Astroloji & Burçlar Boğa erkeği iyimidir? TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merak ettim dusuncelerinizi :) Güncellemeler+1 yıl Baliklar yorum yapmasin 😬 Boğa erkeği iyimidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. bence normal ama boğa kadını kötü oluyor 0 1 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Kadınların hepsi kotu barış yorumlara baksana 😀
Melodiieejj Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Boğa +1 yıl O sira boga kadini olan ben , bir zararimi gordunmu kanka kac aydir taniyon beni🥲 1 2 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Hahah sen istisnasin yaa melodi haric boga kandinlari 😬 Yorumla Melodiieejj Boğa +1 yıl 🤣🤣 eyvallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Egolusunuz EGO.. EGO.. EGOO 1 13 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Vaybee hic sevenimiz yokmuş 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylesin dimi hadi itiraf et Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl İtiraz ediyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak itiraz da ediyorsan tam boğasın aferin Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Piskopat misin 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az buçuk Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Ne bucuğu ne azı bu yaptigin zorbalik dayatma 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz boğalara az bile skdjj Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Senin burcun ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yayy Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Hadi yaylan burdan 😬 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Yeterince kotuledin ,😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yaylanıyım madem Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% Koç +1 yıl İyi duruyor Attilla 0 8 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Kanka yanlis soruya yazdin smsmsm Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl Evet boynuna bakarken soru kaydı utançımdan gizliye aldım 😂😂 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Hahaha gordum ki seni cafe guzel saçında guzel olmus smsms Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl Hahaha yakalandım 🙈🤭 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Kacmaz bende smsm Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl Gizlenmenin anlamı yok o zaman bu iki kat utanç verdi 😅😅 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Yok yaa bendede oluyo bu bazen kisi kendinden bilirmis o yuzden hemen tahmin ettim yanlis soruya yazdigini smsmsm Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o Koç +1 yıl 🙏🙂 Yorumla
Sen_kalbime_damla Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% Oğlak +1 yıl Değildirler 0 4 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Cahill cahil komusma 😀 Yorumla Sen_kalbime_damla Oğlak +1 yıl Boğalar kadar kibirli, gözü doymayan insanlarmı var dmdmdmd Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Sen varsinya 😬 Yorumla Sen_kalbime_damla Oğlak +1 yıl Boğa değilim canım d. Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% Balık +1 yıl Kötüsünüz bence 0 4 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Biz kotuyuz aynen 😬 Yorumla biradettuba Balık +1 yıl Pislik ahsjsjs Yorumla biradettuba Balık +1 yıl Balıklar yorum yapmasın ahsjsjshsjjsnsns Yorumla TANRİninKİRBACİ34 Boğa +1 yıl Baliklari severim ama izgarada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence normal ama boğa kadını kötü oluyor
Kadınların hepsi kotu barış yorumlara baksana 😀
O sira boga kadini olan ben , bir zararimi gordunmu kanka kac aydir taniyon beni🥲
Hahah sen istisnasin yaa melodi haric boga kandinlari 😬
🤣🤣 eyvallah
Egolusunuz EGO.. EGO.. EGOO
Vaybee hic sevenimiz yokmuş 😀
Öylesin dimi hadi itiraf et
İtiraz ediyom
Bak itiraz da ediyorsan tam boğasın aferin
Piskopat misin 😀
Az buçuk
Ne bucuğu ne azı bu yaptigin zorbalik dayatma 😀
Siz boğalara az bile skdjj
Senin burcun ne
Yayy
Hadi yaylan burdan 😬
Yeterince kotuledin ,😬
Hadi yaylanıyım madem
İyi duruyor Attilla
Kanka yanlis soruya yazdin smsmsm
Evet boynuna bakarken soru kaydı utançımdan gizliye aldım 😂😂
Hahaha gordum ki seni cafe guzel saçında guzel olmus smsms
Hahaha yakalandım 🙈🤭
Kacmaz bende smsm
Gizlenmenin anlamı yok o zaman bu iki kat utanç verdi 😅😅
Yok yaa bendede oluyo bu bazen kisi kendinden bilirmis o yuzden hemen tahmin ettim yanlis soruya yazdigini smsmsm
🙏🙂
Değildirler
Cahill cahil komusma 😀
Boğalar kadar kibirli, gözü doymayan insanlarmı var dmdmdmd
Sen varsinya 😬
Boğa değilim canım d.
Kötüsünüz bence
Biz kotuyuz aynen 😬
Pislik ahsjsjs
Balıklar yorum yapmasın ahsjsjshsjjsnsns
Baliklari severim ama izgarada