Sanırım yükseleni de yengeç olanlarda bu durum çok baskın. kenarda ölsen gebersen eğlence olarak izlerler seni. Resmen fitne burcu gibi yükselenleri de yengeç olan tipler sanırım bunlar. ortalıgı fena karıştırıyorlar. zaten fbi 'ın belirlediği seri katillerin oldugu listede en kabarık suç yengeç burcundaymış. yay ve akrepleri de solluyormuş suçta bunlar.
Fakat bazıları da empatili merhametli yardımsever naif insanlar olabiliyor bunu çözemedim ben, onların yükselenlerini saptamaya çalışıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları mı? 😂
Bu zamana kadar yengeç erkekleri hep beni buldu. İlk yengeçin ihanetiyle yollarım ayrıldıktan sonra hadi hepsi aynı olucak diye bir şey yok diyerek ikinci yengeçe şans verdim. Sonuç: ona sürpriz yapmak istemiştim ve karşımda bir kız durdu bana baktı ben de ona baktım (yeni sevgilisi) 😂 sonra üçüncü yengeç çıktı karşıma. Üçüncüden sonra yengeç erkeklerinin huyunu suyunu güzel öğrendim. İlk başta seni tavlamak için ayaklarını öyle bi yerden kesiyorlar öyle bi hale geliyorsun ki bulutlarda uçuyorsun sanki. Şiir okumalar, şarkılar, ilgi vs. Sonra birdenbire ortadan kayboluyor. Aradan 2-3 ay geçiyor hiçbir şey olmamış gibi geri dönüyor ve sana normal bir şekilde davranıyor. Bazen de ortada sebep yokken triplere girip seninle tartışma çıkarıyor. (dolunay zamanı böyleler genelde , yeniay zamanı daha sakin oluyorlar) Böyle gel gitli ruh haliyle senin dengeni de bozuyor ve birkaç ay sonra çok geçmeden yeni bir kız bulup ona gidiyor, sana okuduğu şiiri o kıza da okuyup onu da aynı taktiklerle tavlamaya çalışıyor sen sinir hastası olduğunda kalıyorsun:) Bunların karşısındaki insanı tavlama şeklini gören de gerçekten aşık zanneder bunları ama emin ol kimseyi sevemez bunlar.
Biraz uzun yazdım ama altta bir yorum gördüm burçların etkisi yok diye. Elbette az da olsa insanın karakterine etkisi var. Mesela Terazi kadınlarının geneli süslenmeyi seven, havai tipler, kıskanç tipler. Başaklar takıntılı ve kırılgan, Aslanlar dediğimdedik ve kavgacı. (tam tersi karakterde olan insanlarda vardır illaki ama geneli böyle oluyor gözlemlerime göre yükselen de etki eder)
18 Yorumla
Yay+1 yılÇok güzel ifade etmişsin.
Yengeç arkadaşım var aynen dediğin tarz birisi ama ota bka kavga çıkaran biri değil Allahtan bu iyimser versiyonlarından.
Bu dediğin daldan dala konan yengeç erkeklerinin aynısının kadınlarında da oldugu kanaatindeyim ben. bi tane tanıdım aynı bu anlattıgının dişi versiyonuna benziyordu erkek delisi sadakat bilmez tuhaf biriydi. Tüm erkekler benim olsun kafasındaydı. Demek ki bu burçlarda sadakat falan yok.
Başak kadınlarının takıntılı ve kırılgan olmasına ise imzamı atıyorum, beş para etmezler. en azından benlik değiller. Yine en iyi burç kadında bence terazi gibi geliyor bana. Bu burç işlerine ben yeni merak sardım öğreneceğim çok şey var daha. baya ilgimi çekiyor
Cevap sahibi+1 yılTerazi kadınları eğer iyisine denk geldiysen ne ala ama çok iyi gözlemlemen lazım. Baktın ki marka düşkünlüğü var, ayakları yere basmayan havai bi tip, yanındaki insana hasetlik yapıyor o zaman arkana bakmadan uzaklaş. Ne yazık ki Teraziler için çok iyi yorumda bulunamayacağım ilk arkadaş kazığımı Teraziden yemiştim ama tabii iyisi de vardır denk gelebilirsen. Maalesef bana hep kötüleri geldi. Başaklar kırılgan evet ama Başak mı Terazi mi desen yine Başak daha iyi derim ben kırılgan olmasına rağmen. İçten pazarlıklı olmasında iyidir
Yay+1 yılVay be güzel bilgiler bunlar.
