumlaİkisi kapışır ama ikizler bence
00 Yorumla
+1 yılİkisiylede evlenirse hızlı yaşlanır 😀
00 Yorumla
+1 yılBaşınıza göktaşı düşse bizden bileceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılİkizler kadını en anlaşamadığım burç
010 Yorumla
Yay+1 yılbenim de öyle. enteresan şekilde ben balık burcuyum ve akrep kadınları hariç beni beğenen pek çıkmıyor. acaba burçlarla ilgili bir çekim mi var karşı cinsler arasında diyorum bazen.
Yay+1 yılbu arada yükselenim akrep
Yengeç+1 yıl@acayipadamm balıkla akrep uyumlu zaten birde balıkla Yengeç.
Yay+1 yıl@48382727 yengeçler de tip olarak beğeniyor aynı akrep kadınları gibi fakat diğer çogu burçlar ya beğenmiyor ya da tipim değilsin diyor. benim merak ettiğim şey acaba uyumlu burçlar arasında doğuştan gelen bir tip algısı mı var. kimine yakışıklı gelen ötekine gelmiyor ama bu iki burçtakilerde şaştıgını hiç görmedim. bir de balık kadınlarının da beğendiğini gördüm. mesela ikizler beni direkt engelliyor 😂 kova da beğenmiyor
Yengeç+1 yıl@acayipadamm ya sen kendine akrep Yengeç ya da balık bulcaksın
Yay+1 yıl@48382727 balık kadınıyla anlaşabilir mi peki yükselen akrep olan balık erkeği sence?
Yengeç+1 yıl@acayipadamm anlaşır ama gerçek balık olduğundan emin ol. Yani günü gününe yazılmış biri olsun hastanede doğan felan
Yay+1 yıl@48382727 ya sezeryanla erken alındıysa nolcak 😂
Yengeç+1 yıl@acayipadamm onlarda başak olmasın diye ayarlasın
Yengeç+1 yıl@acayipadamm ya da illa naşak olcaksa yükseleni Terazi olcak şekilde ayarlasın
+1 yılİkizler tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasak huzur verir digeri deli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNet yengeçtir, hele kadınıysa direkt kaçın.
00 Yorumla
+1 yılAl birini vur ötekine 😄
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılbaşak burcu daha zor
00 Yorumla Başak diyorum
07 YorumlaBaşak…
00 Yorumla
+1 yılBaşakla tabii ki
00 Yorumla
+1 yılBasak burcu kadini olsun gerisi çöp.
01 Yorumla
Balık+1 yılÖzelliği nedir?
+1 yılZorsunuz vallahi
00 Yorumla
+1 yılİkizler
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. ikizler
00 Yorumlaikizler iyidir asıl akrepten uzak durun
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri