Astroloji & Burçlar Balık, Yengeç, akrep burcu olanlar var mı? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 💕💕💕💕 Güncellemeler+1 yıl AKREP BURCUYUM (SU BURÇLARINI MERAK EDİYORUM) 🤭😅🤫 Balık, Yengeç, akrep burcu olanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç var 0 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 471 cevap paylaştı. Balık burcuyum 3 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 💕💕 Yorumla
Vanilllyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% Akrep +1 yıl Akrep. Ne yapacak sin bu 3 burcu 1 2 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 🤷♀️😅 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Merak🤔💭 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burç yengeç, yükselen akrep, güneş burcu balık. 0 3 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 👏 Cevap sahibi +1 yıl Topladın hepimizi bir araya. Söyle şimdi ne yapacaksın. kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😅😅🤷♀️🤷♀️
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yengecim. Akrepler çok iyi oluyor her konuda 😌 2 6 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😅🤭👏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😘😘🤣 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 🤭🤷♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşsak mı 🤭😘 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Adınnyok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip ettim yaz Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Yengeç +1 yıl Buyur bacım 1 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 💕💕 Yorumla
haziranngunesii Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Boğa +1 yıl Ben yengeç ✨ 1 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 💕💕 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Balık var. 1 4 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 👏😅 Yorumla acayipadamm Yay +1 yıl akreplerin ilgisini çekiyor sanırım bu burç Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Aynen Yorumla acayipadamm Yay +1 yıl Anladım , güzel Yorumla
meeowwwwwwwww Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Yengeç 1 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 💕💕 Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% Akrep +1 yıl Benim soruyu calmissin 0 5 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Hayır Yorumla Akrep1112 Akrep +1 yıl Aynı soruyu az bir farkla aynı saatte yazmış olmamız tesadüf mü yani Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Tesadüf yemin ederim ki bakmadım Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Allah şahid Yorumla Akrep1112 Akrep +1 yıl Yemin etmenize gerek yok inandım ama büyük bir tesadüf gerçekten aynı şeyi yazmisiz demek ki akrep burcu olunca boylr oluyor hahah Yorumla
creampietime Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Akrep +1 yıl akrebim gerçekten bir bela duramıyorum yerimde azgınlık agresiflik duygusallık bazen ne yapacağımı bilemiyorum :( 0 2 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😅😅🤷♀️ Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😎😎🔥😄 Yorumla
Furkanbende Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Terazi +1 yıl Akrep burcuyum 1 4 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 👏👏 Yorumla Furkanbende Terazi +1 yıl Sen Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Akrep Yorumla Furkanbende Terazi +1 yıl Vayy Instagram ver Yorumla
MurooZers Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% Kova +1 yıl Maleseff kova var 0 2 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😎😅 Yorumla MurooZers Kova +1 yıl 😅😅 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep 0 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😅🤷♀️ Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% Terazi +1 yıl Balık 0 2 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl Ooo Yorumla Kulturlucahil00 Terazi +1 yıl Ne oldu ki 🤭🤭 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep 0 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 💕💕 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeç 0 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😅 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% Aslan +1 yıl Yengeç 0 1 Yorumla kayıprensesssss Akrep +1 yıl 😅🤷♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yengeç var
Balık burcuyum
💕💕
Akrep. Ne yapacak sin bu 3 burcu
🤷♀️😅
Merak🤔💭
Burç yengeç, yükselen akrep, güneş burcu balık.
👏
Topladın hepimizi bir araya. Söyle şimdi ne yapacaksın.
😅😅🤷♀️🤷♀️
Yengecim. Akrepler çok iyi oluyor her konuda 😌
😅🤭👏
😘😘🤣
🤭🤷♀️
Konuşsak mı 🤭😘
Adınnyok
Takip ettim yaz
Buyur bacım
💕💕
Ben yengeç ✨
💕💕
Balık var.
👏😅
akreplerin ilgisini çekiyor sanırım bu burç
Aynen
Anladım , güzel
Yengeç
💕💕
Benim soruyu calmissin
Hayır
Aynı soruyu az bir farkla aynı saatte yazmış olmamız tesadüf mü yani
Tesadüf yemin ederim ki bakmadım
Allah şahid
Yemin etmenize gerek yok inandım ama büyük bir tesadüf gerçekten aynı şeyi yazmisiz demek ki akrep burcu olunca boylr oluyor hahah
Balık
💕💕
akrebim gerçekten bir bela duramıyorum yerimde azgınlık agresiflik duygusallık bazen ne yapacağımı bilemiyorum :(
😅😅🤷♀️
😎😎🔥😄
Akrep burcuyum
👏👏
Sen
Akrep
Vayy Instagram ver
Maleseff kova var
😎😅
😅😅
Akrep
😅🤷♀️