Sen hangi burçsun ki? ve yükselenin ne merak ettim
Cevap sahibi+1 yılKovayım ben yükselenim oğlak
Yay+1 yılKovalar da iyi bir burç akıllı oluyorlar. fakat çabuk sıkılıyorsunuz ve sabırsız yapınız var karşı tarafı pek anlayamıyorsunuz gibi. oğlak kısmı otoriter ve düzenli oluyor işte.
akrep kadınlarına ne dersin sen? fikirlerin nedir veya erkekleri için yorumun?
Cevap sahibi+1 yılEvet kovaların geneli iyi karakterde, olgun insanlarız. Sabırsızlık yönü çok doğru fakat çabuk sıkılma yönünden şunları söyleyebilirim. Örneğin arkadaşlarımla bi cafeye gidiyorum, 1 saat oturup onları görmek sohbet etmek vs. Bana yetiyor , onlar mesela daha oturalım diyolar ama ben daha fazla duramıyorum kalkmak istiyorum. Çünkü 1 saat görüşsen de aynı 3 saat görüşsen de aynı gibi geliyor bana. Tabii ki onlar oturmaya devam ediyor ama dediğim gibi ben fazla duramıyorum sıkılıyorum. Eğer çabuk sıkılmak bu anlamdaysa evet fakat aşk konusunda çabuk sıkılmaksa doğru değil. Eğer bir kova kadını seninle konuşurken sıkıldığını belli ediyorsa seni sevmiyor demektir. Çünkü Kovalar birini gerçekten severse başka birini asla gözleri görmez. Sevdiklerinden sıkılmaları mümkün değildir , sevdiklerinin gözünün içine bakarlar onunla beraber daha fazla vakit geçirebilmek için. Zaten çok zor severler, aşık olunca tam aşık olurlar. Kadını da erkeği de öyledir. Eğer deli gibi aşık olduğu biriyse de kolay kolay unutamazlar. Sadece ısrarlı davranışları sevmezler. Örneğin benim aşık olduğum kişi beni evine çağırmıştı fakat eve gelmeyeceğimi söylemiştim sonrasında ısrar etmişti ve tepkimi koymuştum. Halbuki adamın gözünün içine bakıyorum yanında durayım diye ama böyle fikrime ters gelen durumlarda ısrar edilmesinden nefret ediyorum. Genelde Kovalar böyle ısrar sevmezler.
Akrep kadını da erkeği de açıksözlü olur. Genelde iyi insanlardır, ben anlaşıyorum. Akrep kadını senin gömleğini beğenmedi diyelimki açıkça ne kadar kötü bi gömlek diye yüzüne söyler. Bir de Akrep/Terazi kadınları genelde kadınsı olur, yani giyim kuşam hareketleri falan kadınsıdır. Akrep ve Terazilerden bugüne kadar bi kot bi spor ayakkabı giyip çıkıyım gibi birini görmedim. Aslan kadınları mesela daha sadedir bi kot bi spor ayakkabı giyip dışarı çıkarlar. Akrepler ilişki içindeyken sadakatliler bence fakat hayatlarında biri yoksa diğer erkeklerle görüşürler.
Yay+1 yılUzun zaman geçti, sana cevap yazmayı unutmuşum ben. şimdi biri görüş atınca okurken fark ettim. halen üyeliğin aktif mi? marka takıntılı bir terazi tanıdım. tam da yazdıgın anlattıgın gibi biri :D
Cevap sahibi+1 yılMerhaba evet hala aktifim, ben dedim sana Terazilerin geneli öyle oluyor diye😂 iyileri de mutlaka vardır ama iyi olanların doğum haritasında mutlaka kova balık yay gibi uyumlu bir burç geçiyordur. Yoksa geneli dediğim gibi marka takıntılı, havai, kendini sürekli başkalarıyla kıyaslayan kıskanç tipler
En İyi Cevaplar
Burçlar gerçek değil. Bu konunun üzerine çok düşündüm İnan ki en ufak bir gerçekliği yok insanların karakteri üzerinde en ufak bir etkisi yok. Tamamen yalan uydurma hikaye. Bir de şöyle bir şey var insanlar bir burçta diye diğer insanlar burcunu sorup o insana öyle muamele yapıyor o insanda kendisini öyle zannediyor veya o karaktere giriyor.
013 Yorumla
Yay+1 yılhangi burçsun sen?
