Astroloji & Burçlar 2024'den beklentilerin neler? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Para Aşk Huzur HEPSİ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2024'den beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. 2024 den bir beklentim yok tıpkı diğer yıllardan hiç bir beklentim olmadığı gibi.. sadece gelsin ve geçsin diyorum çünkü hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor.. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% Başak +1 yıl Her şey bekliyorum... Hepsini bekliyorum... Fazla fazla nasip olur inşallah 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% Aslan +1 yıl Türkiyede yaşayan birinin ne beklentisi olabilir ki? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
2024 den bir beklentim yok tıpkı diğer yıllardan hiç bir beklentim olmadığı gibi.. sadece gelsin ve geçsin diyorum çünkü hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor..
Her şey bekliyorum... Hepsini bekliyorum... Fazla fazla nasip olur inşallah
Türkiyede yaşayan birinin ne beklentisi olabilir ki?
parası olana herkes aşık olur.
Vorona kirüs 7. nesil
Ölmek
.. para...
para
Sağlık para 😃
Sadece para çünkü ona ihtiyacım var
Sağlık ve huzur
Para
Huzur yeter
Saglik