"Burçlara göre insan ayrımı" bilmem ne diye mın mınn konuşacaklar kendini hiç yormasın lütfeen 🙄
Nedense böyle bir gözlemim var, neden sevilmiyor bu kadınlar 🤔
Gayet doğru düzgün kişilişlerr, tam bir kadın..🤭

"Burçlara göre insan ayrımı" bilmem ne diye mın mınn konuşacaklar kendini hiç yormasın lütfeen 🙄
Nedense böyle bir gözlemim var, neden sevilmiyor bu kadınlar 🤔
Gayet doğru düzgün kişilişlerr, tam bir kadın..🤭
sevmeye çalışıyorum ama aşırı gıcıklar
lisede bir kız vardı 2 yıl boyunca gece gündüz baktı, kesti beni
gidip yanına konuşuyordum gözlerime bakamadan kıpkırmızı olup duruyordu
ama her ders yanıma sokuluyordu. özelden yazıyordum tersliyordu
başka bir başak arkadaşım oldu, sevgilim olduğu zamanlar konu yatağa gidecek kadar konuşurdu
sevgilimden ayrıldığımda, konu başka yere giderdi. başaklar çok melankolik canlılar
ama onlara bir bunu de bak ne arsızlığın kalıyor, ne çok bilmişliğin 😂
Her insanın kişiliği karakteri farklıdır. Aynı anda doğan ikiz aynı baba aynı eğitim alan aynı mahallede evde belki odada büyüyen çocuklarda bile karakter kişilik farklıdır. Bir insanı tanırken burcu şuymuş hakkında bunları diyelim başaksa sevgili olunmaz oğlaksa işe alınmaz gibi bir şey yapıyorlarsa o insan bilki %100 c@hildir. Kısaca öylelerinden uzak durmalısın.
Konunun burçlarla hiçbir şekilde alakası yok, tamamen kişilik ve karakter meselesi. Geçmişte başak burcu olan birisini en kusursuz ve temiz bir şekilde sevmiştim ama olumsuz ve abartılı bir tepkiyle karşılaşmıştım. Dediğin gibi olsaydı o kişiyi sevemezdim öyle değil mi? Tuhaf bir cümle olacak ama her insan sevilebilir ama her insan sevemez diye düşünüyorum.
İyvah bende Korebaşak buycuyum beni şevmeyenleyde vayy ama onlayda bilmiyoy nideni. Bence aklımıj başımızda şaftirik oymadığımız için olabiliy inşanlay çıkarlarına uyanlayı sevey
Cevap
8Cevap
bence sevenleri vardır
Ne istediğini bilmeyen bencil empati yapamayan dengesiz kafası karışık Kendi açısına inatla odaklanan kişiler oluyor bazıları sevilmez böyle
Doğruya doğru, yanlışa yanlış dedikleri için :) Buna kimsenin tahammülü yok zirâ :)
Fazla eleştirel, açık sözlü, mükemmeliyetçi ve lafını esirgemeyen kişilikleriz. Sahte ve yapay ilişkileri/kişileri sevmediğimiz için bazılarının işine gelmez.
Başak kadınlarıyla tanışmadım, o yüzden nedenini bilemiyorum...
Sevilecek bir yönleri yok
Kıymet bilen çok azdır
Çok darlayıcısınız ve her şeyi zorlaştırıyorsunuz
Başaklar Eylül doğumlu olanlar mıydı
Bende yay başak kadınını sevmiştim
canım oluyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?