Astroloji & Burçlar Nasıl döner sizce,? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Balık erkeğini nasıl döndürebilirim? Güncellemeler+1 yıl 6 aylık tutkulu ilişkiydi 20 gündür ayrıyız Nasıl döner sizce,? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% Kova +1 yıl Sen oltayı at, ya nasip de bakalim 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasi yaani Yorumla AloneReber Kova +1 yıl Balığı tutmak için yem olması lazım dimi öyle boş oltaya gelmez. Hangi yemi sevdiğini sen bilirsin herhalde Yorumla Soran +1 yıl Peki ona rağmen oltaya gelmiyorsa? Yorumla AloneReber Kova +1 yıl Dogru yemi kullanırsan oltaya gelmeyecek balık yoktur😉 Yorumla
Afyonkudeliibrahim Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% Kova +1 yıl Balık döner ilk defa senden duyuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya bendeki bozuk heralde 20 gündür iletişime geçmiyor benimle Yorumla Afyonkudeliibrahim Kova +1 yıl Balık dönerci nerede bende gitmek isterim Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Nude at koşa koşa gelir. 1 1 Yorumla Siyahkadife Balık +1 yıl Kendi vucudun olmasın ama akıllı ol. Yüzü görünmeyen başka bir vücut olsun. Yorumla
CaptainKingston Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Oğlak +1 yıl İletişim kurmadan döndüremezsin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hatası var ben ayrıldım kırıcı konuşup kalkıp utanmadan benmi yazicam Yorumla CaptainKingston Oğlak +1 yıl Dönmesini istiyorsan yazmalısın onun yazmasını beklicek misib Yorumla Soran +1 yıl Ben ne yazabilirim ki ona ayrılan benim kalkıp demicek mi sen dalga mı geciyosun diye Yorumla CaptainKingston Oğlak +1 yıl Benle konuş eğer konuşmak istiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Sende sus be Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% Akrep +1 yıl Sadce özür dile 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O hatalı ama ben kırıcı da konuştum Yorumla karmen3235 Akrep +1 yıl Konuşman için ozurdile dönmesini istiyorsan Yorumla
Bergaforr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Başını mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Okadar mi imkansiz Yorumla Bergaforr35 Oğlak +1 yıl Sanırım Yorumla
Onsraaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 İkizler +1 yıl Bırak balık erkeği ise dönmesin 1 1 Yorumla AylinEngelimiAçLutfn Oğlak +1 yıl Ben Onur, Instagramda ki engelimi açabilir misin? Lütfen en azından açıklamama izin ver Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 437 cevap paylaştı. Dönmez 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 25 yaşinda dönmezmi Yorumla _Thanos_ Balık +1 yıl Dönmez bosuna umutlanma Yorumla Soran +1 yıl Tamam niye dönmüyor Yorumla _Thanos_ Balık +1 yıl Öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen oltayı at, ya nasip de bakalim 😀
Nasi yaani
Balığı tutmak için yem olması lazım dimi öyle boş oltaya gelmez. Hangi yemi sevdiğini sen bilirsin herhalde
Peki ona rağmen oltaya gelmiyorsa?
Dogru yemi kullanırsan oltaya gelmeyecek balık yoktur😉
Balık döner ilk defa senden duyuyorum
Ya bendeki bozuk heralde 20 gündür iletişime geçmiyor benimle
Balık dönerci nerede bende gitmek isterim
Nude at koşa koşa gelir.
Kendi vucudun olmasın ama akıllı ol. Yüzü görünmeyen başka bir vücut olsun.
İletişim kurmadan döndüremezsin
Hatası var ben ayrıldım kırıcı konuşup kalkıp utanmadan benmi yazicam
Dönmesini istiyorsan yazmalısın onun yazmasını beklicek misib
Ben ne yazabilirim ki ona ayrılan benim kalkıp demicek mi sen dalga mı geciyosun diye
Benle konuş eğer konuşmak istiyorsan
Sende sus be
Sadce özür dile
O hatalı ama ben kırıcı da konuştum
Konuşman için ozurdile dönmesini istiyorsan
Başını mı?
Okadar mi imkansiz
Sanırım
Bırak balık erkeği ise dönmesin
Ben Onur, Instagramda ki engelimi açabilir misin? Lütfen en azından açıklamama izin ver
Dönmez
25 yaşinda dönmezmi
Dönmez bosuna umutlanma
Tamam niye dönmüyor
Öyle
Balık erkeği
Suya geri atarak