Siz içinizi ferah tutun yakın zamanda size pozitif duygular yaşayacak olaylar yaşayacaksınız ama üzüldüğünüz konular ise negatif durumlarla karşı karşiya kalacak
Teşekkür ederim umarım herkes yaşattığını yaşar diyorum sadece
Soran
+1 yıl
Öyle olacak zaten siz doğru bildiğiniz yoldan ayrılmayın ama o siyahlı adamın dediklerine güvenmeyin ve yolunuzda devam edin. Gelecek olan yolunuzda çıkan ilk engel olmayacak ama bu sefer muvaffak olacaksınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
partnerim yok maalesef
Kendinizi anlatın 3 kelime ile size ipuçları vereyim.
şu an iyi değilim maalesef
Anlıyorum bu bir karma olduğunu düşünüyorum şu an da sizi üzen enerjiler yakınds karma ile buluşacaklar
ne gibi yani
Siz içinizi ferah tutun yakın zamanda size pozitif duygular yaşayacak olaylar yaşayacaksınız ama üzüldüğünüz konular ise negatif durumlarla karşı karşiya kalacak
Teşekkür ederim umarım herkes yaşattığını yaşar diyorum sadece
Öyle olacak zaten siz doğru bildiğiniz yoldan ayrılmayın ama o siyahlı adamın dediklerine güvenmeyin ve yolunuzda devam edin. Gelecek olan yolunuzda çıkan ilk engel olmayacak ama bu sefer muvaffak olacaksınız.
Teşekkürler, umarım öyle olur. ben sabrediyorum, sizde mutlu olun her zaman 🙏
Sevgilimi yok ki adını yazayım
O zaman sende bana kendini anlatam 3 kelime söyle sana sevgilinin olacak kişi hakkında ipuçları vereyim
Bana özelden yazar mısınız
Farah zeynep abdullah
Yanlis anlamisim 3 kelime ile sevgilinizin ismini yazin dedin sandim dndndn
Hayır 3 kelime ile anlat yani onu düşününce aklına gelen ilk 3 kelime
Tamam iste ilk basta yanlis anlamisim sonra tekrar okuyunca dogrusunu anladim :d
Tamam
Burdan mı yazalım
Evet
İsmini burdan yazmak istemiyorum
3 kelime ile anlat
Yaz sen bana
Kibar tatlı uyanık.
Metin