Konuştuğum kişi Akrep erkeği olduğunu söylüyor fakat Yengeç gibi davranıyor, yalan söylüyor olabilir mi?

Karakterini şöyle anlatabilirim. Onun üstüne düştüğümde yani sevgimi bir tık fazla gösterdiğimde benden kaçıyor , ben kendimi geri çektiğimde bana geliyor. Bana kendimi inanılmaz hissettiriyor, ayaklarım yerden kesiliyor sanki karşısında. Neyse her şey yolunda giderken, ortada bir şey yokken birdenbire ortadan kayboldu. Aylar sonra ortaya çıktı ve beni aradı, buluştuk sonra bana sevgilisinin fotosunu gösterdi. Halbuki bu adam daha ortadan kaybolmadan birkaç ay önce beni sevdiğini söyleyen, ayaklarımı yerden kesen, benimle planlar yapan adamdı. Bana okuduğu şiiri sonra o kıza da okumuş sosyal medyada buldum bunu da. Hem de aynı şiir. Neyse bi gün nüfus cüzdanını gördüm doğum tarihinde 5 Temmuz yazıyordu fakat kendisi 5 kasımda kutluyor. Akrep olduğunu söylüyor. Sorduğumda kimliğe önce yazıldı diye geçiştirdi fakat hiç Akrep erkeği gibi değil, Yengeç erkeği gibi davranıyor. Sizce doğum tarihi konusunu yalan söylüyor olabilir mi? Zaten yalan söyleme huyu da çok fazla var...

Konuştuğum kişi Akrep erkeği olduğunu söylüyor fakat Yengeç gibi davranıyor, yalan söylüyor olabilir mi?