Biliyorum burçlara göre iş mi olur diyeceksiniz.. Ben sadece Merak ediyorum.. Balık burcuyum. Ve özellik koç erkekleri varsa cevaplarsa sevinirim,
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben koçum. Neyi merak ediyorsun
Ya mesela sınırları،hangi konu hassas ve sevme anlayışı evlilik anlayışı güzellik anlayışı felan
İnatçı olurum genellikle. İnat damarına basılmazsa sorun yok. Genelde insanlardaki fiziki güzelliğin gelip geçici olduğunu düşünürüm. Gülümseyiş ya da bir bakış mutlu eder beni. İşime karışılmasını sevmem.
Hımm peki şey yanlış anlamazsanız merak ettiğim bi şey daha var.. Koç erkekleri için hep gözü dışarda , dış güzelliğe aşırı önem verir daha iyisini bulunca gönlü ona kayar deniliyo.. Bu konuda ne demek istersinz Böyle mi
Ben kendimde onu görmüyorum fakat koçların bazılarında var cidden bu
🥺 anladımmm.. Peki çok teşekkür ederim... Vakit ayırıp cevapladınız☺️
Rica ederim 😊 fakat neden üzüldünüz
Bilmemmm... Sevdiğim adam koç da... Ne bileyim üzüldüm işte biraz
😊😊
Anladım. Herkes öyle oluyor. Üzülmenize lüzum yok 😊
Teşekkür ederimmm😊😊
Rica ederim ne demek 😊😊
Hangi yönünü beğeniyorsunuz
Onun mu
Evet
Yani en çok sahiplenmesini gözü kara oluşunu, korkusuz , sevdiği için kavga da eder gerekirse herkesi karşısına alır ama sevdiğine karşı işe pamuk gibi kırmaya kıyamaz
Anlıyorum. Benim balık bir sevgilim vardı ve aldattı beni. O sebeple balıklardan uzak duruyorum. Fakat bir balığa göre koç nasıl görünüyor merak ettim.
Çok dürüst, merhamet duygusu çok yüksek ve tam bi erkek... Yani ben yaparım kafasında kendi ayaklarının üzerinde duran kadından bi şey beklemeyen aksine kendisi verici
Yaaaa🥺🥺🥺🥺
Çok geçmiş olsun Üzüldüm.. Ne diyeceğimi bilemiyorum şuan🥺
Umarım mutlu olursunuz 😊
Sağ olasın 🥺
Çok teşekkür ederimmm güzel dileğiniz için..
Peki balık nasıl görünüş koç olarak neyini seviyodunuz
Rica ederim 😊
Şimdi pek hatırlamak istemiyorum onu. O sebeple bu sorunuza cevap veremeyeceğim. Lütfen kusura bakmayın 😊
Şey özür dilerim
Ben o manada demek istemedim
Özür dilerim kusura bakmayın
Yok estağfirullah. Kusurluk bir durum yok 😊
😊😊 teşekkür ederim. İyi geceler diyim ben size. Daha fazla sınırı aşmıyım😅
Sınır derken 😄
İyi geceler diliyorum 😊😊
Ne bileyim , istemeden üzdüm...😊
Yok önemli değil. Üstelik nereden bileceksiniz ki 😊
Hımm🌼🌼🥺🥺🥺🥺
Duygusal olmanız hoşuma gidiyor balıklar olarak 😊
Yaaaa🤭🤭🤭🤭 evet ben de duygusalımdır
Çabuk ağlarım ama çabuk gülerim 🤭
Evet anlaşılıyor duygusal olduğun 😊😊 duygu değişimi çok çabuk oluyor sizde 😊
Duygu değişimi evet çabuk oluyo ama kin tutma olmuyo... yani ben kendimden söylyim genelds güleç ve pozitif biriyim... Ama çok naifim de ve çabuk ağlarım
Kin tutmayı ben de çok sevmiyorum. Güleç, şen şakrak insanların yanında olmayı seviyorum. İnsanlar beni çok etkiliyor. Karamsar bir insanın yanında ben de karamsarlığa bürünüyorum. Pozitif bir kişi bana da pozitiflik katıyor 😊
O konuda ben de öyleyim...😅 aslında bazen çok etkilenmek de iyi diyorum insanalardan.. Çünkü enerjisi kötü sürekli aşağı çeken eleştiren negatif vs insanların yanında da ister istemez etki altında kalıyorum ve boğuluyorum uzaklaşmak istiyorum hemen ordan
İyi değil diyorum*
Dertleşmek ayrı bir şey ama devamlı enerjimi sömüren insanları çevremde görmek istemiyorum. Ama bende hayır diyememe durumu var. Yani görüşmek isterlerse kendi durumumu bir kenara bırakıp onların dertlerine koşuyorum maalesef ki
Biliyo muusn
Sevdiğim adam da bu durum vat maalesef... bu benim en sevmediğim huyu olabilir.. Hayır diyememesi... Özellikle yardıma veya acizliğe zayıflığa zaafı var... Ve maalesef insanlar bunu kullanıyo
Ama insanlara hayır diyemezken kendi yanındaki insanı sevdiği hayat yürüyeceği insanı psikoljik olarak sıkıştırıyo bunun farkında bile değil
