Astroloji & Burçlar Rüyalarınız çıkıyor mu? Üçüncüşahsınşiiri_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ... Rüyalarınız çıkıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Rüyamda bir şey görmüyorum. 0 3 Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Karanlık mı oralar u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Siyah ekran Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Bence imkansız
Yorgunbirey Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% Yengeç +1 yıl Sadece geçen arkadaşım beni engelledi rüyamda baktım gerçektede engellemiş sabah hiç bir şey yapmama rağmen dbdbdbd 0 5 Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Demek istediğim tam da buydu. Bazen nokta atışı gibi rüya görüyor insan Yorumla Yorgunbirey Yengeç +1 yıl Birşeyde yapmamıştım sabah fark edince Yorumla Yorgunbirey Yengeç +1 yıl Bi tırstım gbfbg Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Ne yapabilirsin ki zaten Yorumla Yorgunbirey Yengeç +1 yıl Yedinci boyuttaki Salih gibi hissettim fmdndnfn Yorumla
Turk_00 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Boğa +1 yıl Rüya görüldüğü gibi değil tabure göre cikar 0 8 Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Bazı rüyalar olduğu gibi de çıkıyor. Aynı olay yaşanıyor, çevremde var böyle rüyası çıkan kişiler Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Elbette rüya tabir etmiyorum zaten. Sadece sordum. İlim gerektiğini biliyorum ve bulursam böyle ilmi olan insanlara danışıyorum Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Herkesinkini yorumluyor mu Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Anladım. Hocayı biliyorum izlemiştim ama bu kadar detaylı bilmiyorum. Rüyayı ulu orta yazmaktansa parayla yorumlatırım elbette zaten her gün olan şeyler değil. Teşekkürler bilgilendirme için Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Sileyim de neden ki 😄 Yorumla Turk_00 Boğa +1 yıl Nedeni bende kalsın 😃 Yorumla Üçüncüşahsınşiiri_ İkizler +1 yıl Tamamdır Yorumla Turk_00 Boğa +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rüyamda bir şey görmüyorum.
Karanlık mı oralar
Siyah ekran
Bence imkansız
Sadece geçen arkadaşım beni engelledi rüyamda baktım gerçektede engellemiş sabah hiç bir şey yapmama rağmen dbdbdbd
Demek istediğim tam da buydu. Bazen nokta atışı gibi rüya görüyor insan
Birşeyde yapmamıştım sabah fark edince
Bi tırstım gbfbg
Ne yapabilirsin ki zaten
Yedinci boyuttaki Salih gibi hissettim fmdndnfn
Hayır çok üstünde durmam
Rüya görüldüğü gibi değil tabure göre cikar
Bazı rüyalar olduğu gibi de çıkıyor. Aynı olay yaşanıyor, çevremde var böyle rüyası çıkan kişiler
Elbette rüya tabir etmiyorum zaten. Sadece sordum. İlim gerektiğini biliyorum ve bulursam böyle ilmi olan insanlara danışıyorum
Herkesinkini yorumluyor mu
Anladım. Hocayı biliyorum izlemiştim ama bu kadar detaylı bilmiyorum. Rüyayı ulu orta yazmaktansa parayla yorumlatırım elbette zaten her gün olan şeyler değil. Teşekkürler bilgilendirme için
Sileyim de neden ki 😄
Nedeni bende kalsın 😃
Tamamdır
Teşekkür ederim
Bazen