Teistik (Theistic) de olabilir onlar daha farkli bi tür sanırım ama ikiside Şeytanı gercek bir varlık olarak görüyor
Laveyanlar sadece onun gercek olmayip sadece bir fikirden ibaret oldugunu soyluyor ve belirli dünyevi kurallari var 11 tane
Laveyanlar sadece onun gercek olmayip sadece bir fikirden ibaret oldugunu soyluyor ve belirli dünyevi kurallari var 11 tane
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zaten toplumların hepsi satanist ki? şeytan şükürsüz bırakıcam çogu bana uyacak dedi, toplumların hepsi nerdeyse şeytana uyuyor? ne farkı var satanistlerden ki bunca insanın?
Ne alaka be kardeşim ibrahimi dinlerde var ola şeytan figürü ile satanizm de inanılan ve bir tanrı olan şeytan aynı şey mi zannediyorsun
@SolucannDeliği toplumlar yeterince azmış durumda. ne şükür var ne bişey herkes birbirini zikiyor. insanlar demek ki şeytana uyuyor. böyle bi ortamda dinden nası bahsedebiliriz ki? sapıttırmış işte herkesi. KS de bile sapıtıyoz baksana. evet dille şeytana uymadıgımızı söylüyoz ama hareketler full şeytana uydugumuzu gösteriyo
Bazen şöyle dusunuyorum eger seytan diye bi varlik yoksa veya dunyayi uzun zaman once terk ettiyse oda dunyadaki insanlarin buyuk cogunlugunun bu denli kotu ve bozulmus olmasindan olabilir diye
yok terk etmedi. kıyamete kadar mühlet aldı iblis. Dünyada şu an yaşanılan kötü hadisler hepsi onun eseri.
bir marifet name adlı eserde mi nerde tam hatırlamıyorum. iblis peygamber'e gönderiliyor doğruları anlatmak üzere yemin ettirilerek. orada bazı ifadeler söylüyor benim 70 bin tane çocugum var ve onların her birinden de bi 70 bin tane daha var. bunları insanlara sürekli atama yaparım diyor. yani baş kontrol iblis'te. Ona bağlı çalışan şeytanlar insanları azdırdıkça ve kötü şeyler yaptırttıkça iblisten övgü alabilmek için ben şunu şunu yaptım diyorlarmış. iblis de bunlara sahte övgüler düzüyormuş. Okursan daha iyi anlarsın marifetname'de geçenleri. onun toplantı yaptıgı bir yeri var tüm taifesini avanelerini orada topluyor. galiba yerin altındaydı ya da su yüzeyindeydi tam hatırlamıyorum.
Şeytan cennetten çıkartılıp kovulmuş olduğu için gökkubeyi aşamıyorlar. Hatta kuranda bununla ilgili şeytanlar kulak hırsızlıgı yapmaya çalışırlar ama peşlerinden alevli taşlar fırlatırız gibi bazı ifadeler var. Hatta kuranda kimlere şeytanların musallat oldugundan da bahseder. şeytanların kime indiğini haber vereyim mi? der bi ayette. onlar çok günahkar , yalana ve iftiraya düşkünlere inerler diyor. Allahtan yüz çevirenlere de şeytanı arkadaş ettiririz diyor.
Hatta sana daha enteresanını söyliyim astrolojiyle ilgilenir misin bilmem ama belli aylarda doğan insanların ve doğum saatlerine ve lokasyonuna göre değişen yükselen burçların ben o andaki gökyüzündeki gezegen ve yıldızların konumlarından kaynaklı şekilde yeryüzüne salınmış şeytanların o sırada yeni doğan insanlara yerleşmesiyle bağlantısı oldugunu düşünüyorum. Çünkü mesela yengeç burcu olanlara dikkat et çok kincilerdir kıskançlardır sinsilerdir genellikle ve fbi'ın suç listesinde en çok serikatillerin bu burçtan çıktıgı tescillenmiş. diğer burçlarda bu kadar yok bu olaylar. ya da öteki burçların ortak karakterleri hep kendine özgüdür diğerlerine benzemez. İbni arabi diyor ki insan uyanana kadar gezegenlerin tesirindedir, fakat uyandıktan sonra o gezegenlere etki etmeye başlar...
Ben agnostigim bu arada ama sadece tek bir bas melegin varligindan eminim oda Death
@hiraishintim bak sen boğa burcusun sanırım. eğer öyleyse sabit fikirli oluyıorlar boğa burçları. onların doğruları kolay kolay değişmiyor. yani tek bir baş melek varlıgından eminim derken neyden bahsediyon bilmiyom ama bu konular çok derin konular. çok fazla kaynağı araştırıp süzgeçten geçirmen ve farklı pencerelerden analiz etmen gerekiyor tek bir yere sabit kalırsan çıkarımların hep yanlış olur ki bu sıkıntı boğa burçlarında çok var.
Laveyan olmayı yeğlerim
Her iki tür Satanist grubuda oldukca sakin bilgili ve kibar insanlardi şimdiye kadar denk geldiklerimden
Spiritüel satanistim (seçkinim) buyur
Seçkin derken?
Satan sizde de Archangel olarak da geçiyor mu?
Satanizm de bu yolda ilerleyenlere seçkin denir zamanında inisiye olmuştum ama sonrasında bu konu çok tartışıldı seçkinler arasında. Satan biz de archangel olarak geçmez. Satan başlı başına bir tanrıdır. Tabii Şeytanın yanında allahın bir tanrı olduğuna da inanırız. Diğerlerine ise demon adı verilir
Cehennemin prenslerini oldukça duymustum Asmodeus ve Baal başta olmak üzere
Joy of Satan grubunu da duymussun dur sanırım?
psikolog seansı ayarlamamı istermisiniz seckin hanim
Bu arada Şeytanı buyuk allah i kucuk yazman ❤
Laveyan satanizmden bahsediyor olabilirsin çünkü teistik ve spiritüelde duymadım bu muhabbeti. Joy of satan grubunu biliyorum evet
Alışmışız nsksdmsl gruptan bazıları ne olursa olsun tanrılara saygısızlık yapmayın diyerek uyarırdı o günler geldi aklıma
Laveyan derken Asmodeus ve Baal I mi diyorsun?
Joy of Satan grubunun almanya da konumlandigi ve anti semitist oldugu soyleniyor diye hatirliyorum
Ama sayfalarinda Chakra uzmanligi ve spirituel konularla ilgili çok yararli bilgiler var