Dört yıllık ilişkimiz vardi ve ben bu dört yılda çok kırdım onu ama hep peşinden koştum hiç ayrilmadim ayrılmasina da izin vermedim hep çabaladım sevdim uğraştım oda öyle ama zaman ayiramadim vakit ayiramadim geç döndüm mesajlarına belki bu hayattaki en büyük pişmanlığım bu 😖dört yılda çok kez uyardı ama hep bırakmam diyordu bu süre içinde sürekli benden bedenimi açık gösteren fotoğraflar istiyordu ama atmiyordum ve kirildigimi o tarz fotoğraf atmadigimda duygularımla ilgilenmediğini söylüyordum tamam diyip kirilmami umursamadan her zaman istemeye devam ediyordu dört ay önce orduya çalışmaya gitti ve aramız çok açıldı artık hiç vakit ayirmamaya başladı zamanla başka bir kızla samimi konuşmasını yakaladım çok kırıldım çok fazla canım yandı açıklama yapmasını istedim yapmadı ve sandığın gibi bişey yok ama yoruldum ben ara vermek istiyorum dedi gitti dört ay konuşmadık bu sürede deprem ve babannemin vefatı için bir kere yazdı içim kıpır kıpır di çok özlemiştim canım yansa da çok özlemiştim yazdım hâlâ sevdiğimden bahsettim ama bana duygularını yitirdiğini söyledi boş yere umut verip kırmak istemiyormuş tamamen bitmiş sahte duygularla gelmek istemiyormuş bir ay önce başsağlığı mesajında ona donseymişim o zaman her şey farklı olabilirmiş geç kalmışım ve bitmiş bir senedir çok soğuk olduğum içinde içinde parça parça sevgisi bitmiş ama ben çok seviyorum ve o benim herşeyim herşeyin ilkini onla yaşadım ve dönmesini istiyorum ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim veya nasıl unutabilirim 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBalık erkekleri konusunda çok profesyonelimdir bugüne kadar etkileyemediğim tek balık erkeği olmadı bir Oğlak kadını olarak ahaha Balık erkeği ilk başta çok zordur çaba gerektirir ama sonra bağlanır kimi balık erkeği karamsar kimisi çok pozitif davranmaya eğilimlidir manüplatif değiller bana göre çünkü ben manüple olmam duygularını asla gizlemeye çeksin açık açık söyleyeceksin sarf etmediği çabaları yüzüne vuracaksın ilgi göstermediğin de ilgi göstermeyeceksin he özür diliyorlarsa aslında merhametli ve çok iyi kalplidirler ama ne zaman senin kafanı karıştırmaya kalkıyor çabalarına rağmen nankörlük yapıyor o zaman çat diye keseceksin ilgiyi sonra yanlız kaldılarmı nasıl mesaj atıyorlar 🤣 etkilemek istiyorsan da ilk başta ısrarcı cesur ve sıcak olman lazım yerine görede geri çekilmek başka kızların yaptığını değil ona diğer kızlardan ayrı ve özel bir enerji sunacaksın ona yanlış yaptıysa hayatından çıkar tek taraflı bir çaba olmuş sanırım bilemedim
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsız kaldım bence hiç sevmiyor artık çaba boşuna gibj
Cevap sahibi+1 yılHe dönüyorsa da hemen dönüş yapma anlasın değerini nankörlük yaptığını düşünürse de kaybeden o olmuştur sen sana değer veren erkeği hak ediyorsun unutma
Soran+1 yılSaol 🥺😖🤍
Cevap sahibi+1 yılBence geçmiş sayfaları kesin kapa artık düşünme
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😍
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBalık erkeği mutlaka dönüyor, yengeç ve balıklarda değişik bir şekilde geçmişe özlem ve geçmişe bağlılık enerjisi var.
01 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah razı olsun 🥺
1 yılBalık erkeği, duygusal olarak derin ve romantik biri olabilir, ancak ilişkilerdeki dengesizlikler ve kırılmalar onu uzaklaştırabilir. Duygusal olarak zor bir dönem geçirdiğinde, duygusal mesafe yaratabilir ve hisleri zamanla değişebilir. Onun geri dönmesi için en önemli şey, yaşadığınız tüm olayların sorumluluğunu almak ve geçmişteki hatalar için samimi bir özür dilemek. Sabırlı olmak ve ona zaman tanımak, duygusal olarak rahatlamasına yardımcı olabilir. Ayrıca, duygusal sağlığını toparlamak ve kendi içsel iyileşmeni sağlamak da ilişkide sağlıklı bir denge kurmana yardımcı olur. Bu süreçte acele etmemek ve ona baskı yapmamak, ilişkinin yeniden başlayabilmesi için önemli. Unutma süreci içinse, kendine vakit ayırıp, sosyal bağlarını güçlendirmen ve yeni ilgi alanları keşfetmen faydalı olabilir.
