Gördüğüm rüyaların anlamı?

Bu soruyu sormaya çekiniyorum aslında dalga geçmenizden ben bu soruyu dürüst soracağım yemin olsun ki sizde dürüst cevap verirseniz sevinirim. Arkadaşlar ben bir süredir bazı rüyalar görüyorum rüyamda hep uyanığım evin içinde geziyorum ve görüyorum evi ama evin içinde benden başka şeyler de var. Korkuyorum düşündükçe daha çok korkuyorum uyanmaya çalışıyorum ama olmuyor. Mırıldandıyorum imdat diyorum mırıldandıp harfler çıkmıyor ama onun sesinden ben uyanıyorum. Hani yanınızda birileri konuşur gürülteden uyanırsınız ya öyle. Sonra kafamı kaldırıp gitmek istiyorum ama çok zorluyorum çok fazla olmuyor. Bedenimi hissediyorum ama zor kalkıyor kafam yastıktan kalkınca da hemen uyanıyorum. Bugün gördüğümü anlatayım odamdayim aklıma sürekli birşeyler geliyor ben istemiyorum ama geliyor sonra _1 sadece. Sürekli farklı şeyler geliyor sürekli de düşünüyorum en sonda dayanamadım mirildaninca da geçmiyordu bende gittim nas okudum mırıldandım yine geçti. Bir keresinde ben kötü bir şey yaptım rüyamda fark ettim sonra hemen birşeyler yaşamaya başladım korkulu şeyler sonra şehadet parmağımı yukarı kaldırdım karnım hop hop etti mırıldandım falan geçti. Arkadaşlar ben agnostiğim ama İslam'a yakınım böyle olayları yaşayınca daha da yakınlaşıyorum okul bitince araştırıp öğrenmek istiyordum tüm dinleri dinimi çok iyi biliyorum. Tefsir, kelam, fıkıh, Kur'an, siyer gibi ilimleri biliyorum az buçuk ama daha çok ilerlemek istiyorum bunu paylaşınca muhtemelen sabah pişman olacağım utanacagim ama birkaç kişi de görse için rahatlar umarım çok geniş kitleye ulaşmaz 🤐🤐 sizler bunun hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyup yorum yapın awk
Gördüğüm rüyaların anlamı?