Sorunuzu kısaca yazın dönüş sağlayayım çok yeniyim pratik için lazım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasıl soru sormamız gerekiyo pek baktırmadım bilmiyorum
Merak ettiğin bir durum konu varsa onunla ilgili olabilir gidişatıyla ilgili bilgi vereyim bende
Öyleyse bir sınava hazırlanmayı düşünüyorum nasıl sonuçlar alacağım merak ediyorum. Birde hayatımın aşkını bulabilecek miyim acaba hahaha
İsim de alabilir miyim
Sinem
Sinemcim aşk hayatınla ilgili soru sormadan daha sana aşk kartları geldi. Sana duygusal adımlar gelecek birileri var. Sınavdan çok aklın duygusal işlere kaymış bir yanın olmasa da olur ama bir yanında olsa da güzel olur kafasındasın. Fakat yolunu iyi seçmen lazım çünkü gördüğüm kadarıyla sınav hayatına odaklanmak senin daha çok kârına. Pes etmeye çok yatkın olduğun dönemler oluyor sakın pes etme çünkü sonu çok güzel. İkili seçimler arasında kalacaksın her zaman altıncı hissine güven ve içine sinen yoldan ilerle. Uyumlandığın kısımlar varsa belirtirsen sevinirim
Evet aklım biraz kayıyor belkide boşlukta hissettiğim için hem istiyor hem istemiyorum tam da dediğin gibi teşekkür ederim iyi yorumların için
Asko ben sormak istiyorum sana
Yazzz sorunu hayatım
Gizliden yazamıyorum sana bebissss
Buradan soruları alıyorum
Erkan pişman olup nur a dönecek mi. Ufak bi iletişime geçmeye çalıştı ama ben sessiz kaldım tekrar bir şeyler yapacak mı? Bakarsan çok sevinirim canım
Şöyle öncelikle genele bakarsam seninle ilgili ayatın olumsuz yanlarına çok fazla odaklanmışsın. İyilikleri ve yaşamın iyi yönlerini görmekte zorlanıyorsun çok fazla. Bu durum sosyal yaşamdan elini eteğini çekmene, arkadaşlarından uzaklaşmana sebep olabilir. Mutsuz sonlardan kendini suçluyor olabilirsin. Bunu içten içe yapıyorsun gibi görünüyor. Evet Erkan kişisi tekrardan gelecek hatta belki tekrar deneyeceksiniz olacak ama tekrar bozulacak sonu hüzün. Senin kendine, iç dünyana dönüp bakmam lazım sence problem nerede kişilerin bir önemi yok düşünce yağını bakış açını değiştirirsen daha mutlu olursun. Kendini sevmeyi yavaş yavaş bıraktığın bir dönemdesin bu sana sadece zarar verir. Kendine ne kadar verirsen dışarıdan da o kadar alırsın bunu dengede tuttuğunda daha güzel ve olgun bir ilişkin olur. Uyumlandığın kısımlar varsa belirtirsen sevinirim.
Yapını*
Sosyal yaşamım yok çok asosyal olmaya başladım tıpki beni anlatmışsın vallahi Erkan’la denemek istemiyorum biliyorum sonu hüzün eminim. Onu da görmüşsün zaten. Mutsuz sonlardan kendimi bazen sorumlu hissediyorum evet doğru dengede kalmakta zorlanıyorum bazen çok fedakar oluyorum Bakimin süper kizzzzz doğru hepsi
Ayyy teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim baktığın için 💕💖💖😽😽🪽🪽🪽😍
Nasıl bir soru sorabiliriz
Merak ettiğin herhangi bi şey
İş hayatına girebilecek miyim ilerleyen zamanlarda
Ya ama cevap vermedin
Döneceğim diğerlerine bakıyordum
👍
İsmin Sevilay değil mi
Evet Sevilay
Yeni bir iş söz konusuysa eğer ince eleyip sık dokuman gerektiğini unutma. Göz ardı etmiş olabileceğin bazı detaylar, ayrıntılar sonradan başınıı ağrıtabilir. Olaylar hızlı bir akış içindeyken dikkatli, temkinli hareket etmen
gerekmekte. maddi konularda kafanı toplaman zor olabilir. Beklentilerinizi gözden geçirmen, düşünceli, dikkatli ve sağduyulu davranıp hareket etmen gerekebilir. İş yaşamına, maddiyata gereğinden fazla önem ve itibar vermiş olabilirsin ve bu durum bazı moral çöküşlerini beraberinde getirebilir.