Yay+1 yılemin ol çok çok etkisi var karaktere burçların. bu kadar tesadüf sürekli denk gelme şansı yok. Birden çok insanı burçlarına göre gözlemledim hep benzer özelliklerde oluyorlar karakter olarak belli burçlar ve yükselenleri. Denemesi bedava.
Yay+1 yılSeni biraz tanır isem konuşursam mutlaka hangi burçtan olabileceğini ve olamayacagın burçları elimine edebilirim sezgilerimle.
İnan bana ben de senin kafadaydım. sağlam maddeci sayılırım fakat düşündükçe sorguladıkça karakkterlerde bu kadar rastlantı olamayacagını anladım. son 1 aydır daha sıkı araştırıyorum ben de. daha önce hiç alakam yoktu bu burç işleriyle. İnan bana şaşıracaksın sen de girersen.
sorularıma olabildiğince dürüst cevap ver ama. iyi olanları 10 üzerinden puanlayabilirsin. hiç olmayanlara 0 verebilirsin.
1- Bencillik var mı? varsa seviyesi ne?
2- Empati yeteneğin kuvvetli mi?
3- iletişim ve konuşma becerilerin iyi mi?
4- hayalperestlik varsa seviyesi ne?
5- fikirsiz kafaya takmayan biri misin?
6- olayları derinlemesine analiz edip öyle mi karar verirsin?
7- eğlenceye gösterişe düşkün müsün?
8- ne kadar kincisin?
9- gezmeyi tozmayı sever misin?
10- kibirli misin?
11- tehlikeli bir durumla karşılaşınca kaçar mısın?
12- sır tutma derecen nedir?
13- yardımsever misin?
14- şıpsevdi ayrangönüllü biri misin?
15- otoriter düzenli biri misin?
16- kibar mısın?
17- aceleci misin?
18- Kırılgan mısın? takıntılı mısın?
Başak+1 yıl1. Kendimi ve yakın çevremi önemserim. Biraz gizli bencillim açıkça göstermem ama.7/10
2. Empatide çok iyi değilim. Sadece kendimşe özdeşdeştirdiğim insanlarla empati kurabiliyorum. 3/10
3. Tamamen ortama bağlı rahat hissedersem bülbül gibi şakırım. 5/10
4. Çoook 8/10
5. Takarım hemde fena 1/10
6. Kesinlikle. Analiz benim karakterimin adı. 10/10
7. Değilim 5/10
8. Konusu önemli. Hayatımda etki eden bir acı bırakmışsa afetmem. Küçük şeyleri görmem bile 6/10
9. Eskiden severdim. Artık hiç haz etmiyorum. Yinede sadece ilk kez göreceğim şeylere karşı ilgim var. 3/10
10. Hayır. Bana hiç kibirlisin diyen olmadı.2/10
11. İlk tepkim saldırmak olur. Ekstrem durumlar hariç tabi. Mermiyede kafa atmam. 4/10
12. Benden istenmese bile başklarına ait konuları kimse ile paylaşmam. Sır olmak zorunda değil paylaşmam. Çok ciddi zararlar neden olursa başka. 8/10
13. Sadece gerçekten ihtiyacı olanlara. 5/10
14. Tüm hayatımda sadece 1 kere gerçekten aşık oldum 1/10
15. Çok sayılmam. 6/10
16. Evet öyleyim. Ama öfke gözümü döndürür. 7/10
17. Hayır. Dikkatli olmak istediğim için yavaş bile kalırım. 3/10
18. Konusuna bağlı. Kırıldığım şeyler oldu. Ama hepsini unuttum. Şakayla karışık arada takıntı yaparım ama kesinlikle ciddi değilimdir.
Yay+1 yıl5. de verdiğin cevapta kafaya çok taktığını söyledin. bu bana ikizler ve yay burcu olamayacağını düşündürttü. bunları elimine ettim. bunlar fikirsiz olurlar genellikle ince düşünmezler.
10. da verdiğin cevapta kibir düzeyini düşük yazmışsın bu durum bana aslan burcu olamayacağını düşündürttü.
14. şıpsevdi birisi değilsin bu durum bana yengeç olamayacağını düşündürttü.
15. otoriter olmayışın oğlak burcu olamayacagını düşündürttü. hem onlar hayalperest olmazlar zaten.
17. aceleci bir tip değilsin ve sabırlısın. bu durum kova burcu olamayacağını düşündürttü. zira iyi de puan vermişsin.
aslan, yengeç, ikizler, yay, oğlak, kova burçlarını elimine ettim sende. Bunlardan olma şansın çok düşük verdiğin cevaplara göre.
