Astroloji & Burçlar Burcunuza göre kaç yaşında evleneceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benimki doğru galiba ajaj 19 da evlendim sbs Güncellemeler+1 yıl Süper soruymuş Burcunuza göre kaç yaşında evleneceksiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç 25.. 2 yıl daha beklemek lazımmış 1 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% Koç +1 yıl 92 yaşımda evlenecekmişim o yaşa gelince benim giyeceğim şey kefen olur. Shsjdd 3 9 Yorumla Soran +1 yıl Dantel olsun mu görl sjs Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl Mümkünse Fransız ahsjskd Yorumla Lucky-Luke Oğlak +1 yıl Tövbe de kız. Azrail'le evleneceksindir belki :D Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl Erlik alsın beni sbxnxmxm Yorumla Lucky-Luke Oğlak +1 yıl Hahahahaha bayılıyorum bu Türkçülüğüne. Sen Kayra'ya Ülgen'lere layıksın. Yüce Ak Ana... Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl Onlar fazla iyi ya shsjdkdkdl skalada olmam ben 😅 Yorumla Lucky-Luke Oğlak +1 yıl Yok sen tam o skalaya aitsin. Bulamadık şöyle Türkçü bir Umay hatun... Yorumla Soran +1 yıl @Lucky-Luke abi locaya mı alsak sizi Yorumla Lucky-Luke Oğlak +1 yıl Yok bacım. Bu güzel arkadaşın zaten gönlünde bir Hakan var. Bizimkisi sadece Ülgen'den bir dilek. Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% Başak +1 yıl Doğru değil Başak 21 diyor ama hala evlenmiş değilim sevgilim bile yok 1 0 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sene olacak heralde 25 dediğine göre 😄😄 1 0 Yorumla
Gece__Meleği Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% Terazi +1 yıl Terazi 18 yazıyor ama yanıldı 18 yaşındayım, bekarım ve evlenmeye de niyetim yok 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Kova +1 yıl Evde kaldın diyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sebep neden acabahaha Yorumla
BdKursat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% Boğa +1 yıl 27 mi? 29 olduk pardon 30 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz gibi ksks Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% Başak +1 yıl 92 miş acaba o zamana kadar yaşıycakmıyım 1 0 Yorumla
Ardinakadaracik Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% Yay +1 yıl 19 umarım doğru değildir jgjjh 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% Oğlak +1 yıl Oğlak da doğru 44 iyidir. Bok mu var evleneceğiz? 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı. 21 kulliyen yalan 1 0 Yorumla
Farlander_SUPREME Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% Terazi +1 yıl 18... kesinlikle hazır değilim 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl 28 yaş 1 13 Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl Ama kimlikte yayım Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl Yani 19 Yorumla Soran +1 yıl Ben 19 da evlendim Yorumla Soran +1 yıl Yayım Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl Ben çakma yayım Yorumla Soran +1 yıl jajsj Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl Ya bu ne demek herkes bunu kullanıyor " jajsj" ne demek? Yorumla Soran +1 yıl Random bişeyi komik bulunca kullanıyorsun ahahah gibi hahha gibi Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Random rastgele klavyeye basmak demek Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl Bilgiler için teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ne demek çiçeğim 🌸🌸🫡🫡 Yorumla Lila_rüzgar12 Yay +1 yıl 🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yengeç 25.. 2 yıl daha beklemek lazımmış
92 yaşımda evlenecekmişim o yaşa gelince benim giyeceğim şey kefen olur. Shsjdd
Dantel olsun mu görl sjs
Mümkünse Fransız ahsjskd
Tövbe de kız. Azrail'le evleneceksindir belki :D
Erlik alsın beni sbxnxmxm
Hahahahaha bayılıyorum bu Türkçülüğüne. Sen Kayra'ya Ülgen'lere layıksın. Yüce Ak Ana...
Onlar fazla iyi ya shsjdkdkdl skalada olmam ben 😅
Yok sen tam o skalaya aitsin. Bulamadık şöyle Türkçü bir Umay hatun...
@Lucky-Luke abi locaya mı alsak sizi
Yok bacım. Bu güzel arkadaşın zaten gönlünde bir Hakan var. Bizimkisi sadece Ülgen'den bir dilek.
Doğru değil Başak 21 diyor ama hala evlenmiş değilim sevgilim bile yok
Bu sene olacak heralde 25 dediğine göre 😄😄
Terazi 18 yazıyor ama yanıldı 18 yaşındayım, bekarım ve evlenmeye de niyetim yok
Evde kaldın diyor
Sebep neden acabahaha
27 mi? 29 olduk pardon 30
Olmaz gibi ksks
Keşke evde kalsaydım
Neden ya
İyi 44 diyo daha varmış😀
92 miş acaba o zamana kadar yaşıycakmıyım
19 mu.. 😄 Daha neler..
19 umarım doğru değildir jgjjh
Bırakın bu saçmalıkları
Oğlak da doğru 44 iyidir. Bok mu var evleneceğiz?
21 kulliyen yalan
28 diyor ins yanlistir
18... kesinlikle hazır değilim
28 yaş
Ama kimlikte yayım
Yani 19
Ben 19 da evlendim
Yayım
Ben çakma yayım
jajsj
Ya bu ne demek herkes bunu kullanıyor " jajsj" ne demek?
Random bişeyi komik bulunca kullanıyorsun ahahah gibi hahha gibi
Anladım
Random rastgele klavyeye basmak demek
Bilgiler için teşekkürler
Ne demek çiçeğim 🌸🌸🫡🫡
🥰
18 ama 23 üm
34 djdjsj
73 diyor, olabilir
92 ?
Evde kaldık 😄