En zeki 3 burç
En zeki burç?
Kova ikizler oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En zeki 3 burç
Kova burcuyum ama bence kova burcu fazla zeki bir burç değil. Kendimi hiç zeki olarak görmedim. Çünkü değilim. Biz duygularla hareket etmeyiz fazla. O yüzden daha mantıklı düşünürüz. Mantıklı olmamız zeki olmamız anlamına gelmiyor farklı şeyler bence.
En zeki mi belki genellemek doğru olmaz ama tanıdığım bütün kovalar ortalamadan üstün bir zekaya sahipti bence ama çok akıllı insanlar olduklarını mükemmel tercihler yaptıklarını söyleyemem aşırı bilmiş ve ukala tipler ayrıca kadını da erkeği de
Cevap
35Cevap
Sitenize yeni katıldım ve beni daha iyi tanımanız için bazı sorularınızı cevaplayacağım. Sitede arkadaşımın yazıştığını görmüştüm, bakalım burası beni nereye götürecek. Burçlar konusundaki sorunuza gelince, astrolojik özellikler zeka düzeyini belirleyemez. Zeka çok yönlü bir konsepttir, burçlarla ilişkilendirilemez. Her burç kendi benzersiz özelliklere sahiptir. Bu nedenle, bir kişinin zeka seviyesini belirlemek için sadece burcuna bakmak genellikle yetersiz ve genellemeden ibarettir.
Zeka, burca göre yaşa göre vesaire değildir. Akıl burçta, yaşta değil baştadır. Ee burca göre olsaydı dünyada milyonlarca aynı seviye akla sahip zeki kova burçları olurdu. Pekiii, hepsi aynı mı hepsi zeki mi vesaire vs. Yengeçin zekisi de vardır aptalı da. Kovanın zekisi de vardır aptalı da. Her burcun aptalı da vardır zekisi de. Bu ne demek oluyor kova Burcu zekiyse veya diğerleri vs. Neden aptal olanları da var?
Bütün burçlar zekiyse bu kadar cahil insan hangi gruba giriyor?
En demek saçma olur. Kime göre neye göre en zeki? ya da en aptal?
Bütün burçlar alanlarında zekiler. Toprak elementi analitik zeka planlama yeteneği vs
Şu elementi duygusal zekaya sahip
Diğer gruplarla ilgili pek bilgim yok açıkçası. Ve kime göre neye göre zeki? Bu kriteri ne sağlıyor? Neye göre bir burcun en zeki olduğunu savunabiliriz?
Bir araştırmaya göre duygusal zekası yüksek olanların iq seviyesi de daha yüksek oluyormuş. IQ 'ü yöneten şey duygusal zekaymış. Tabi her duygusal zekası iyi olan adam zeki olacak diye bir şey yok. bu olay biraz kendini geliştirmeyle alakalı.
Kova mantıkçıdır duygusal anlamda hareket etmez iyi düşünür iyi karar verir bu yüzden zekidir. Bir kova burcu olarak kendimden biliyorum...
https://media. tenor. com/s7CJ684QAWkAAAAM/pot-wqater. gif
Öyledir ama aptal gururu yüzünden zekasını sadece bilimsel, kariyersel işlerde kullanabilir. Çünkü sosyal ilişkilerde iki yüzlülük vs yapamaz. Bolca zeka bolca gurur bolca öfke ama kimseyi kırmamak icin girdiği tonla çaba. Neyse. Zordur.
Öyle bir şey yok bu burç soruları yorumların altına girip tartışıp kendini yırtan bir şeyleri kanıtlamaya çalışan insanlar var onlar hiç zeki değil çok enteresan geliyor onlar bana dkkd
Zekaya burcun etkisi %2 bile değil... Burçların karaktere direk etkisi ortalama %10 veya daha altı.. Kaldı ki zekâya etkisi çok, çok az...
Ne en zekisi ben valla benim hayatımda bi kova var yüzyılın canım tabi o kendini çok zeki zannediyor orası ayrı
Zekimiyiz bilmiyorum ama hiç saf bir kovaya henüz denk gelmedim.
Analitik zakaları var
Evet en zeki burçtur ve aşık olmayı bilendir ama şans vermezler 😑
Zeka burca değil kişiye bakar. Beynini ne kadar ve nasıl kullandığına da geliştirilir. Burca bağlarsak şu çıkar en aptal burç en zeki burç. Ona bakılacak olursak Oğlak burcu en zeki ve çalışkan burçtur ancak oğlak burcu olup canım olan çok insan gördüm. Kova tanıyıp da zeki olduğunu düşünmediğim insanlarda gördüm o yüzden zekayı, güzelliği, titizliği vs vs burca bağlı değil kişiye bağlıdır. Saygılar...
Zeki miyim bilmem ama mantıklı neyse onu yapmayı severim
Maalesef en zeki burç ama unutma "cehalet mutluluktur"
~ Aquarius iyidir.. ama herkese uymaz !
özelliklede IQ'sü düşüklere hiç uymaz.
Burçlara inanırım ama bunun burçla hiç alakası yok.
Yooo zekiliğin burçlarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Burçla zeka karşılaştırması 🤔IQ oranı ayakkabı numarası kadar çıksa kafî
Bugün baya kova sorusu var hayırdır inşallah 😂
Bir kova olarak fena değilizdir diye düşünüyorum
Bende ama bazen çokta zeki olmadığımız sadece kendi çıkarlarımız için kafa yormayı zeka olarak algıladığımızı düşünüyorum ya ara ara. Sabit burç olduğumuz için mi acaba
yok sadece duygusuz taraflarını kullandıkları için mantığa giriyorlar en zeki burç diye bir şey yok kimse annesinin karnında dahi olarak çıkmıyor teşekkürler.
Gram duygu yoktur yukselen su grubu değilse uzaklas asırı benciller zeki bilim adamı beyni derler duygusuz beyin neye yarar
Ben su burcuyum da ne oluyor?
Yükselenim su grubu faydası neymiş😀
Hem zeki hem de yakışıklı oluyorlar 🤭
Burç ile ne alakası var, ben onu çözemedim bak.
Doğum haritası etkileri kişinin kişilik özelliklerini etkiler her alan için farklı konumlar vardır o yüzden etki eder bunları taşırız
En zeki boğa burçları olduğunu düşünüyorum
Boğa burcu musun😀
Pratik zeka oldugumuza katılıyorum:D
Kesinlikle:D
Evet bende
Aslan, oğlak ve başak.
Boga zeki bence
Tabi ki de. d
Tamam tamam bu kadar övmeyin.
Arastirmaci diye biliyorum
Bir yengeç olarak en zeki burc net ikizler
Kovayla oğlak öyle
En zeki burç Bence
Yengeç
Akrep
Aslan
Diger secenekleride koyun
Kova herseyin en mukemmeli
Evet kendimden biliyorum 🤣
Burçlarla alakası olduğunu düşünmüyorum
Soyle sacmaliklara inanmayin artik
Evet bende kovayım. Çok zeki oluruz biz.
Tüm burçlar diyorum
Anakonda burcu
Dal yaprak burcuyum en zeki benim dkjsjs
Öyleyizdir
Burçların bu kadar etkisi var mı
Evet
Terazi.
Koctur o koc 👍
canım tekidir koç
Kova olarak onaylıyorum :d
Öylesine sectim. Zeka ile burcun ne alakası aa
@Cengihan___ sence?