Bu dönemde risklerden uzak durmalı, harcamalara ve bütçene daha çok dikkat etmelisin, gereksiz harcama ve alışverişlerle para kaybedebilirsin. Kafa yönün düşüncelerin çok fazla maddi ağırlıklı ne olacak diye düşünmek seni çökertir. İş konusu biraz ağır ilerleyecek fakat olacak sende her şeyin altından kalkabilme potansiyeli var yeter ki doğru yerde kullan. Uyumlandığın yerler varsa belirtirsen sevinirim.
Yorumun için teşekkür ederim 😊
Alma başıan bela
Benim var
Yazın isim vererek
Ben kendimle alakali sorucam sevgilim felan yok zaten😂
Tabi sorun
Benim bu eğitim hayati nolacak hadi buna cevap ver
ya da spor hayatim nolacak
' Cevap ver' tarzındaki üslubunuza cevap vermemi beklemiyorsunuz umarım.
Bu arada fazla özele giriceksek eğer gizliden çıkar mısın
Tamam neyse kibarca soruyorum benide cevaplarmisin
Bana bakabilir misiniz
Tabi kısaca bi soru sorun
Eski sevgilim beni aldatıyor muydu ve düşünüyor mu
İsim de vermelisin ikinizin de ismini öğrenmem lazım rahatsız olacaksan eğer gizliye al kendini öyle söyle isimleri
Zehra Zeynel
Zehracım ilişkiniz ilk zamanlar çok uyumlu ve hoşgörülü ilerliyormuş fakat sonradan çok çıtırdamalar oluşmuş. Duygusal olarak manipülasyona uğradığın, aldanmalara açık olduğun, aşkının kullanıldığı bir dönem olmuş. Aldatma olarak değil fakat başkalarına aklının kaydığı olmuş. Duruş itibariyle de çizgi çektiğin dönem senin kendine yaptığın en mantıklı şey olmuş. İkinci soruna gelirsem sana bu kişi gelecek hem de çok hızlı ve ani senin hiç beklemediğin anlarda ama sana tavsiyem kesinlikle kabul etme bunun sonu hüsran. Sonunda kalbi paramparça olan sen olacaksın karşımdaki kişi çok toy. Eğer geldiğinde onu kabul edersen seni üzecek hikayede yanan sen olacaksın.
Uyumlanan kısımları varsa eğer belirtirsen sevinirim.
Yaa çok teşekkür ederim 🙏. Asla kabul etmeyeceğim zaten.
Baya doğru şu an onunla ayrılan benim ama bir süre üzülmüştüm kendi adıma. Sadece pişman olacak mı falan diye öyle bir merak oluştu. Bide borç para vermiştim onu alabilir miyim diye 😅😅
Tatlım sana şöyle söyleyeyim borç meselen varsa peşine düş al. Hak etmeyen birisi kişiliği çok toy asla olgun değil. Hayatında olmak istiyor kartlarda bunu görüyorum. Ama bencilce ilgi bu sana zarar verecek tarzda sakın hayatına tekrar girmesine izin verme. Rica ederim ❤️
Banada bakar mısınız
Ayrılık süreci geçiriyorum. Bir sonraki ilişkimde karşımda nasıl biri olacak isim zeynep 🙏🏻🙏🏻
Tamamdır bakacağım
Ayrılık süreci derken ayrıldınız mı?