00 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenden etkilenmemiştir, etkilense emin ol bu tarz davranmazdı iyice bağlanırdı kopamazdı
016 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seven gitmez 😖
Yay+1 yılKendin söylüyorsun mesajlarına hep geç döndüm, 4 yılda onu hep kırdım diyorsun. Sen sevgini düzgün gösterseydin emin ol o sana sağlam bağlanırdı. Balık burçları kolay bağlanır sevgisini gösteren merhametli kadına. ama sıkıldı mı daha iyi alternatifini bulduysa kaçar gider vakit kaybetmek istemez o kişiyle daha çünkü olmayacağını hisseder. ben de balık burcuyum. Bu burçtaki insanlar biraz değişik. sezileri kuvvetli genellikle duygularını belli etmezler içinde yaşarlar çünkü diğer insanların onları anlamayacaklarını düşünürler hep. Kimbilir içinde ne düşünceler oluşmuştur duygularım bitti demişse sana.
Soran+1 yılGerçekten bitmismidir peki?
Soran+1 yılHicmi hatayı telafi etme yolu yok 😶
Yay+1 yılBen o kişininn neler hissettiğini ve yaşadığını bilmiyorum o sebeple sana ne desem boş olur.
Soran+1 yılPeki bir balık tamamen bitirdiginde biter mi sevmiyorum diyorsa cidden.. sevmiyormudur artık dönüşü olmazmi 😖
Yay+1 yılsenden tiksinmediyse tamamiyle soğuma olmadıysa bitmez geri dönebilir sana ama çok çok iyi ve ilgili davranman lazım ona. ben öyleyim şahsen. Fakat tüm samimiyetiyle sevmiyorum diyorsa o iş bitmiştir. Sana dönse bile ezber iş yapmış gibi olur.
Soran+1 yılBir ay önce bitti dedi içimdeki ama bir ay önceye kadar da bekliyordu ona gitmemi gerçekten samimiyetiyle sevmiyorum diyor ama çok değer veriyor ve tiksinmiyo sen düzelirsin die bende peşinden gelmedim suç ikimizinde diyor başkasıyla mutlu olman dileğiyle diyo sence umut var mı ..
Yay+1 yılVar gibi duruyor biraz zorla bakalım nolacagı belli olmaz.
Zodyak takviminin 12. ve son burcudur Balık. Bunun astrolojik önemi, Balık'ın kendisinden önce gelen her burçtan bir parça taşıması... Kimbilir belki de Balık'ların empati yeteneği bu nedenle çok gelişmiştir. Şefkatli ve hayalperestlerdir. Başkaları onların daha akılcı bir yol izlemeleri gerektiğini söylese bile, gerçekçi olmayan hedefler ve fikirler peşinde koşmaktan çekinmezler. Kanmayı ve fedakarca kendini adamayı sever Balık. İç mücadeleleri hiç bitmez. Romantiktir ve aşık olmayı, ilgiyi fazlasıyla sever. Su burcu üçlüsü olan; Balık, Akrep ve Yengeç ile iyi geçinir.
BALIK BURCU ÖZELLİKLERİ
Tüm dünyanın Şubat ortasından Mart ortasına kadar derin bir kış uykusunda olduğu dönemde dünyaya gelen balıkların sezgilerinin çok güçlü olması kesinlikle bir sürpriz değil. Uzun karanlık kış gecelerinde hayal gücüne sığınmanın sembolü olan balıklar, gün içinde bile kendi hayallerinde kaybolabilirler. Bahar gelmeden önce 19 Şubat – 20 Mart tarihlerinde doğan balıklar; maneviyatı, fantezileri, kaçışları, rüyaları, sezgiyi, psişik yeteneği (paranormal yetenek) ve büyüyü denetleyen yönetici gezegenleri Neptün’ün etkisi altındadırlar. Zodyak’ın hayaller aleminde yaşayan sanatçıları balıklar, şefkatli, romantik ve duyarlıdırlar. Duygularını herhangi bir sanat formuna çevirmekte zorlanmayan balıklar, birer şair, yazar ya da müzisyendir, meslekleri bunlar olmasa da içlerinde bir sanatçı mutlaka vardır. Bu büyüleyici halleri, yüksek empati yetenekleriyle birleştiğinde kendilerine ait olmayan dertlerden bile etkilenen pasif bireylere dönüşebilirler. Olumsuz fikirlere yatkın, kırılgan ve özgüvensiz hissetmelerine sebep olacak kadar çok düşünen ve hassas olan balıklar, başkalarıyla aralarına set çekmekte başarısız olabilir. Her zaman çok değer veren ve ilişkilerinde özverili olan balıklar, kimi zaman bu konuda çok abartılı davranabilirler bu nedenle kendilerine ve sevdiklerine alan tanımalıdırlar.
