Bir süredir gittiğim bir mutlu masaj salonu vardı ve orada çalışan masözlerden birini çok beğenip birkaç kez onun için gitmiştim. Masaj salonu üniversite okuduğum şehirde, yaz tatilinde memleketime gittiğim için hiç gidemedim, ama üniversite okuduğum şehre dönünce tekrar gitmeye başladım. Bir süredir de o masözle bayağı sohbet etmeye başladım, hatta geçenlerde ona " Aslında artık böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum, ama seninle konuşmak için buraya geliyorum. Seninle konuşmak bana iyi geliyor " dedim. Birkaç gündür de sürekli orayı, öyle yerlerde çalışan kişilerin oraya nasıl düştüğünü düşünüyorum ve bu gece rüyamda o kızı, orada çalışan arkadaşlarından birini ve bir kişiyi daha gördüm. Google'dan rüyamın anlamına baktığımda ise görsellerdeki şey çıktı. Sizce o kız, beni de o yola düşürebilir mi?
Sizce o kızlar beni de kötü yola düşürebilir mi? Rüyam o anlama mı geliyor?
Yani zaten ben de tamamen doğru olduğunu iddia etmiyorum, ama bir de rüya nasıl yorumlanırsa öyle olur diye bir inanış var ve bunu da şu ana kadar birçok kez tecrübe ettim.
Ama o kıza aşık olduysan ona açık açık de ben sana aşık oldum bırak bu hayatı sana düzgün bir iş bulalım de yok ben böyle mutluyum dersen de yolunu ayırırsın…🤷♀️
Ama benim henüz kendime ait bir işim bile yok. Ayrıca ailemin de oraya gittiğimden haberi yok. Yani annem öğrendi, ama kızla samimi olmaya başladığımı falan öğrenseler özellikle babam ve dedem beni mahveder.
Ama unutmak da istemiyorum. Yani bir yandan kızın numara yaptığı ihtimalini de düşünüyorum, ama diğer yandan da kızı gerçekten samimi buldum. Ayrıca o kızla arkadaş olmam halinde bu ailemin hiç hoşuna gitmez, onlara çok zıt düşer ve biraz da onlara zıt gitmek için o kızla en azından normal bir şekilde arkadaş olmak istiyorum.
Arkadaş bile olma bence ailen istemeyecekse… Hem dediğim gibi sen ona iş bulmaya çalış en azından numara bile olsa bunu de ben burada mutluyum derse zaten olmaz ne bileyim…
Ama aynı zamanda birkaç hafta önce gittiğimde ona " Bu işi kendi isteğinle mi yapıyorsun? " dedim, o da " Hayır, kim isteyerek yapar ki bu işi? " dedi ve sonrasında sanki yüzü düştü.
Yani bence aslında kız çok saf, temiz birine benziyor; ama bu gece böyle bir rüya görünce aslında öyle olmayabileceğini, yani kızın sırf beni oraya bağlayabilmek için rol yapıyor olabileceğini de düşünmeye başladım.
Ama son seansta da her zamankinin aksine çok enerjik, mutlu duruyordu. Sonrasında ben ona " Aslında sen bana bu işi isteyerek yapmadığını söyleyince c. nsellik yaşama isteğim bitti, ama seninle konuşmak bana iyi geliyor ve o yüzden, biraz da seninle konuşmak için buraya geliyorum " dedim, o da bana " İstersen gelmeyebilirsin, sen gelsen de gelmesen de bir şey değişmez. Yine gelenler olur " dedi.
Tüm bu yaşadıklarımı bir araya getirip düşünmeye çalıştığımda hiçbir sonuca ulaşamıyorum. Yani kızın iyi niyetli mi olduğunu, kötü niyetli mi olduğunu anlayamıyorum.
Ama " Sen gelmesen başkaları gelecek " demek " Nasıl olsa ben buradan kurtulamayacağım. Yani senin gelip gelmemen bir şeyi değiştirmez. Kendini suçlu gibi, kötü hissetmene gerek yok " anlamına da gelebilir, çünkü ben kıza " Sen bu işi kendi isteğinle yapmadığını söyledikten sonra kendimi biraz suçlu gibi hissettim. " dedim.
