Yengeç erkeğiyle güzel bir ilişki kurabilen var mı?

Kova kadını olarak bir türlü anlayamadım bu yengeç erkeklerini. İlk aşkım yengeçti, her şey güzel giderken ortadan kaybolurdu neden kaybolduğunu bile anlamazdım. Aylar sonra geri gelirdi hiçbir şey olmamış gibi. Bana kendimi çok değerli hissettirirdi, bazen de öyle bi eleştirirdi ki ayaklarımı yerden kesen adam mı söylüyo bunları derdim. Bazen yalanlarını yakalardım ama o an yalan söylediğini anlamazdım sonradan fark ederdim. Sürekli kızlarla haşır neşir olurdu, hepsi için de o benim kardeşim gibi derdi. Neyse bununla yollarımız ayrıldıktan sonra yeni biriyle tanıştım o da yengeç erkeği. Herkes aynı olucak diye bir şey yok dedim fakat aynı süreci onunla da yaşadım. Kendimi bana değerli hissettirmeler, şiirler şarkılar vs... Sonra sebepsiz şekilde ortadan kayboldu ve aylar sonra geri geldi. Ayrılırken bana demişti ki "şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek" demişti. Sonra başkasıyla sevgili oldu, o kızla ayrılırken baktım ona da yazmış "şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek" diye😂Aynı şekilde Başak kadını ve Akrep kadını arkadaşlarımın yengeç erkek arkadaşı oldu ve aynı süreci onlar da yaşadı. Şiirler, şarkılar derken hoop adamın sebepsiz yere ortadan kaybolması...

Gerçekten merak ediyorum yengeç erkeğiyle güzel bi ilişki kurabilen var mı bu adamlarla nasıl sağlıklı ilişki kurulur?

Yengeç erkeğiyle güzel bir ilişki kurabilen var mı?