Yay+1 yıl
Psişik yetenek Nedir?
Açıklama
Psişik yetenek Metapsişik'in ve Parapsikoloji’nin araştırma alanında bulunan, insanın paranormal denilen, bilinen fizikokimyasal yasalarla açıklanamayan psişik fenomenlerde söz konusu olan yeteneklerini ifade etmek üzere kullanılan bir terimdir. Paranormal yetenek terimiyle eşanlamlıdır. Vikipedi
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙂
Yay+1 yılRica
Yay+1 yılsenin yükselenin neydİ?
Soran+1 yılBilmiyorum
Yay+1 yıldoğum saatini söyle bana.
bir de onun yükseleni ney
Soran+1 yılBenim 12.30 gibi onunda 16:30 olması lazım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılkaraktere göre değişir dönse de sen isteme zaten
00 Yorumla
+1 yılknk yazi cok uzun okuyamadim fakat sunu söyliyim balik erkekleri cok severmis gibi yapip gittiklerinde vicdan azabi cektirirler ama kendileri ayran gönüllüdür cok gecmeden yeni birilerine bir seyler hissettmeye baslarlar
11 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
Astroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı. Onun dönüp dönmeyeceğinden çok, sana nasıl hissettirdiğine bakmalısın çünkü sevgi sürekli talep, baskı ve ihmal arasında savruluyorsa zaten yıpranmıştır. Eğer gerçekten bitirdiğini söylüyorsa zorlamak yerine geri çekilip kendi sınırını koruman gerekir; bazen en güçlü hamle, peşinden koşmayı bırakmaktır ve iyileşmek de tam oradan başlar.
00 YorumlaUğraşma bırak gitsin kendi hayatına bak öyleleri için değmez
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor 😖
Sen kullanılmaya müsaitsin kusura bakma. Adam seni kullanmış bunu da söylemiş ve hala seviyorum ediyorum diyorsan hak ediyorsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılNie bu kadar acımasızsiniz ya ağlaya ağlaya yazıyorum ben..
Balık+1 yılNormal laftan anlayacak durumda değilsin. Bir kere sürekli yazarak peşinde koşarak hatalarını affederek altta kalarak vs vs uzar gider tüm bunları yaparken git gide basitleşmişsin gözünde. Acı ama gerçek şu ki o kadar emeğe rağmen ki emekten ziyade ziyandır bu sen anla diye öyle diyorum o çocuğun yanından geçen herhangi bir kızın senden fazla avantajı vardır. Bunu gerçek olduğu işin söylüyorum sana acı verecek diye değil. Çünkü o sayfası açılmamış kitap gibi merak eder. Senin ise bütün sayfalarını açmış hatta bazen buruşturmuş vs. Şimdi uzaktan kitaplığa bakıp sanki seni düşündüğü varmış gibi ümit vermek istemiyorum diyor. Karşında normal bir insan yok. Sen ne yaparsan yap olmayacak bir şey için zaman harcıyosun. Velev ki bu adamı kazanmak istesen bile hani olmaz ya imkansız da demiyorum olmaz ya olda dahi bu ancak denin uzaklaşıp, araya zaman koyup o arada da süper bir kız haline dönmen ile olurdu. Yani o ara spor yapardın iyi bir vucudun olurdu mesela daha seksi görünürdün kendine daha bakardın belki seçimler yapıp kariyer planlaman olurdu ama bambaşka biri olup ve hiç yazmasan belki geriye dönüp bakardı. Şuanki tabloda hiçbir şansın yok. Ha o kadar değiştikten sonra sana yazar mı yazabilir. Ama benim anladığım bağlılık problemi olup ne istediğini bilmeyen bir tip var karşısında ve değişsen bile o değişmiş haline alışır gene benzer şekilde gider.
