Benden nasıl enerji alıyorsunuz siz söyleyin bende sizi yorumlayayım :)

Benden nasıl enerji alıyorsunuz siz söyleyin bende sizi yorumlayayım :)

Enerjileri araştıran, duygulara önem veren, düşünceli birisin. İlişkilerinde detaylara fazlaca takılan taraf sen olabilirsin. Kız arkadaşların tarafından çok seviliyorsun büyük ihtimalle
söylediklerin doğru evet tabi bir ton şey yaşadım, yıprandım ilişki konusunda
Bilirim 😅
Tipim nasıl sence peki son soru m bu
Başka ilişkim olur mu sence
Müneccim miyim ya hu nereden biliyim
Pekâlaaa🏩
Ee senin yorumun?
Gezmeyi seviyorsun, arkadaş çevren 4 kişiden fazla, değer yargısına takıksın, yay burcusun, ailene çok düşkünsün, ve bakiresin😆 tüm hissettiklerim bunlardı ileri gittiysem kusura bakma😒
Cevap
1Cevap
Marjinal, yorgun, yalnız, anlaşılamayan, farklı. Belki sanatı sevme de olabilir. Ve monoton hayat 🤔 Hangileri tuttu?
yuh nasıl yaptın bunu? ciddi soruyorum
medyumsun sen o zaman
Hissettiklerimi söyledim sadece... İnsanları görmesem bile bazen onlar hakkında bilgi hissedebiliyorum, ki senin fotoğrafın var üstelik. Ve medyum değilim 😄
headshot, pes diyorum. Hepsi doğru...
Hahhah senden birde kova etkisi aldım (güneş burcu kovadan bahsetmiyorum, doğum haritasında kovanın baskınlığını kast ediyorum). Ama onun için haritaya bakmak gerekiyor tabii
Pekala senin yorumlarını da alalım 😅
naptın bilemem o kadar bilgisayardan bağlanıyorsan burcumun logusu ismimin sağ tarafında görünüyor, yükselenim de ikizler
bu senin gerçek resmin mi hisler değişcek ondan yorumlayacağım
yükselenim yengeç yanlış yazmışım ikizler nereden çıktı
Yükselen veya güneş burcundan bahsetmiyorum zaten. Harita genel olarak incelendiğinde bulunuyor benim dediğim
Resmin gerçek olup olmamasından ziyade, direk benim enerjime odaklan. Mesela yazılarıma da olabilir...
Okay, senden hissettiğim detaylara önem veren, fazla ciddi davranan, hayatında gerçekten biri tarafından sevilip sevilmediğinin yanıtı arıyorsun, güzelsin, dinsizsin, dizi izlemeyi seviyor çalışmayı sevmiyorsun :D Ya ileri gittiysem kusura bakma :(
Ooo bazı yazdıkların herkesin bileceği türden değil. Sadece birkaç düzeltilmesi gereken var. Biri tarafından sevilmek değil de, kendimi sevip sevmediğimi sorgularım daha çok. Vee çalışmayı çok severim 😄. Ha birde dinsiz değilim. Ama dinimi diğer bilinen görüşlere göre farklı yaşarım... Teşekkür ederim
Hangi şehirdesin
Yaşadığım şehri kimseye söylemiyorum :')
Tamamdır tanışmak istiyordum ondan çok sağol yorumların için
Kendine iyi davran🏹
Görmeden yorumlayamam
hissettiğini oyun gibi düşün çok ciddi değil
Aura diye bir şey yoktur.
Neden yorum yazdın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?