Aşağıdaki linkte balık erkeğini anlatırken balık erkeğini yengeç erkeğinden ayıran bir kaç özelliği anlatan cümleler dikkatimi çekti ve şunlar yazıyor;
"Balık Erkeği, sizi şaşırtmayı başaracaktır. Üstelik bunları sizi şaşırtmak için de yapmayacaktır. İçinden öyle gelmiştir. Nedeni yoktur.
Hesapçı, plancı, ard niyetli değildir, o. Fakat, davranışları yüzünden onu, saman altından su yürüten Yengeç Erkeği ile karıştırabilirsiniz. Ve tabii hata yapmış olursunuz.
O sadece bilir. Kimi zaman nedensiz bilir. Neptün'ün ona bahşetmiş olduğu derin sezgileri sayesinde nasıl bildiğini bilmeden bilir ve bu yüzden kendine pek fazla güvenmez. (Tabii doğum anında başka etkiler almadıysa).
Kendine olan güveni, ön görüşleriyle karşılaştıkça yükselir. Tıpkı suların yükselmesi gibi. Yükselen bir Balık'la birlikte olmaktan daha müthiş baka bir şey olamaz.
"
Balıklar'ın dinlenmeye ve sükunete ihtiyacı vardır. Aşırı duyarlı olduğu için çevresinde ne var, ne yok her şeyi emer ve sonunda yorgun düşer. Bu yüzden de yalnız kalmaya ihtiyaç duyar.
Kendisiyle başbaşa kalmak isteyen bir Balık Erkeğini mutlakaanlamalısınız. Zaten anlamasanız bile yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Çünkü, o yapması gereken ne varsa, kimseye sormadan yapacaktır.
Bir Balık'ı anlamak neredeyse imkansızdır. Fakat, o etrafında bulunan her şeyi çok kolay anlar. Hem de tahminlerin ötesinde. En gizli sırları, akıllardan geçen en şeytani oyunları görmekte hiç güçlük çekmez.
Alttaki linkte yer alan yazıyı okursan balık erkeğini detaylı olarak daha iyi anlarsın;
https://www.balikburcu.gen.tr/balik-burcu-erkegi.htm
Balık Burcunun Arası İyi Olduğu Burçlar;
Çok iyi : Yengeç ve Akrep
İyi : Oğlak, Kova, Koç ve Boğa
Kötü : İkizler (huzursuz edici, pervasız), Başak (hantal), Yay (çok aceleci)
Ne iyi ne kötü : Aslan ve Terazi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Balıktan kesinlikle uzak durun çünkü hayatınız kayar bosanirsiniz
Sen anlayamamışsındır onun hislerini. Hangi burçsun?
İkizler misin?
Hayır akrep
10 sene sonra mı yazılır. kaç balık tanıdın peki
2 balık tanıdım 🤣
Biri kadın gibiydi çapkın ve yalancı, diğeri adam gibiydi ama onunda bağımlılığı vardi
heh işte haritalar fark ettiriyor. her balık aynı değil. balıgı aslan veya koç burçları gibi az çeşit oldugunu düşünme. 12. burç ve son burç oldugu için balık türleri de artıyor. diğer burçlarda 3-4 tip varsa balıktaki tür sayısı katlanıyor.
bir de jüpiter burcu çok önemli. yükselen falan hikaye. jüpiter koç veya aslan olanlar burçtan bagımsız acımasız olma ihtimali artıyor. jüpiter balık tanıdın mı bilmiyorum ama vicdanlı merhametli 3 farklı kişi tanıyorum jüpiteri balık olanların. jüpiter de kişiliği etkiliyor çok
Ya peki bişey soriyim
Benim balık sevgilim vardı, mesela hep kusurumu buluodu, ya da küçük düşürüyordu, benimle rekabete giriodu. Ama sorsan seviyor
Ya bir erkek kadınla rekabet edermi? Başka kadınlara da çok düşkün. Ben balıkları sadık bilirdim
Peki yukselen de balık olursa nasıl oluolar
balık sevdiği kişiye sadık olur. eğer gerçekten sevmişse gözü başkasını görmez kör olur hatta en sadık kişi olur sana. başka kadınlara düşkünse seni kaybetmek istememiş cepte görmüş olma ihtimali fazla gibi geldi ya da sana kıyamıyor ama aradıgı hayalindeki kişi sen olsaydın bunu yapmazdı bence.
