Habere göre flörtöz yönüyle dikkat çeken İkizler burcu kur yapmayı ve fikir alışverişinde bulunmayı sever. Yapılan astrolojik hesaplamalara göre ikizler burcunda olanlar 2024 yılında aldatmaya meyilli olacaklar.

Habere göre flörtöz yönüyle dikkat çeken İkizler burcu kur yapmayı ve fikir alışverişinde bulunmayı sever. Yapılan astrolojik hesaplamalara göre ikizler burcunda olanlar 2024 yılında aldatmaya meyilli olacaklar.
Bence doğru.. yani her burç tabi ki de aynı değil.. çok güzel zeki ve karakterli ikizler burcu arkadaşım var benim.. ama bazıları da var ki iki yüzlü yalancı olurlar..
En kıskanç burç ikizler burcu erkekleri.. uzak durun kızlar..👍 kendilerini asla sevmedikleri için karşısindakini değiştirmeye çalışırlar.. hep de onlar denk gelir bana.. garip.
Hayır doğru değil ne alaka burçlar o zaman örnek aslan aldatan burç olsa ben aslanim ben niye aldatmiyorum demek ki neymiş burçlara göre değil kişilik ile ilgili
Cevap
4Cevap
olabilir
çift karakterli olduğu için her birine bir tane : )
şunları yazmayı bırakın insanlara güvenimiz kalmıyor
doğru diyor ben de ikizlerim kendimden biliyorum
Abi sen burç soruları sorar mıydın ya
Yani aslında yine haber soruyorum, link de bıraktım bazen haberin konusuna göre sorular farklı etiketlere girebiliyor...
İkizler burcu olmadığım için sevinçliyim
İkizler
Kadını da erkeği de uzak olsun
Doğru olabilir
Evet olabilir
Olabilir
Şaşırdık mı hayır
doğru
Her yıl öyle
Ola bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?