Soran+1 yıl😶hiç bu açıdan düşünmedim tuhaf ama saol iyi geldi..
Soran+1 yıl🙂🙂😅
benim de donmesini istediğim bi balik erkegi var :l
01 Yorumla
Soran+1 yılSende bendensin 😖
+1 yılOkumaya üşendim. Ben de balık erkeğiyim. Ben olsam dönmezdim
033 Yorumla
Soran+1 yılNie ya niee 😑
Balık+1 yılBitirdiysem bitmiştir. Başka açıklaması yok.
Soran+1 yılOda öyle derdi.. 😑
Balık+1 yılO zaman herkese bol şans 😃
Soran+1 yılNapsam döner peki 1 umut yokmudur ya hicmi yoktur vardır de vardır belki bak oralarda bir yerdedir bir umut var de ya 🥺
Soran+1 yılSende balıksin benziyor da sözler düşün nasıl yeniden sevilir
Balık+1 yılBaşka birini bulur senle niye uğraşsın ki
Soran+1 yılSaol ya ne kadar umut verdin öyle 🤨
Balık+1 yıl😃😃
Soran+1 yılDüşün belki vardır bir umut başka bir yelloz olmadan fikir ver
Balık+1 yılKaybol şurdan hadi
Soran+1 yılYa bir umut ya abi tuttuğun altın olsundu söyle artık yaaaaaa
Balık+1 yılŞu yorumumu siler misin
Soran+1 yılAslaaaaaa
Soran+1 yılHer yorum bir umuttur..
Balık+1 yılBenden hoşlanıyorsun bence. Başka bir açıklaması yok
Soran+1 yıl😅 ölüyorum senin için
Balık+1 yılBen çok büyüğüm evladım. 30 yaşına gelmiş adamı nabıcan
Soran+1 yılTurşusunu kurcam abi bir şans versen.. iyi gacıyımdır çayını demler ekmeğini hazır ederim şuncacik biseyim sesim soluğum çıkmaz benim gidecek yerim yokki 🥺🥺🥺
Balık+1 yılYaşıtlarınla takıl 😀 Aramızda kuşak farkı var.
Soran+1 yılYalan söylüyorsun yalaaaannnnnn
Balık+1 yılNayırr doğru söylüyorum İsabella. 😅
Soran+1 yılNayır nolamazzzz nasslaaaaaa sen bana aşıksın bana bana anlıyor musun banaaaggggg !!!
Balık+1 yılGörmedim bile lan seni. Mematiyle Selvi gibi mi olalım. Git işine
Soran+1 yılGör beni yiğidim çok uzaktayım amaaagggg görür o beniiiiiii
Balık+1 yılYorumu silsen artık. Çocuk avutmak istesem bu yaşıma kadar evlenirdim.
Soran+1 yılEvli de değil mükemmel 🤍artık benimsin..
Balık+1 yılİnandım. Hadi git
Soran+1 yılHayır gidersem 27376382927 kere pişman olurum
Balık+1 yılBuraya nasıl geldik. Engellemek istemiyorum seni. Abim ben 93 lüyüm yaş 31 olacak. Sen muhtemelen 2002 2003 lüsündür Daha çok küçüksün. Senin yaşında kardeşim var. Minicikti doğduğunda.😄Yaşıtlarınla takıl evlen ne bileyim okulunu bitirdi hayatını kur. Utandığımdan 96 lıyım diyorum😃 Zamanın çabuk geçtiğini ve yaşının kıymetini bil.
Soran+1 yılAbi kendine gellll 😅 takılıyorum ne aşkı ne evliliği ben buraya erkek arkadaşımla barışmak için tavsiye arıyorum moralim bozuk takıldım öyle sen nie beni ciddiye aliyon..
Balık+1 yılHele şükür Takma kafana düzelir her şey. 😃Sen güzel kalpli bi kardeşimizsin umarım hep mutlu olursun. Hadi bakalım herkese bol şans😃
Soran+1 yılTiskirlerrrr 😅
+1 yılDöner değil balık tava olur
010 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Başak+1 yılMecburdum kusura bakma bende farkındayım
Soran+1 yılHemen git köşeye utan gel..
Başak+1 yılSenin yüzünden oldu her şey böyle bi soru sormasan böyle saçma sapan bir espiri aklıma gelmicekti lanet olsun
Soran+1 yılHayır dostum bunu atlatabiliriz..
Başak+1 yılOh aman tanrım bu çok zor bu gerçekten çok zor...
Soran+1 yılYapma ama Charlie başarabiliriz tanrı aşkına güven bana dostum..
Başak+1 yılAh Christiana bu hayatta tanıdığım en iyi kadınsın
Soran+1 yılAh tabiki öyleyim Charlie ve sen bunu biliyorsun evet dostum biliyorsun.
Başak+1 yıl😎😎
Izgara gördüyse dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNe 😶
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalıklar her zaman geri yüzer😃
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutkanlar ne yaptıgını hatorlamaz geri döner😃😃😃
Soran+1 yılNe güzel konusuyon amin Allah'ım çok amin nolur duy. bu kardeşimi aminnnn
Cevap sahibi+1 yıl😃😃işin duaya kaldıysa olmaz kızım mesaj atmalısın
Soran+1 yılAttım sevmiyorum seni didi güzel kardeşim 🥺
Cevap sahibi+1 yılTühhh be salla ozman çok düşünme
Soran+1 yıl😖😖😖
Cevap sahibi+1 yılNe istedigini bilmiyorsa salktır uzaklaş ondan😀😀
Soran+1 yılcanım olan benim gibi de hissediyorum belki kırmasaydim böyle olmazdı
+1 yılBüyü yaptır:)
035 Yorumla
Soran+1 yılOnun için öbür dünyayı yakmaya değer mi bilemedim
Balık+1 yıl🤣🤣 aferin kız zaten seven insan bir şekilde iletişim varsa düzelir iletişim kopuk ise sen yoluna önüne bak
Soran+1 yılDemi yaşasın cumhuriyet!!!
Balık+1 yılCumhuriyet'e nereden bağladın😀
Soran+1 yılÇok gaza geldim tutma beni 😅
Balık+1 yılHadi koçum sakarya orada
Soran+1 yılNiçin sakarya
Balık+1 yılİstiklal savaşın yapıldığı yer tarih de yok
Soran+1 yılYok ya nerden olsun laf aramızda ölülerin arkasından konuşmayı sevmiyorum 😅hep mümin zaatligimdan bilmiyorum tarih yaaaa
Balık+1 yılMüminlik ile tarih bilmemek ne alaka kız
Soran+1 yılYa cahilliği örtmeye çalışıyom çaktırma (meslek lisesi mezun)
Balık+1 yılHangi bölüm kız tesfiye mi
Soran+1 yılYok çocuk gelişim sbsnsj
Balık+1 yılTerzi söküğünü dikemez miş 😀
Soran+1 yılYaaaani 😅 mükemmel biri olduğumu vurguladigini varsayıyorum 😅
Balık+1 yılSen laz mısın kız😀
Soran+1 yılYok abe ben Suri 🤣🤣
Balık+1 yılSuri ayva😀
Soran+1 yılŞaka şaka Ermeni Kürt Türk ortası biseyim çok detaya inmedikce ele dümdük insanimdir 😅🤣
Balık+1 yılKısaca mardin kırması
Soran+1 yılAdıyamandan gelme benim shshwhh
Soran+1 yılAdıyamandan kırdılar 😅
Balık+1 yılAbim şu Nemrud'a gelsinler diyorsun
Soran+1 yılTam olarak onun gibimsi biseysinin üst komşusu diyorum shshah
Balık+1 yılBak hayatına abim okulunu oku işini gücünü düzelt hayatını güzelleştir biri gelir zamanla
Soran+1 yılOkuyom ki shshah hiçbir acı mesleki açıdan Yıldıramiyo gavur inadı var biraz 😅😅başka da gelir geçer korkum yok ama ilk başlar olduğu için çok zoruma gidiyor
Balık+1 yılGeçer geçer bu da geçer
Soran+1 yılNah geçer ama inşallah..
Balık+1 yıl🤣🤣🤣🤣geçer gecer
Soran+1 yılBirazdan tarkana bağlicam geccek geccek die die ama gecmeyooooor 🤣
Balık+1 yılZamanla
Soran+1 yılSaat alsam geçer diyorsun shshsh nasıl mantikliyim ama 🤓
Balık+1 yılSen bence çocuk dönerse konuşma 🤣🤣
Soran+1 yılZekamdan etkilenip kalp krizi yapabilir haklısın yokluğunda daha bir zeki hissediyorum 🤓
+1 yılHafızası yok onları hahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm..
Astroloji & Burçlar konusunda 422 cevap paylaştı. Dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBalıklardan uzak dur
00 YorumlaDönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılNieeeeee
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı