Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aa öyle bir şey mi var, vay canına. 21.04.1995 gündüz 12:30 Konya. Bana da yardımcı olabilir misiin 🌸
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
İş yeri veya hastanede tanışma verebilir. Bir de muhtemelen olgun karakterli erkeklerden hoşlanıyorsun. Yaşça büyük veya senden daha olgun biri olabilir. Oğlak burcu olabilir
Libidosu yüksek biri sanırım. Ailesinde üveylik durumları vs olmuş olabilir belki bir üst kuşakta. Sahiplenme duygusu yüksektir. Arkadaş ortamlarında sevilir. Arkadaşlarından destek görebilir.
Senle durumuna gelince aranızda bir rekabet olabilir. Bu zorlayıcıdır. Cinsel çekim yüksek. İletişim konusunda da sorun yaşıyor olabilirsiniz. Zamanla törpülemeniz gerekir
Üveylik mi 🤯 bir sorayım. Evet arkadaş çevresi çok önemli onun için. Sevilen birisi oldukça. Öyle gerçekten çok inatlaşıyoruz. Biraz biraz öğrenmeye başladık. Ya çok ilginçti, teşekkür ederim 🤍 Astrolojiye dair instagramın varsa takip etmeyi isterim
14.11.1999 doğum saatim 12.55 İstanbul. Hangi burçla ilişkim uyumlu olabilir birde bunu yanıtlarsanız çok sevinirim
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendinden farklı kültürden, dinden biri olabilir. Yurt dışı, internet veya sosyal medyadan tanışma verebilir. Geçmişinde çalkantılı bir aile yaşantısı veya ruh sağlın olmuş olabilir. Güçlü birisin. Burç olarak bir şey diyemem ama yay etkili birine çekilebilirsin. Yükseleni veya ay burcu olabilir
Derin bir zihnin var. Ruh sağlığı açısından zorlayıcı olabilir. annen ile ilişkin umarım iydir. Kariyer olarak bir dönüşüm yaşayacağını düşünüyorum ama hedeflerini doğru koyman lazım. Bunu yapamıyor olabilirsin. Doğru hedefler koyarsan başarılı olabilirsin
Genel olarak çok derin düşünürüm her şeyi annemle aram fena sayılmaz 😅 kariyer konusunda öğretmenim sınava girceğim 2024 inşallah benim yılım olur. Yorumların için teşekkür ederim tekrardan 😊 iyi akşamlar.
Burç için bir şey diyemem ama başak etkili birisi olabilir. Yükselrn veya ay burcu başak olabilir. Birden fazla evlilik yapabilirsin (tabi ki kesin değil) ani evlilik verebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aa öyle bir şey mi var, vay canına. 21.04.1995 gündüz 12:30 Konya. Bana da yardımcı olabilir misiin 🌸
İş yeri veya hastanede tanışma verebilir. Bir de muhtemelen olgun karakterli erkeklerden hoşlanıyorsun. Yaşça büyük veya senden daha olgun biri olabilir. Oğlak burcu olabilir
Akrep erkeği olmaz mı yükseleni yay 🤭
Onun haritasını da görmek lazım. Ama yükselen yaydan çok canım yandı 😂 objektif yorum yapamıycam 😂
Biraz dağınıklar 😂 negatif olaylardan kaçarlar, hayat onlara hep çiçek olacak 🤭 9.11.1994 Konya 09:30 onunki de, gerildim şimdi 😂
Libidosu yüksek biri sanırım. Ailesinde üveylik durumları vs olmuş olabilir belki bir üst kuşakta. Sahiplenme duygusu yüksektir. Arkadaş ortamlarında sevilir. Arkadaşlarından destek görebilir.
Senle durumuna gelince aranızda bir rekabet olabilir. Bu zorlayıcıdır. Cinsel çekim yüksek. İletişim konusunda da sorun yaşıyor olabilirsiniz. Zamanla törpülemeniz gerekir
Üveylik mi 🤯 bir sorayım. Evet arkadaş çevresi çok önemli onun için. Sevilen birisi oldukça. Öyle gerçekten çok inatlaşıyoruz. Biraz biraz öğrenmeye başladık. Ya çok ilginçti, teşekkür ederim 🤍 Astrolojiye dair instagramın varsa takip etmeyi isterim
Bu arada her şeyden öte cinsel çekim çok fazla. Burada da çok haklısın
Üveylik veya karışık aile ilişkileri olabilir. Özellikle anne tarafında. Rica ederim. Henüz bir hesabım yok keyfi bakıyorum hobi olarak ☺️
Çok çok karışık. Çok doğru. Deneyebilirsin, güzel paralar kazanıyorlar astrologlar. Enerjin güzel ☺️
Düşünüyorum ilerisi için ama çok yolum ve eğitimim var henüz tamamlamam gereken ☺️😅 İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Ayy anladım. Çok teşekkür ederim kuzum, aminnn 🤍 sana da hayatta başarılar, istediğin yerlere gelirsin inşallah 🌸
14.11.1999 doğum saatim 12.55 İstanbul. Hangi burçla ilişkim uyumlu olabilir birde bunu yanıtlarsanız çok sevinirim
Kendinden farklı kültürden, dinden biri olabilir. Yurt dışı, internet veya sosyal medyadan tanışma verebilir. Geçmişinde çalkantılı bir aile yaşantısı veya ruh sağlın olmuş olabilir. Güçlü birisin. Burç olarak bir şey diyemem ama yay etkili birine çekilebilirsin. Yükseleni veya ay burcu olabilir
Çok teşekkür ederim çok sağ olun 😊
Rica ederim. Zorlu bir haritan var ama aşabilecek güçte biri olduğunu düşünüyorum. Para konusunda da şansın açık
Ne konuda bir zorluk var acaba? Kariyer durumunu sorsam peki rahatsız etmiyorsam eğer?
Derin bir zihnin var. Ruh sağlığı açısından zorlayıcı olabilir. annen ile ilişkin umarım iydir. Kariyer olarak bir dönüşüm yaşayacağını düşünüyorum ama hedeflerini doğru koyman lazım. Bunu yapamıyor olabilirsin. Doğru hedefler koyarsan başarılı olabilirsin
Genel olarak çok derin düşünürüm her şeyi annemle aram fena sayılmaz 😅 kariyer konusunda öğretmenim sınava girceğim 2024 inşallah benim yılım olur. Yorumların için teşekkür ederim tekrardan 😊 iyi akşamlar.
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
22 ocak 1996 Nevşehir hocam bir de bana bakarsanız sevinirim
Doğum saatini de söylersen bakabilirim
03.09.2002 saat 00.21 gece İstanbul bakabilirmisin.
Hepsini biliyorum yzar mısın
Mesaj atamıyorum buraya yaz
25.06.1996 fransa/ valence saat 13.30 yükselen terazi çıkmazsa bilki bölgeyi yanlış girdin
Kendin farklı kültürden biri, yurt dışında tanışabilirsin. Sosyal medya veya üniversitede tanışabilirsin
En iyi hangi burçlar gider onu bilirsen helal
Başak ve terazi etkili kadınlara çekilirsin. Ama muhtemelen yay etkili biriyle evlenirsin. Burcu yay olmasa da yükseleni veya ay burcu yay olabilir
Aslan iyidir koç çöp bir işe yaramazlar yay meh terazi iyi boğa iyi
9 Nisan 97 konya sabah 6
Kişiler aracılığıyla değil doğrudan siz tanışırsınız. Muhtemelen o gelip seni bulur. Girişken biri olabilir
Teşekkür ederim
Rica ederim. Bir de ikizler etkili biri olabilir.
27 Mayıs 2002, 19.45, Sakarya-Adapazarı
Kadersel bir tanışma olur. Ortak bir iş yaparken tanışabilirsiniz. aşk evliliği verir
Hadi yardım et 😍
Doğum tarihin yerin ve saatini söyle
30.03.1994 saat 14:00 doğduğum yer İstanbul
İş yerinde tanışabilirsin. Sağlık alanında çalışan biri olabilir.
28 ocak, 07.00 İstanbul söyle bakalım
Yıl
87
Seninle ilgili bir buluşma anında bulabilirsin. Muhtemelen ilk adımı sen değil o atar. Aktif ve girişken biri olabilir. Spor ile ilgileniyor olabilir
yok evliyim zaten
Allah daim etsin
Bana da bakar mısınız
Evet yaz detayları
13.09.1998 İstanbul 15 30 🌸
İş yerinde, hastane ortamında tanışabilirsin. Hizmet sektöründen biri olabilir, sağlıkçı olabilir
Aman bea ben zaten rüyamda gördüm
Gördüğün kişi mi ona bakalım djdj
Evliym😂
26 Eylül 2005/ Tekirdağ-Çorlu/ sabah 7
Ekonomi ile ilgili alanlar aracılığıyla tanışabilirsin. Maddi durumu iyi biri olabilir. Aynı zamanda kıskanç biri de olabilir
Teşekkürler
27 Ocak 08.00 Çankırı söyle bakalım
2001
Devlet kurumu resmi daire veya hastane gibi yerlerde tanışma verebilir. Psikolojiyle ilgili biri olabilir. Duygusal biri olabilir
08.10.1997 doğum saatim 00.18 İstanbul 🥰🥰🥰
Statü sahibi biriyle evlenebilirsin. Bu kişiyle çalıştığın yerde tanışabilirsin belki patronun veya yöneticin olabilir.
Burcu ne sizce? Genel bakış yapabilir misiniz haritama 😍😍
Bir tikaniklik var mı diye
Burç için bir şey diyemem ama başak etkili birisi olabilir. Yükselrn veya ay burcu başak olabilir. Birden fazla evlilik yapabilirsin (tabi ki kesin değil) ani evlilik verebilir.
:(((( üzdü biraz teşekkür ederim
Üzmesin. Birden fazla eş diye yorumladım. Eşten yana bereket, şansta olabilir.
İnşallah öyledir 🥰
Bilmiyorum