rekabet olayını inan anlamadım. venüsü ikizlerde falansa ondan olabilri belki ya da venüs koçtaysa. haritasına bütün bakmak lazım. yoksa her balık tek tip aynı karakterde olurdu bu işi harita değiştiriyor. kendi agzınla söylüyosun bi tanesi adam gibi adamdı diye. emin ol o berbat balıkların haritalarında ateş elementi vardır mutlaka. yoksa balıgın berbat olma şansı yok
Güzel anlattın tebrikler
Baya iyisin
bak diyorum sana jüpiter en çok etkileyen şey bence. yükselenden daha beter etkiliyor. 3-5 kişiyi haritasına göre kıyaslama ve gözlemleme şansım oldu. jüpiter koç olanlar kadar adi şeref yoksunu kişiler tanımadım. birini tanıyorum akrep burcu kendisi, jüpiteri koçta ve gasp hırsızlık uyuşturucu ne ararsan vardı şu an cezaevinde. haritada baskın olan ateş elementi insanı acımasız yapar. mesela bazı aslan burçları tanıdım normalde zorba olur aslanlar ama adamın jüpiteri balıktı ve vicdanlıydı. hatta satürn balık olanları da tanıdım karşılıksız veren tiplerdi. ama bi koç olsa karşılıkszı vermez hiçbişey. iyilik yapıyosa bile bana iyi desinler diye yapar onu menfaat beklentisiyle. kişinin haritası gerçekten parmak izi gibi.
mesela 2 farklı koç tanıdım birinin merkürü boğa diğerininki balıktaydı alakaları yoktu. birisi daha duygusal olumsuz haber gördüğünde gözü dolan biriydi koç olmasına ragmen zira merkür balıktan kazanıyordu. benzer olay balıklarda da var ay burcu merkür burcu koç olanlar gaddar acımasız olabiliyor ki tanıdım da öyle birini
Sen baya alakadarsin burçlarla sanırım. Cok detay biliosun
Peki , kırılgan, gezmeyi seven, hassas, dişi enerjisi yüksek ama aynı zamanda sinirlenince küsen, ya da fazla kötü olan bir balık olur mu? eğer böyle ise haritasında ne baskındır, su mu yoksa ateş mi
belki inanmıcan ama bu soruyu 1 yıl kadar önce paylaştıgımda hiçbişey bilmiyordum burçlar hakkında 🤣 merak ettikçe genişlettim bu kadar
bahsettiğin balık evet olabilir haritasına bakmadan bişey diyemicem ama haritasında hava veya ateş elementi düşük kalmış olabilir bu kişinin. zira bunlar eril elementlerdir ve kişiye eril özellikler katar. benzer şekilde ateş burcu veya hava burcu olup da haritasında toprak ve su baskınsa bu kişide dişil özellikler ortaya çıkabilir.
Özelden devam edelim mi
Rahatsız olmazsan
İkisi de deccal 😂
neden öyle diyosun, kendin de balıksın : )
balıklar en azından herşeyi anlayabilecek kapasitede sezgileri kuvvetli. empatileri yüksek. şeytanlıkları herkesten önce anlayacak tipteler. gurur duymalısın. liderlik ruhları da var. einstein da balık burcu. en zeki insanlar bu burçtatır.
Aaa teşekkür ederimm yani evet orası öyle de bu grubun erkeği de kadını da bazen çok deccal olabiliyor o yüzden diyorum. Karakter meselesi biraz da :))
Alakası bile yok deccal olmayla. şu videoyu izlersen ve özellikle yourmları okursan kendini daha iyi anlarsın. 12 burç arasında en zeki burçmuş. sadece insanlara anlaşılamıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=MNc9a5IyJk4