Eşinin / sevgilinin ve senin burcunu söyle aşk uyumunu yazalım =)

Eşinin / sevgilinin ve senin burcunu söyle aşk uyumunu yazalım =)

İkizler İkizler olsun
Bu ilişki ortak entelektüel zevkler, bol konuşma, sohbet, yolculuklar açısından harika olabilir. İkizler erkeği duygusal beklentileri çok olmayan, kafaca anlaşabileceğiniz hafif bir ilişki sunar size. Onun da sizin gibi envai çeşit ilgi alanı vardır, türlü türlü konulardan hoşlanır, her konuda, her şeye müdahil olmak ama bunu daha çok merakını gidermek için yapmak ister. Ancak ilişkiniz somut bir noktaya varamamak, bazı fikirleri hayata geçirememek, çok fazla hareket, gezme, tozma içinde belli bir amaca odaklanamamak, hedef belirleyememek gibi handikaplardan dolayı sekteye uğrayabilir, zarar görebilir ya da bitebilir.
Başlarım onu gezmesinden tozmasindan jdjsjs ben onu Başlarım merak etme jsjsjs şeye baksana
Ikizler koç
Tek tek denicem😀😀
erkek hangisi belirtirsen
Reis.. yırttım kendimi ikizlerim diye 😒senin Boğa oldigunu ben bıkıyorum
Biliyorum
tamama kızma reis :D
Sıra dışı zekâ ve kıvraklığınız, esnek ve becerikli yönünüzle başta Koç erkeğinin enerjisine ayak uydurabilirsiniz. Ancak onun lider ve öncü özelliklerine uyum sağlamanız gerekecek. Zira Koç burcu erkeği anlık hevesler peşinde olabilir ve aklını geleni gerçekleştirme konusunda oldukça sabırsızdır. Bir sonraki aşamaya bir an önce geçmek isteyen bir oyuncu gibidir ve hayatı da çoğu kez bir oyun olarak görebilir. Duygusal değildir, konuların üzerinde asla fazla durmaz, hemen unutur, sonra da hatırlamayabilir. Çünkü zaten artık o aşamayı geçmiştir. Bu hızlı erkeğe enerjinizle başta ayak uydursanız da bir süre sonra size oldukça yorucu, yıpratıcı gelebilir. Koç’un hiperaktifliği, canlılık ve enerjisi zaman içinde başınızı döndürebilir. Bu hareketlilik karşısında kıvrak zekânız zayıf gelip yıpranabilir. Bu aksiyon içinde sizin değişken karakterinize ve ruh hallerinize yanıt veremez, anlamakta zorlanır. Üstelik ikinizin de sıkılgan yapısı ilişkiden vazgeçmenize neden olabilir ve bu durum karşılıklı tahammülsüzlüğe gidebilir.
Ay yok kimse bana uyumlu degil ben tek takılayım sagol yordum seni
Estağfurullah =) =)
Tenkyü
ricalar
Akrep_kova
Kova’nın orijinal, marjinal, sıra dışı özellikleri dikkatinizden kaçmayacaktır. Ancak yenilikçi ve özgürlükçü olduğu kadar, sert, katı ve soğuk tarafları da vardır. Bu da muhtemelen daha önceki döneminde, erken yaşlarında yaşadığı sıkıntılar ve aldığı sorumluluklardan kaynaklıdır. Kolay bir ilişki değildir ancak onun bilgisinden ve tecrübelerinden çok şey öğrenebilirsiniz. Kova erkeğinin sosyal ve toplumcu yönleri, sıra dışı yaklaşımlar, sizin ise sezgisel ve metafizik gücünüz birleştiğinde birbirinizi besleyici bir ilişki yaratabilirsiniz. Ancak bunun için uğraşmanız ve onu iyice anlamanız gerekiyor.
O kadar doğru ki 🙂
Cevap
3Cevap
Sevgilim eşim yok ben ne diyim şimdi asdfsdf o zaman hayalim de ki sevgilimin burcunu söyleyim. oda yengeç veya ikizler olsun sdfsd
Ay yönetiminde iki insanın Ay’ın hareketlerine duyalı şekilde değişebilen ruh halleri ve duygudurumları bu ilişkiyi oldukça zor kılabilir. Ancak ortak noktalarınıza sarılıp birbirinizle empati kurabildiğinizde bu zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Duyargaları her yönden açık bir Yengeç kadını olarak Yengeç erkeği adeta yansımanız gibidir. O da sizin gibi sessiz ve derinden ilerleyebilir. Karşılıklı susup konuşmadığınız ancak duygularla anlaştığınız zamanlar ilişkiyi iyice ağırlaştırabilir. İkinizin de sahip olduğu öncü karakter ve lider özellikler günün sonunda bu ilişkiyi içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Bu ilişki bu yönden sizin için olduğu kadar
Aslan yükselenli Yay kadını koç erkeği diyelim 😂
İki eril burçtan oldukça eril bir ilişki doğabilir, maskülen güç ve unsurlar hakim olabilir bu ilişkiye. Dolayısıyla bu ilişkide bol hareket, çokça spor ve fiziksel aktivite olabilir. Gezmekten, tozmaktan ve eğlenmekten ayaklarınız bir türlü yeri bulmayabilir. Kedinizi sürekli farklı yerlerde, yolculuklarda bulabilirsiniz. Dinç ve sportif yapılarınızla birbirinize uyum sağlayabilirsiniz. Koç’un enerjisi, sizin dışa dönük ve sosyal enerjisiyle birleştiğinde ortaya ateşli bir beraberlik çıkabilir. Bu yüksek enerjiyi dengede tutmak önemli aksi halde iyimserliğiniz, pozitif bakış açınız, neşe ve eğlenceniz ancak bir yere kadar yetecektir bu ilişkide. Öte yandan dinamik ve keyifli bir ilişkidir ama yüksek enerjisiyle etrafındakileri bir miktar yorabilir.
