Astroloji & Burçlar Kim hangi burç? _amorfatii Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hadi benimkini tahmin edin😝 Güncellemeler+1 yıl Kimse bilemedi ama olsun shdj ikizler burcuyum Kim hangi burç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Ben yengeç burcu https://www.youtube.com/embed/M-P4QBt-FWw 1 0 Yorumla
Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% Yengeç +1 yıl Eğlenceli yönün var terazi olabilir misin acaba sjsjsjsj 1 16 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Yükselenim terazi ama burcum değil bir yerden tutturdun yine de dhjd Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Biliyorum ya bu tahmin işini sjsnsn Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Ama asıl soruyu bilemedin onu ne yapicaz hshs Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Bir daha deneriz ne var yani 😏 burçdaşım gibi geldin yengeç olma ihtimalin sjsnsns Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Sen yengeç misin inanmam jdsj Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Yengecim kıskaçlarım va benim sjsnsnsn Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Hiç senden duygusallık sezmedim ben yengeçler duygusal olur ya hani shsh Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Niye hep duygusallıkla tanınıyoruz biz ya aşk olsun sjsnsnsnsn Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl He bir de manipüle edişiniz ile tanınıyorsunuz dhjs Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Hiç iyi özelliğimiz yok mu bilinen 😏😅 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Romantiksiniz bence bu olumlu 😂 Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Allah razı olsun 🤣 sizin burcunuz nedir hanımefendi öğrenseydik 🙄 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl İkizlerim ben😂 Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Eğlenceli yönünden bilmeliydim ah 😒😅 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Artık geçti jsjs Yorumla Atlı_Bir_Filozof Yengeç +1 yıl Bir dahakine sjsjsj Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% Aslan +1 yıl temizlik hastayım hangi burç olduğumu sen tahmin et 1 3 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Başak Yorumla bahtsızromeo Aslan +1 yıl haha tebrikler çok zor bir tahmin olmamıştır sanırım Yorumla bahtsızromeo Aslan +1 yıl sadece başlığı okuduğum için üzgünüm galiba tahmin olayını kaçırmışım tahmin şansım olsa balık derdim yinede bilemezmişim Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% Oğlak +1 yıl Aslan...Senon koc 1 3 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl No Yorumla külbastı_ Oğlak +1 yıl Sen soyle o halde Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Tahminlerde sonra söyleyecegim Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep olmaz olaydım 1 8 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Niyee Yorumla Erogluzim Akrep +1 yıl Sinir krizine girince devrim yapar, Libidosu doyumsuz gece gece buz gibi hava da terler mi Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Akrep erkeği desek kızlar illallah etmiş konusunu bile açmıyorlar sjjs Yorumla Erogluzim Akrep +1 yıl Genelleme hoş olmadı dereceleri de var jsjs eski ex ilk tanışmada sormuştu dedikten sonra uzun uzun aşağa bakmıştı ahah babasından fırça yese öyle korkmazdı Akrep denilince ne düşünüyorlar :D Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Ben hiç akrep erkeğine denk gelmedim bilemem de aman aman Allah korusun dediklerine şahit oluyorum jsjdkd Yorumla Erogluzim Akrep +1 yıl Korktuğun başına gelir derler dikkat et :D Yorumla Erogluzim Akrep +1 yıl Akrep severse tam sever ederse tam eder :D Yorumla Erogluzim Akrep +1 yıl Açıklamayı okumamışım kesin ikizsin Yorumla
BirGençŞair Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% Kova +1 yıl Başak 1 6 Yorumla BirGençŞair Kova +1 yıl Doğru mu tahmin ettim başak mısın? Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl A ben kendikini söyledin sandım yok değilim 😀 Yorumla BirGençŞair Kova +1 yıl Yok ben kovayım :D Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Allah kurtarsın ahaha Yorumla BirGençŞair Kova +1 yıl Neden? Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Senin açından sıkıntı yok çevren açısından var 😄 Yorumla
SolTwinx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Kova +1 yıl Ben aslan sen akrep 1 2 Yorumla _amorfatii İkizler +1 yıl Haritada akrep var da burcum akrep değil Yorumla SolTwinx Kova +1 yıl Yengeç misin nesin anlamam ben burclardan 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben yengeç burcu
https://www.youtube.com/embed/M-P4QBt-FWwEğlenceli yönün var terazi olabilir misin acaba sjsjsjsj
Yükselenim terazi ama burcum değil bir yerden tutturdun yine de dhjd
Biliyorum ya bu tahmin işini sjsnsn
Ama asıl soruyu bilemedin onu ne yapicaz hshs
Bir daha deneriz ne var yani 😏 burçdaşım gibi geldin yengeç olma ihtimalin sjsnsns
Sen yengeç misin inanmam jdsj
Yengecim kıskaçlarım va benim sjsnsnsn
Hiç senden duygusallık sezmedim ben yengeçler duygusal olur ya hani shsh
Niye hep duygusallıkla tanınıyoruz biz ya aşk olsun sjsnsnsnsn
He bir de manipüle edişiniz ile tanınıyorsunuz dhjs
Hiç iyi özelliğimiz yok mu bilinen 😏😅
Romantiksiniz bence bu olumlu 😂
Allah razı olsun 🤣 sizin burcunuz nedir hanımefendi öğrenseydik 🙄
İkizlerim ben😂
Eğlenceli yönünden bilmeliydim ah 😒😅
Artık geçti jsjs
Bir dahakine sjsjsj
temizlik hastayım hangi burç olduğumu sen tahmin et
Başak
haha tebrikler çok zor bir tahmin olmamıştır sanırım
sadece başlığı okuduğum için üzgünüm galiba tahmin olayını kaçırmışım tahmin şansım olsa balık derdim yinede bilemezmişim
Elbette
Aslan...
Senon koc
No
Sen soyle o halde
Tahminlerde sonra söyleyecegim
Akrep olmaz olaydım
Niyee
Sinir krizine girince devrim yapar, Libidosu doyumsuz gece gece buz gibi hava da terler mi
Akrep erkeği desek kızlar illallah etmiş konusunu bile açmıyorlar sjjs
Genelleme hoş olmadı dereceleri de var jsjs eski ex ilk tanışmada sormuştu dedikten sonra uzun uzun aşağa bakmıştı ahah babasından fırça yese öyle korkmazdı Akrep denilince ne düşünüyorlar :D
Ben hiç akrep erkeğine denk gelmedim bilemem de aman aman Allah korusun dediklerine şahit oluyorum jsjdkd
Korktuğun başına gelir derler dikkat et :D
Akrep severse tam sever ederse tam eder :D
Açıklamayı okumamışım kesin ikizsin
Başak
Doğru mu tahmin ettim başak mısın?
A ben kendikini söyledin sandım yok değilim 😀
Yok ben kovayım :D
Allah kurtarsın ahaha
Neden?
Senin açından sıkıntı yok çevren açısından var 😄
Yay konu kilit
Ben aslan sen akrep