Evet isterseniz gizldn çıkıym
Birazdsn size bakacağım
Bekliyorum 💫
Merhaba hala bekliyorum 🙏🏻
Dışarıdayım müsait olunca döneceğim size
Teşekkürler dönüşünz için🥰
Müsait misiniz dönüş yapıyorum size
Birinci karta baktığımda ; Kalp kırıklığına, hayal kırıklığına, sevgilinin kaybına ve hüzne işaret eden bir karttır. Ayrılık ve kopuş anlamına gelebilir. Aşkta, romantizmde yağmurlu, kapalı günlerin habercisidir senin şuanki durumunu temsil ediyor. Sonrasında baktığım kartta; Geçmişte yaşanmış bir hayal kırıklığının yeniden kalp ağrıtıcı bir şekilde ortaya çıkışına da tanıklık edebilirsin
Canın biraz sıkılabilir, kalbin buruk olabilir. Aynı anda pek çok işi, mecburiyeti yerine getirmek zorunda olduğunu hissettiğin bir süreçten geçiyorsun. Görev ve sorumluluklar becerilerini ortaya çıkarmanı bekliyor olabilir. Maddi konularda da önemli bir çıkış gerçekleşmemiş olabilir. Çok yoruluyor az kazanıyor ve ancak açıkları kapatıyor durumda kalmış olabilirsin.
İşlerinden artık eski zevki almıyor, sıkılıyor olabilirsin , Sıkıntılı, depresif bir dönemden geçiyor olabilirsin. Durum o kadar kötü olmasa da kötü algılayabileceğin şartlar söz konusu olabilir. Uykusuzluk baş gösterebilir.
Yaşanan olaylardan ötürü kendini suçluyor olabilirsin. Bir tür ümitsizlik havası içinde ışığı görmen zor olabilir. Bir süre sonra gerçekleşecek ilişkinde yepyeni duyguların ve aşkın habercisi olan kart geldi. Kalbinin yeni heyecanlar ve tutkularla attığı bir döneme işaret eder. Daha önce hiç tatmamış olduğun duygular içinde olabilirsin bu ilişkide. şu an baktığım kart yapman gerekenlere dair ipuçları vereceğim.
Bazı şeylerin artık sona yaklaştığı, kırılıp dökülmeye ve çözülmeye başladığına işaret eder ki sen zaten şu an bu dönemi yaşıyorsun aslında bu bi yeniden doğuş kendini keşfetmen için yaşaman gerekenler. Dağılmaya ve değişime hazır olman gerekiyor.
Bu dağınıklığı toparlamak kolay olmayabilir. Dolayısıyla bu çözünmeye ve getireceğe değişime bir an önce kendini hazırlamalısın. Bu dağılma senin dışındaki dış güçlerin varlığıyla gerçekleşmiş olabilir, dolayısıyla kendini suçlamaman gerekiyor. Zira kurban ve mağdur durumunda olabilir ve seninle aynı durumu paylaşan kişilerle karşılaşabilirsin. Onların varlığı sana destek olabilir ve birlikte yepyeni bir değişim sürecini daha rahat kucaklayabilirsin. Ruhen ve bedenen dinlenmek istediğin bir zamandan geçiyor olabilirsin Mücadeleyi, savaşı bir kenara bırakıp huzurla dolmak isteyebilirsin bu dönemde. Meditatif, manevi, ruhsal çalışmalar için uygun bir dönem olabilir. Biraz bunlara yönel kendini keşfet bir sonraki ilişkin senin için hayırlısı olacak ama önce kendini sevmeyi öğren. Biraz geç baktığım için sana uzuuunn uzun baktım uyumlandığın noktaları bana belirtirsen çok sevinirim.
Selamlar, öncelikle uzun uzun çok güzel bir bakım yapmışsınız. Enerjinize sağlık 🙏🏻🙈 dediğiniz gibi üzücü şeyler yaşadım ama kendimi suçlamıyorum. Emeğiniz için teşekkür ederim ☺️ ümitsizlik de var dediğiniz çoğu şey uyuyor şuanki ruh halime. Çok yıprandım.. peki bir sonraki ilişkimde karşımda nasıl karakterde biri olacak aynı şeyleri yaşamaktan bunaldım..