Astroloji & Burçlar En sahte gereksiz burç sizce hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor aslan bence :)İçleri o kadar zayıf ve özgüvensiz ki ve tek gecelik ilişki insanı oluyorlar En sahte gereksiz burç sizce hangisi? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslanlar çevrelerindeki insanlar tarafından ilgi görmediği zaman özgüvensiz hale geliyorlar. Onların zayıf noktası bu 0 0 Yorumla
cheryneko Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Terazi +1 yıl kimseyi kırmak istemem ama abi ikizler harbi çok kötü ya hayatımın en rahatsız edici dönemine isim vermem gerekse ikizler derim o kadar kötü 2 1 Yorumla garip2167 İkizler +1 yıl Tüüü yazıklar olsun 😏😏 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% Aslan +1 yıl Veren olursa bütün burçlar tek gecede işi bitirir aslanın şuçu ne 0 0 Yorumla
TecrübeYazıyorr Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Akrep +1 yıl Aslan burcu zaten öz güvensiz. Girişken burclar koç akrep boğa balık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hangi aslan seni tek gece için kullanıp attı acabaaağ 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bi tane biliyorum öyle canım kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunun burçlarla alakası yok veren olursa tek gece kullanıp atarlar erkekler böyle direkt. Yorumla Soran +1 yıl Erkek için demedim evet ama aslanlar genel olarak kötü insanlar Yorumla
garip2167 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizlere laf söylemeyin onlar en iyi burç 🥳🥳🥳 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkizler burç dünyanın en kötü burç sakın yanıma yaklaşmayım gerekirse yüz vermeyin 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkincide balık burç onuda bulaşmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üçüncüde aslan burcu onada bulaşmayın Yorumla Amaris2468 İkizler +1 yıl Peki burçların hayatını yönlendirmesine izin veriyor musunn Yorumla Amaris2468 İkizler +1 yıl Cevap için teşekkürler sjjdkdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vermiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yengeççç yılan kaş@r bacım.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla YasinTR Yengeç +1 yıl Yengeç naptı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aslanlar çevrelerindeki insanlar tarafından ilgi görmediği zaman özgüvensiz hale geliyorlar. Onların zayıf noktası bu
kimseyi kırmak istemem ama abi ikizler harbi çok kötü ya hayatımın en rahatsız edici dönemine isim vermem gerekse ikizler derim o kadar kötü
Tüüü yazıklar olsun 😏😏
Veren olursa bütün burçlar tek gecede işi bitirir aslanın şuçu ne
Aslan burcu zaten öz güvensiz. Girişken burclar koç akrep boğa balık.
Hangi aslan seni tek gece için kullanıp attı acabaaağ
Bi tane biliyorum öyle canım kardeşim
Bunun burçlarla alakası yok veren olursa tek gece kullanıp atarlar erkekler böyle direkt.
Erkek için demedim evet ama aslanlar genel olarak kötü insanlar
İkizlere laf söylemeyin onlar en iyi burç 🥳🥳🥳
@herhangibir1 senin burc neydi
İkizler burç dünyanın en kötü burç sakın yanıma yaklaşmayım gerekirse yüz vermeyin
İkincide balık burç onuda bulaşmayın
Üçüncüde aslan burcu onada bulaşmayın
Peki burçların hayatını yönlendirmesine izin veriyor musunn
Cevap için teşekkürler sjjdkdjd
Vermiyorum
Yengeççç yılan kaş@r bacım..
Neden
Yengeç naptı?
Aklında kalmış ama 😃
akrep boğa
Neden
Benim ki galiba