Ama bana o işi isteyerek yapmadığını söyleyip yüzü düşünce onu gerçekten iyi biri gibi görmeye başladım, yani orada kendi isteğinle çalışmayan, tabiri caizse kader mahkumu olduğunu düşünmeye başladım ve zaten o işi yapan birçok kişi de o işi yapmayı bıraktıktan sonra bile isteyerek yapmadığını, pişman olduğunu söylüyor.
Ama birçok kişinin o işten kurtulmak için yapabileceği bir şey yok ki. Yani başlarında 2 tane adam duruyor ve sürekli onların gözetimindeler. İzinli oldukları günlerde bile o adamların kontrolünde olduklarını, kaçmak için herhangi bir girişimde bulunmaları halinde o adamların, onları öldürmek pahasına da olsa peşlerini bırakmayacağını düşünüyorum.
Ayrıca ailemin beni yetiştirme şeklinden dolayı çevremdeki normal kızlarla normal bir şekilde arkadaş olamıyorum. Bir kızla arkadaş olabilmem için ya son derece mesafeli olmamız gerekir veya son derece rahat, geniş olmamız gerekir.
Ama işte o yanlış denemeler beni çok kötü etkiledi. Kendi kendime " Bana hiçbir kız bakmaz " diye düşünmeye başladım. Sonrasında dış görünüş olarak kendimi bayağı geliştirdim, ama bu kez de kızlara normal bir şekilde yaklaşamadığım için birçok kız bana sap. k gözüyle bakıp benden kaçtı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hahaha bu saçma sapan rüya tabirlerine mi inanıyorsun cidden önüne gelen girip yazıyo saçma canım
Ama rüyaların gerçeklik payının da olduğu söyleniyor.
Yani olabilir diye düşündüm.
Bilinçaltı bu gerçeklik payı olsa bile bu tabirler yalan dolan
Yani zaten ben de tamamen doğru olduğunu iddia etmiyorum, ama bir de rüya nasıl yorumlanırsa öyle olur diye bir inanış var ve bunu da şu ana kadar birçok kez tecrübe ettim.
Adı üstünde inanış öyle olacağına inandığın için onu hayatına çekip yaşıyorsun psikolojik bunlar
Anladım, teşekkür ederim.
Düşürebilir tabi…
Ama o kıza aşık olduysan ona açık açık de ben sana aşık oldum bırak bu hayatı sana düzgün bir iş bulalım de yok ben böyle mutluyum dersen de yolunu ayırırsın…🤷♀️
Ama benim henüz kendime ait bir işim bile yok. Ayrıca ailemin de oraya gittiğimden haberi yok. Yani annem öğrendi, ama kızla samimi olmaya başladığımı falan öğrenseler özellikle babam ve dedem beni mahveder.
O zaman kızı unutmaya bakacaksın…
Ama unutmak da istemiyorum. Yani bir yandan kızın numara yaptığı ihtimalini de düşünüyorum, ama diğer yandan da kızı gerçekten samimi buldum. Ayrıca o kızla arkadaş olmam halinde bu ailemin hiç hoşuna gitmez, onlara çok zıt düşer ve biraz da onlara zıt gitmek için o kızla en azından normal bir şekilde arkadaş olmak istiyorum.
Arkadaş bile olma bence ailen istemeyecekse… Hem dediğim gibi sen ona iş bulmaya çalış en azından numara bile olsa bunu de ben burada mutluyum derse zaten olmaz ne bileyim…
Ama bir de o orada iyi maaş alıyordur, yani orada istemeye istemeye de çalışıyor olsa sırf para için bırakmak istemez.
O zaman gönlü var şeylik yapmaya yani… Yine de sen bilirsin tabi.
Ama aynı zamanda birkaç hafta önce gittiğimde ona " Bu işi kendi isteğinle mi yapıyorsun? " dedim, o da " Hayır, kim isteyerek yapar ki bu işi? " dedi ve sonrasında sanki yüzü düştü.
Ayrıca orada da genellikle hep asık suratlı, üzgün bir yüz ifadesiyle duruyor.
Gönlü olmayan insan parayı o kadar dert etmez 3 kağıt fazla alacağına az alır ama şeylik yapmaz yani bilemedim kanka…
Yani bence aslında kız çok saf, temiz birine benziyor; ama bu gece böyle bir rüya görünce aslında öyle olmayabileceğini, yani kızın sırf beni oraya bağlayabilmek için rol yapıyor olabileceğini de düşünmeye başladım.
