Kova kadını olarak bir türlü anlayamadım bu yengeç erkeklerini. İlk aşkım yengeçti, her şey güzel giderken ortadan kaybolurdu neden kaybolduğunu bile anlamazdım. Aylar sonra geri gelirdi hiçbir şey olmamış gibi. Bana kendimi çok değerli hissettirirdi, bazen de öyle bi eleştirirdi ki ayaklarımı yerden kesen adam mı söylüyo bunları derdim. Bazen yalanlarını yakalardım ama o an yalan söylediğini anlamazdım sonradan fark ederdim. Sürekli kızlarla haşır neşir olurdu, hepsi için de o benim kardeşim gibi derdi. Neyse bununla yollarımız ayrıldıktan sonra yeni biriyle tanıştım o da yengeç erkeği. Herkes aynı olucak diye bir şey yok dedim fakat aynı süreci onunla da yaşadım. Kendimi bana değerli hissettirmeler, şiirler şarkılar vs... Sonra sebepsiz şekilde ortadan kayboldu ve aylar sonra geri geldi. Ayrılırken bana demişti ki "şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek" demişti. Sonra başkasıyla sevgili oldu, o kızla ayrılırken baktım ona da yazmış "şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek" diye😂Aynı şekilde Başak kadını ve Akrep kadını arkadaşlarımın yengeç erkek arkadaşı oldu ve aynı süreci onlar da yaşadı. Şiirler, şarkılar derken hoop adamın sebepsiz yere ortadan kaybolması...
Gerçekten merak ediyorum yengeç erkeğiyle güzel bi ilişki kurabilen var mı bu adamlarla nasıl sağlıklı ilişki kurulur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben yengecim ve genelde çok değer veririm.. sadık ve evcimen düşünürüz aslında.. evlenilecek burçlar da 1. Sırada geliyor tabi de insandan insana da değişir tabi.. adamın yükseleni akreptir mesela çapkın olur.. kısaca karakterle de ilgili biraz, tamamen burç değil olay
Evet evcimenliğiniz de var sahiden fakat Kova kadını olarak ben mi anlaşamadım diyorum arkadaşlarımda da aynı süreç oldu. Her şey yolunda giderken adamlar ortadan kayboldu. Peki neden böyle bir şey yaptılar sizce? Bizden sıkıldıkları için mi? Daha tuhafı birkaç ay sonra geri döndüler hiçbir şey yok ortadan kaybolmamış gibi. Yengeç erkeği olarak daha iyi yorumlarsınız siz
Yani kova olanlar bazen sıcak bazen soğuk.. mesela bir arkadaşıma nasılsın dedim bir ara suçlu çıktım resmen.. bir soğuk ama anlatamam.. bizde sevmeyiz öyle gereksiz ruh hallerinin değişken olmasını.. ilgi sevgi bekleriz.. yani ben mesela kova arkadaşlarım ile aşırı yakın değilimdir bazen gereksiz yükselmeler ve egoları da var.. bence zor bir burç..
Ben de aynı şeyi yengeçler için düşünüyorum işte😂 çok gel gitli ruh halleri var. Haa iyiliğine iyiler bak o konuda bir şey diyemem fakat her şey yolundayken adam birden soğuk yapıyor ortadan kayboluyor sonra geri gelince benden sıcaklık bekliyorsa haliyle ben de soğuk yaparım o kadar ümitlendirmiş beni sonra gitmiş sonra geri gelmiş nasıl sıcak davranabilirim ki böyle bi durumda. Aşırı sevgi gösterdiğimde de yedekte tuttular hep, kendimi geri çektiğimde bana geri gelmeye başladılar. Bilmiyorum valla zorsunuz bence yengeç erkekleri olarak😂 ya da benim sevgime güvenip beni yedekte tuttular bilemiyorum anlayamadım hiç yengeç erkeklerini
Bence kişiye özgü bir durum ya.. hem yükselenler de önemli yani.. sevginizi kullanıp yedekte tutuyorsa o yengeç değildir bence
Ben sizin bildiğiniz yengeçlere benzemem : D
Bir yengeç benle ilşki sürdüremeyen kadın ;) yoktur