Ve bi kaç koç erkeğinde de gördğüm bu bilmiyorum sen de nasıl ama
Galiba bu kıçların genelinde var. İyi niyetten dolayı oluyor hep. Ama keşke biraz bencil olabilseydik. 🤦🏻♂️
Farkında olmadan yapıyoruz bence bu söylediğini
Evet farkında değil... Ama yanındaki insan eziliyor bunun da farkında değil... Söylesem yanlış anlayacak biliyorum.. İnsanlara yardım etmesini kıskandığımı felan düşünebilir. Ama benim durumumu hiç fark etmiyo.. Kendisi her isteyene hemen koşa koşa gidiyo.. Şuna şu para verelim bunun şöyle bi. ihtyacı var bu böyle destek bekliyor vs... Bi de benim de arkasında durmamı bekliyo.. Onun bu davranışını takdir etmemi... Ancak peki ben... Burada sorun yardım etmesi değil.. Ama ilişkide alma verme dengesi var. Ve dışarıdaki insanlara zaarfla yaklaşırken yol arkadaşını yanına almış alıyo yani yol arkadaşını verici olmaya sürüklemiş oluyor... Ama kadın alıcıdır.. Normalde erkeğin kadınına verici olması lazım... Ama öyle olunca biz olduğumız için otomatikman ben de verici olmuş oluyorum. Dolayısıyla bi koç erkeğinin bu hayır diyememelrr yüzünden yanındaki kadın dişil enerjisine öyle darbe alıyo kiiii... Bunun farkında bile değil.. Ben para konusunda en temel ihtiyaçlardan kısarken benden bunu beklerken kendisi başkalarına burs vs adı altında para veriyo (özellikle de kızlara zaafı var para vermek konusunda)
Çok ters bi davranış. En azından senin fikrini almalı. Uyum içinde olmalısınız. Başka bir kıza değil burs vermek yanından geçerken göz ucuyla bakmak bile ters bir durum
En büyük sıkıntı yanındaki kadını hayatına aldığı kadını kendinden bi parça olarak gördüğü için , tamamen benim ayrı olduğumu unutuyo... Ben bi kadınımm.. Ve beni yanına destekçin olarak alıp insanlara güya iyilik yapmaya verici olmaya yardımcı olmaya çalışırken bana verici olmuyosın ben de aksine insanlar için çalışmış oluyorumm. Nu ise kadının fıtratına ters...
En büyük problem galiba bu oluyor. Senin açından da büyük bir problemmiş. Bence karşına al, ağzının fermuarını çek karşındakinin. Sadece dinlemesini söyle. Kendini anlat. Neler hissettiğini bilsin 😊
Burs verdiği kız bi akrabası ya da işte üniversite Okuyan öğrenciler... Ama sorun şu ki cidden ben alışveriş harcama lüks zaten sıfrı yapan biriyimm... Onları zaten geçtim... En temel , bi evin en temel ve kendimin en temel ihtiyaçlarınsam bile baz geçerken bunu elle yaparım bunu dikerim bu eski de olsa olud bu olmasa da olur derken hatta çoğu şeyi. Göz ardı ederken benden bunu beklerken, başkalarına burs veriyoo.. Benim de gönlüm var... Ben de genç biriyim.. Bi şeyleri istemediğim için ya da ilgi duymadğım için değil ki kendimden kasmam. Madem burs verecek kadar paran var neden benden eksiltiyoruz hep...(buarada cidden en temel şeylerden bahsediyorumm yok ve olmasa da olur diyorum bi evin halısı perdesi gibi)... Söylesem yanlış anlıcak.. Biliyorumm... Ama benim için çok incitici bi durum ona nasıl izah edeceğimi de bilmiyorum.. Yardım etmemdsn rahatsız olduğumı düşünebilid. ya da kendince farklı mana çıkarabilir
Yanlış anlaması muhtemel ama ortamı hazırlarsan sorun olmaz. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya. Sen öfkelenmeden tatlı tatlı konuşursan bence daha dikkatli olur kalbini kırmamak için.
Peki inşallah... Dediklerini dikkate alacağım 😊😊... Çok teşekkür ederim buardaa cidden içimi dökmüş oldum üşenmeden alakayla okuyup cevapladınız😊😊😊
Rica ederim ne demek 😊 bir faydam dokunduysa ne mutlu bana 😊 umarım her şey gönlünüzce olur 😊
Amiinn. İyi dileklerinizin çok teşekkür ederimmm. Dokundu tabiki faydanızzz... Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur 🌼🌼🤗🤗
İnşallah, çok teşekkür ederim 😊😊 iyi geceler diliyorum 😊
İyi geceler 😊😊