Astroloji & Burçlar Akrep kadını boğa erkeği anlaşır mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor özellikle boğa erkekleri gelin buraya 😁 Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler adminim 😁 💕 Güncellemeler+1 yıl soruya bir tane mi boğa gelmez 😅 Akrep kadını boğa erkeği anlaşır mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. aşk varsa anlaşırlar 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% Terazi +1 yıl Boğa burcu olarak zor insanızdır sağlıklı bir birliktelik olacağını sanmıyorum 1 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% Akrep +1 yıl Akrep insanları zordur boğayı hayatından bıktırırsın ksjsjsjj 1 0 Yorumla
bulltman06 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 Balık +1 yıl Erkekler anlaşır ama bayanlar buluttan nem kapar kadınlar maalesef anlaşılır bir şey değil maalesef 😀 1 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Akrep +1 yıl her gece deprem görüyorum dkffk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl denedin mi? 😂 Yorumla ax2akrep Akrep +1 yıl akrep kadınlarının nasıl olduğunu biliyorum 😅😅 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Akrep +1 yıl Boğa erkeği iyidir ama kadınını bilmiyorum 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
aşk varsa anlaşırlar
Boğa burcu olarak zor insanızdır sağlıklı bir birliktelik olacağını sanmıyorum
Akrep insanları zordur boğayı hayatından bıktırırsın ksjsjsjj
Erkekler anlaşır ama bayanlar buluttan nem kapar kadınlar maalesef anlaşılır bir şey değil maalesef 😀
her gece deprem görüyorum dkffk
denedin mi? 😂
akrep kadınlarının nasıl olduğunu biliyorum 😅😅
Boğa erkeği iyidir ama kadınını bilmiyorum
Ben akrep burcuyum boğa erkeği ile olmuyor ya
Kadına yazık olur 😁😁
Anlaşır ben anlaştım zamanın da
Hayır anlaşmaz
Olmuyor zor