Geriye koç, balık, akrep, boğa, başak, terazi kaldı.
obsesif takıntılı biri değilsin başak burcunu da eledim.
Boğalar çok atılgan oluyor. sende bunu hissetmedim pek de hayalci değiller ayrıca ama iyi analiz yapabilirler. Biraz da kaba olabiliyorlar yaylar gibi. sen çok sabırlısın. o yüzden eliyorum boğayı.
akrep ve koçta da hayalperestlik ve derinleme analiz olayı yok. ama akrepler kincilikte ağır basar ve sezgileri kuvvetlidir. Koçlar aşırı cesur oluyorlar hiç kaçmazlar tehlike karşısında bunu da eledim.
Kincilik olabileceğinden akrep de var gibi sanki sende ama sezgilerinin çok kuvvetli olması gerekir. ama hayal perestlik olmaz akreplerde. daha çok sezgileri ve kin ağır basar akrep burçlarında ve çok iyi sır tutarlar kara kutu gibilerdir.
Sonuç olarak hayalperestlikte ve derin analizde kendine iyi puan verdiğin için esas burcunun balık burcu olma ihtimali daha yüksek geliyor bana. Balıklar 20 Şubat - 20 Mart arasında doğuyorlar. Ama doğdugun saate göre değişen yükselen burcu da karakterde etki gösterebiliyor. Yükselen burcunun da akrep olma şansı var gibi sanki biraz, sezgilerin de iyiyse tabi (sezgi yeteneğini sormayı unuttum)...
Yay+1 yılHadi ya. hayalperestlik kısmına iyi puan verdiğin için kafa balığa kaydı. belki de yükselenin terazi değil balıktır sen emin değilsindir. ama derinleme analiz olayı boğa'larda çok var.
Peki sende elediğim yukarda yazdıgım burçların dışında olan koç, balık, akrep, boğa, başak, teraziden biri misin? Balık ve akrepi eleyince koç boğa başak terazi kalıryor geriye.
Boğa demek istiyorum sana.
Bu arada Normal güneş burcunun yanında yükselen ve ay burcu da etki yapıyor karaktere. ama ay burcu 2.5 günde bir değişiyormuş kalıcı değil o yüzden çok ciddiye alamıyorum onu. Yükseleninin terazi olduguna emin isen adaletli insanlara ait bir burç oluyor o. Balık falan olmasın hayalperestliğini oradan almış olabilirsin ama onlar da herşeye duygusallaşan ağlayan tipler oluyor.
Bu arada 2.5 günde bir değişse de ay burcuyla ilgili şunları copy paste yapayım sana;
"Ay burcunuz, güneş burcuna dayalı kişiliğinizin altındaki duyguları, korkuları, özlemleri ve takıntıları ortaya koyar. Özel benliğiniz ve onun motivasyonları, endişelerini ay burcunuz ifade eder. Ay burcu, sizi neyin yönlendirdiği ve harekete geçirdiği, ilişkilerdeki ihtiyaçlarınızı belirler.
Ay burcu astrolojide duygusal alanımızı temsil ediyor. Kişiliğimiz üzerinde son derece etkili olan ay burcu, duygularımızı, alışkanlıklarımızı, hislerimizi ve sezgilerimizi temsil eder. Bizi duygusal anlamda neyin mutlu ettiğini, iç huzuru sağlamak için nelere eğilmemiz gerektiğini bize anlatır.
Ay burcu balık olan kişiler genellikle oldukça duygusal, empati kurma yeteneği gelişmiş, fedakar kimselerdir. Bunların yanı sıra hayal dünyası geniş ve romantiklerdir, bütün bu özellikler onları oldukça sevgi dolu bir insan yapabilirken bazen de ne yazık ki duygusal istismara açık bir insan yapabilmektedir."
Başak+1 yılSon yazdığın paragraf benim duygu dünyamı en net ifade eden özellik. Ama burcum Boğada değil. Balık, boğa 2 hakkın bitti. Artık son hakkın. Yükselen burcum çok zayıf ihtimal başak, çok yüksek ihtimal terazi başka seçenek yok imkansız. Bu arada evet tesadüfen bu saydığın burçlardan biriyim. Ve son hakkın. Bu kadar analizden sonra bilemezsen burçların yalan olduğunu ispatlamış oluruz..
Yay+1 yılBaşak Terazi ve koç kalıyor geriye.
