Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Gyıgıu
Kova burcu biri benden hoşlanıyor gibi ama arkadaş olarak mı takılmak istiyor anlayamadım. Başkalarından kıskandığını bana belli ediyor ve sürekli korumacı davranıyor her işimi neredeyse yapıyor ama yazışırken soğuk yani anlayamıyorum gitmemden korkuyormuş gibi de davranıyor bazen ama ben belirsizlik sevmiyorum adını koysun istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kova erkekleri özgürdür. önce takılmaları ve etkilenmeleri lazım. ya da fb olmak istiyordur
Bana da öyle geldi önce arkadaş olmak istiyor gibi ama arkadaş olursak ben onu tekrar aynı göremem
düz arkadaş olma arada yokla. baktın geri dönüş alıyorsun dozu arttır. senin onu etkilemen lazım. yoksa o, kısa süre sonra ilgiyi başka kollarda arar :D
Peki anladım ama biraz zorlarmış
kızzz uzak dur kovalardan..3-5 kova ile yattım. hepsi erken boşalıyoodu ve şeyleride küçük ve inceydi
Boylu poslu aslında
sen boya posa kanma... ne 190'lıklar gördüm şeyliri 12-13 cm di...175'lik bi sevgilim vardı 18 cm ve kalındı...
Auralı, zeki, çekici, yakışıklı, kurnaz, iyi bir arkadaş ama g... (anlamışsındır) hakkından sadece terazi kadını gelir bu erkeğin.
senim burcun ne
Koçum
uyumlusunuz. Ben kovayim. koc erkek arkadasim vardi, gayet eglenir hos zaman gecirirdik
Seviyorum kendisini ama anlamak çok zor sanki farklı şekilde düşünüyoruz sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz
acikca konusmalisin o halde
kova koc uyumu cok guzel. bence uyumlu olabilirsiniz ama acikca nelerden hoslaniyorsun veya kiriluyorsun ufade etmelisin
Teşekürlerrr
Ugrasilmaz, basina dert alirsin
Neden
Kafasina gore gelir gider, ne istedigini bilmez, sana yapma der ama kendisi 10 katini yapar, sinir hastasi olurlar genelde
Dengesizlik var sanki biraz
Takılmak istiyordur net
Takılmak istese kolayca birini bulabilecek biri yani görünüşü etkileyici
Sıkılganız
Uzun zamandır ilgili ama ben uzaktım borakmadı ama bu ilgiyi şimdi de anlayamıyorum sizi anlamak çok zor
Biz zoruz fevriyiz elde edince sıkılırız
Ben de biraz çekingenim o yüzden hep uzak duruyordum ama bu süre boyunca hiç sıkılmadı ama elde edince sıkılıyorsa oyun mu oynayacağız şimdi
Seni atacak demiyorum elde edince ilgi azalır akrep den sonra yürüyen libido aşağıda ablanın biri küçük şeyli demiş inanma sen herkes aynı olmaz ben değilim
Ben biraz fevri bir insanım peki bu onu soğutur mu bir de sadık kalır mısınız sevgilinize acaba
Ben aldatmaya karşıyım biri ile iken kimse ile işim olmaz ama evlilik düşünmem sıkılana kadar yaşarım
Peki teşekkürlerrr
Rica ederim