Tabi ki yapabilir kanka melek yüzlü şeytanlar yok mu sanıyorsun belki sana dediğini gelen her adama söylüyordur
Ama son seansta da her zamankinin aksine çok enerjik, mutlu duruyordu. Sonrasında ben ona " Aslında sen bana bu işi isteyerek yapmadığını söyleyince c. nsellik yaşama isteğim bitti, ama seninle konuşmak bana iyi geliyor ve o yüzden, biraz da seninle konuşmak için buraya geliyorum " dedim, o da bana " İstersen gelmeyebilirsin, sen gelsen de gelmesen de bir şey değişmez. Yine gelenler olur " dedi.
Eee laf sokmuş sana işte ve sen bu lafa rağmen hala bu kızla kanka mı olmak istiyon
Gerçek yüzünü göstermiş sana işte çirkef
Tüm bu yaşadıklarımı bir araya getirip düşünmeye çalıştığımda hiçbir sonuca ulaşamıyorum. Yani kızın iyi niyetli mi olduğunu, kötü niyetli mi olduğunu anlayamıyorum.
Kötü niyetli seni de umursamamış
Nasıl laf sokmuş ve gerçek yüzünü göstermiş?
Ve sana rüyanla mesaj gönderilmiş o fuhuş yuvasına gitme diyor işte…
Sen gelmezsen gelme başkaları gelecek lafı iyi bir laf mı kız halinden başkalarının gelmesinden gayet memnun işte
Sen fazla safsın sanırım
Ben de anladım zaten, ama bir yandan da başka bir niyetle oraya gitmeye devam etmek istiyorum.
Sende sorun var o zaman
Hastalık falan kaparsın demedi deme.
Ama " Sen gelmesen başkaları gelecek " demek " Nasıl olsa ben buradan kurtulamayacağım. Yani senin gelip gelmemen bir şeyi değiştirmez. Kendini suçlu gibi, kötü hissetmene gerek yok " anlamına da gelebilir, çünkü ben kıza " Sen bu işi kendi isteğinle yapmadığını söyledikten sonra kendimi biraz suçlu gibi hissettim. " dedim.
O da sonrasında öyle söyledi.
Zaten evlenmek istemediğim için hastalık kapmayı fazla önemsemiyorum.
Hayır öyle demek değil sen fazla masumsun
Sen gelmesen de olur diyo işte sana kalmadık diyo
AIDS HİV olursan evlenmek değil sadece 30 yaşında geberirsin
Yani gerçekten öyle mi demek istiyor?
Yahu tabi ki öyle diyor sen öyle algılamak için öyle algılamışsın argoca gelmezsen gelme çokta skimizde demiş
Ama bana o işi isteyerek yapmadığını söyleyip yüzü düşünce onu gerçekten iyi biri gibi görmeye başladım, yani orada kendi isteğinle çalışmayan, tabiri caizse kader mahkumu olduğunu düşünmeye başladım ve zaten o işi yapan birçok kişi de o işi yapmayı bıraktıktan sonra bile isteyerek yapmadığını, pişman olduğunu söylüyor.
Ama kurtulmak için hamle de yapmıyor sende öyle biri için sağlığını her şeyi ateşe atıyorsun bence değmez
Ayrıca başka bir gün de orada çalışan başka bir kıza aynı soruyu sormuştum, ama o " Ama bu özel bir soru " deyip gülerek beni geçiştirmişti.
Ha bir de kıza duygularını anlat madem bu kadar ciddisin en azından aklındaki tüm soru işaretlerini kaldır.
De ben sana aşık oldum ya da senden hoşlanıyorum sen ciddi misin değil misin işinde de falan işte
O masaj salonuna gide gide hayat geçmez kusura bakma yani
Ama birçok kişinin o işten kurtulmak için yapabileceği bir şey yok ki. Yani başlarında 2 tane adam duruyor ve sürekli onların gözetimindeler. İzinli oldukları günlerde bile o adamların kontrolünde olduklarını, kaçmak için herhangi bir girişimde bulunmaları halinde o adamların, onları öldürmek pahasına da olsa peşlerini bırakmayacağını düşünüyorum.
Fazla dizi izliyorsun iyi masaj salonundaki hayat kadını kızla bir ömür geçir kanka ne diyeyim
Ben kıza aşık değilim, sadece ilişkiye girdikten sonra ona biraz bağlandım. Şu anda ise onunla sadece arkadaş olmak istiyorum.