Bencilliğine 7 puan verdiğin için koç diyesim geliyor ama onlar da en sabırsız burç arasındalar.
Aklımda bir burç var o da terazi ama son kararımı aşağıdakilere göre vericem. Başaklar konusunda takıntı ve obsesif olması dışında çok fazla bilgim yok açıkçası.
1- Riskli işler arasında yer almayı sever misin?
2- Bireysel olarak hareket eden insanları sever misin?
3- lüks bir yaşam hayalin var mıdır?
4- Kararsız biri misindir?
5- İnsanlara kendini kanıtlamayı sever misin?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılBende yengeç Burcuyum o kadar merhametli değilim burç ile de alakası yok insanlar burçlara çok önem veriyor ama boş
03 Yorumla
Yay+1 yılemin ol çok çok etkisi var karaktere burçların. yengeç yaramaz. resmen şeytanın vücut bulmuş halleri oluyorlar
İkizler+1 yılSen bu işi fazla cittiye alıyorsun
Yay+1 yılYoo bu kadar tesadüf sürekli denk gelme şansı yok. Birden çok insanı burçlarına göre gözlemledim hep benzer özelliklerde oluyorlar karakter olarak belli burçlar ve yükselenleri
yengeç iyidir de bencilliği var evet çalışkanlar genelde sorumluluk sahibi oluyorlar
10 Yorumlaİmzamı atıyorum gerçekten öyle
12 Yorumla
Yay+1 yılsen aslan mısın? site öyle gösteriyor eğer dogum tarihini dogru girdiysen. ve Sen ne yaşadın yengeç erkekleri konusunda? merak ettim
+1 yılHepsi öyle
11 Yorumla
Yay+1 yılkadını da öyle sanırım dimi?
bazılarında daha az baskın sanki bu bencillik ve eğlence olsun diye kötü halini izleme olayı. onlarda yükselen burç etkisi oldugunu düşünüyorum.
Ben yengecim tek kötü yanım kinciyimdir acımam
010 Yorumla
Yay+1 yılzaten çoğu kinci. ama en önemlileri eğlence olsun diye zorda kalanı izliyor olmaları bu burçlardakilerin. madde bağımlıların çogu da bu burçtanmış daha yatkın burc madde kullanmaya ve bagımlılıklara.
Yay+1 yılyükselen burcun nedir? saat kaçta doğdun acaba
Yay+1 yıldoğdugun ili de söyler misin
Yay+1 yılsen Yay yükselenli yengeçsin. Doğu illerinden birinde doğsaydın oğlak yükselenin olacakmış.
sen biraz daha iyimser yengeçlerden olmalısın yay yükseleninin verdiği etkiyle.. Bazı tipler çok habis oluyor yengeçlerde. Sürekli kötülük düşünen tiplerden oluyorlar. Artık hangi yükselenden onlar bilemiycem.
Yükselen Yay Burcu Özellikleri;
Yay yükselenleri, özgürlüklerine düşkün, maceracı ve keşifçi ruhlu kişilerdir. Sosyal becerileri yüksek olan Yay yükselenleri, açık fikirli, iyimser ve neşeli bir tavırla insanlarla kolayca iletişim kurabilirler. Bağımsızlık ve özgürlüklerine düşkünlükleri, sınırlarının zorlanmasına sebep olabilir ve bu nedenle risk almayı severler. Yaratıcılık ve geniş bakış açıları ile ön plana çıkarlar, değişime açık, adapte olabilen kişilikleri vardır. Yay yükselenleri, entelektüel açıdan zengin olmaya, farklı kültürlerden insanlarla tanışmaya, bilgi ve deneyimlerini artırmaya ilgi duyarlar.
Yay+1 yılRica ederim. Bak diğer yorumları oku bi tane full kinci ağzı bozuk bi tip çıktı yengeçten. kullanıcı adı da eroinli bişey fhfghhfg. Onun yükseleninin yay burcu olmadıgı kesin, yaylar anlayışlı oluyor sen ondan almışsın. Ben bu şahsın yengeç yükselenli olduğunu tahmin ediyorum. Yay yükselenlerde yengeçten gelen çirkeflik çok daha az ya da hiç yok demek ki. Sadece bu yorum yapan değil yengeç burcu çevremden de gördüğüm çok kişi oldu herkese sataşıp eğlencesine kavga çıkartan bencil tiplerle dolu bu burçtaki insanlar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Yengeç erkeklerinin bazıları niye merhametsiz empati yoksunu, bencil ve kavgacı tipler oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım