Balık erkeği döner mi?

Dört yıllık ilişkimiz vardi ve ben bu dört yılda çok kırdım onu ama hep peşinden koştum hiç ayrilmadim ayrılmasina da izin vermedim hep çabaladım sevdim uğraştım oda öyle ama zaman ayiramadim vakit ayiramadim geç döndüm mesajlarına belki bu hayattaki en büyük pişmanlığım bu 😖dört yılda çok kez uyardı ama hep bırakmam diyordu bu süre içinde sürekli benden bedenimi açık gösteren fotoğraflar istiyordu ama atmiyordum ve kirildigimi o tarz fotoğraf atmadigimda duygularımla ilgilenmediğini söylüyordum tamam diyip kirilmami umursamadan her zaman istemeye devam ediyordu dört ay önce orduya çalışmaya gitti ve aramız çok açıldı artık hiç vakit ayirmamaya başladı zamanla başka bir kızla samimi konuşmasını yakaladım çok kırıldım çok fazla canım yandı açıklama yapmasını istedim yapmadı ve sandığın gibi bişey yok ama yoruldum ben ara vermek istiyorum dedi gitti dört ay konuşmadık bu sürede deprem ve babannemin vefatı için bir kere yazdı içim kıpır kıpır di çok özlemiştim canım yansa da çok özlemiştim yazdım hâlâ sevdiğimden bahsettim ama bana duygularını yitirdiğini söyledi boş yere umut verip kırmak istemiyormuş tamamen bitmiş sahte duygularla gelmek istemiyormuş bir ay önce başsağlığı mesajında ona donseymişim o zaman her şey farklı olabilirmiş geç kalmışım ve bitmiş bir senedir çok soğuk olduğum içinde içinde parça parça sevgisi bitmiş ama ben çok seviyorum ve o benim herşeyim herşeyin ilkini onla yaşadım ve dönmesini istiyorum ne yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim veya nasıl unutabilirim 🥺
Balık erkeği döner mi?