Yanlışlıkla zengin bir adamdan hamile kalıp hayatını kurtarırsa olan sana olur
Kanka ne arkadaşı zengin bir adama kapak atarsa görürsün arkadaşlığı
Fazla dizi izlemiyorum, ama bazı diziler gerçekten de hayatın gerçeklerini gözler önüne seriyor.
Senin duyguların aklının önüne geçmiş
Ya da belki kulüp pub görsen unutacaksın o kızı ama masaj salonu ile sabitlemişsin kendini
Ama öyle yerlerde çalışan kişiler hamile kaldığında zorunlu kürtaj oluyorlarmış.
Kanka zengin adam diyorum zengin ve hadi senin deyimin ile mafya olsun aldırtır mı sence o zaman
Ama oralara da damsız almıyorlar ve benim de hiç kız arkadaşım yok, normal bir kız arkadaşım bile yok.
Kulüp gibi yerlere damsız almıyorlar.
Kanka arkadaş bulacaksın o zaman bu masaj salonundakiyle olmaz seni müşteri olarak görüyo arkadaşta olmaz ki senle zaten
Ama aramızda bir muhabbet, samimiyet oluşması halinde arkadaş olmuş sayılmaz mıyız?
Onun gözünde müşteriden fazlası olamazsın o da daha çok zengin adamlarla sırnaşır zaten üzgünüm ama
Bence gördüğün rüya da onu diyor kendini daha fazla kaptırmadan uzaklaş
Ayrıca ailemin beni yetiştirme şeklinden dolayı çevremdeki normal kızlarla normal bir şekilde arkadaş olamıyorum. Bir kızla arkadaş olabilmem için ya son derece mesafeli olmamız gerekir veya son derece rahat, geniş olmamız gerekir.
Tamam hayat bu kızdan ibaret değil başka arkadaşlar da edinebilirsin sen bu kızla odaklamışsın kendini şu an sadece
Ve sen üzüleceksin o bir şekilde kendini kurtarır
Hayat o kızdan ibaret değil, ama onda uyum buldum ve çevremdeki normal kızlarla da kolay kolay arkadaş olamıyorum.
Öyle bir şey olursa da arkasından bir güzel söver giderim.
Kanka emin ol öyle bir şey olacak benim dediğim çoğu şey çıkıyo
Başkasında da bulabilirsin denemen gerekiyo sadece avcı ol biraz
Nasıl bir şey olacak?
Uyum mu bulabilirim?
Başkasında
Bulabilirsin denemen gerekiyor sadece
Ama onu da çevremdeki normal kızlarla yapamam, çünkü ailemin beni yetiştirme şeklinden dolayı kızlarla normal bir şekilde arkadaş olamıyorum.
Aslında aynı yerde çalışan başka, o kızdan çok daha güzel ve benim yaşıma daha yakın, benden 1 yaş küçük bir kızda daha güzel uyum buldum.
Yani o halde bundan sonra ona da gidebilirim.
Kanka sen masaj salonu ile kafayı bozmuşsun aslında çevrendeki kızların da çoğu öyle ama farkında değilsin
Ne desem boş
Çevremdeki kızların da birçoğunun öyle olduğunun farkındayım, ama şu ana kadar 1 tanesinin bile bana baktığını görmedim.
Soğuk olursan bakmazlar sıcak olacaksın bakacaklar bu kadar basit
Son derece çirkin, kezban kızlar bile kaslı, güçlü, karizmatik erkeklerle birlikte olmak istiyor.
Sıcak olacaksın derken?
Selam diceksin falan işte öyle buzdolabı gibi durursan kimse pas vermez
Diyorum, ama sonrasında ya normal arkadaş olmak istiyorlar veya hiç pas vermiyorlar.
İlla biri olacak sadece yanlış denemeler yapmışsın
Ama işte o yanlış denemeler beni çok kötü etkiledi. Kendi kendime " Bana hiçbir kız bakmaz " diye düşünmeye başladım. Sonrasında dış görünüş olarak kendimi bayağı geliştirdim, ama bu kez de kızlara normal bir şekilde yaklaşamadığım için birçok kız bana sap. k gözüyle bakıp benden kaçtı.
Öyle olunca çareyi sadece masaj salonuna gitmekte buldum.
Anladım..