ooo aynısı teşekkürler :D
Rica ederim
Kendisi yengeç ben yay
Yengeç erkeğinin derinliği, hiçbir şeyi basit ve sığ algılamayışı, sürekli bakma ve bakılma arzusu, engin denizlere açılmaktan hoşlanan gönül zenginliğinize ters düştüğünde problem çıkabilir. Kolay bir ilişki değildir, krizler çıkabilir. Yengeç’in ailesine, annesine, evine ve yuvasına bağlılığı, gezmekten, seyahatten, yeni ve farklı insanlar tanımaktan hoşlanan Yay için fazlasıyla anlamsız, can sıkıcı ve aşırı gelenekçi gelebilir. Üstelik dolaylı her türlü yoldan, tıpkı gerçek bir Yengeç gibi yan yan ilerleyerek ilişkiyi yönetmeye çalışması, sizi şekillendirmeye girişmesi zaman içinde bıktırıcı olabilir. Zor bir ilişki modelidir.
Ben ikizler burcuyum erkek arkadaşım oğlak
Oğlak erkeği ciddiyeti, vakurluğu, sağlamlığı ile göz doldurur. Üstelik güvenilir ve sağlam duruşludur. Dayanıklı ve uzun vadeli bir ilişki için ondan iyisi olmayabilir. Zira hemen her konu üzerinde önemle durulması gerekecek kadar ciddidir, hiçbir şey kolay kolay basite indirgenemez, hafifçe ele alınamaz. Bu durum aranızdaki ilişkiye mesafeleri doğal yoldan getiriverir. Bir de bakmışsınız Oğlak sevgiliniz sizden gittikçe uzaklaşmış, kendini ciddi iş ve sorumluluklarının arasına gömmüş. Mesafenin Oğlak erkeği için önemli olduğunu aklınızdan çıkarmamanız gerekiyor. Fazla yakınlaşmaya, samimi veya senlibenli olmaya çalışmayın ve zaman onlar için son derece önemli olduğundan eğer çok sıcakkanlıysa bunu zamana bırakın. Yine de siz her ne kadar ona ulaşmaya çalışsanız da bir miktar duvarı hemen örüverecektir. En iyisi olduğu gibi kabullenmek. Onun için işinin ve kariyerinin önemli olduğu aklınızdan çıkarmamalısınız. Sorumlulukları, planları, kuralları ön plandadır. Saygı ve resmiyet beklentilerini de hafife almamalısınız. Aksi halde işiniz oldukça zor olabilir.
Teşekkürler
ricalar
Koç / yay :D
İki eril burçtan oldukça eril bir ilişki doğabilir, maskülen güç ve unsurlar hakim olabilir bu ilişkiye. Dolayısıyla bu ilişkide bol hareket, çokça spor ve fiziksel aktivite olabilir. Gezmekten, tozmaktan ve eğlenmekten ayaklarınız bir türlü yeri bulmayabilir. Kedinizi sürekli farklı yerlerde, yolculuklarda bulabilirsiniz. Dinç ve sportif yapılarınızla birbirinize uyum sağlayabilirsiniz. Koç’un enerjisi, sizin dışa dönük ve sosyal enerjisiyle birleştiğinde ortaya ateşli bir beraberlik çıkabilir. Bu yüksek enerjiyi dengede tutmak önemli aksi halde iyimserliğiniz, pozitif bakış açınız, neşe ve eğlenceniz ancak bir yere kadar yetecektir bu ilişkide. Öte yandan dinamik ve keyifli bir ilişkidir ama yüksek enerjisiyle etrafındakileri bir miktar yorabilir.
=) maşallah size
Yokki
Yay kova
hangisi siz belirtir msiniz?
Kovayım
Yay erkeği hayatınıza yaşam enerjisi ve iyimserlik katarken, birlikte sosyalleşebilir, zengin bir arkadaş grubu edinebilirsiniz. Yay’ın ateşi sizi harekete geçirirken, sizin akılcılığınız ve fikirleriniz onun hayatını kolaylaştıracaktır. Üstelik neşeli ve geniş dünya görüşü, sizin vizyoner yapınızla son derece örtüşür. Ancak Yay’ın değişken yönleri, esnekliği ve sürekli hareket halinde olması, sizin istikrardan ve kararlılıktan yana taraflarınızla çelişebilir. Birbirinizi bu yönlerden tolere edebildiğiniz ölçüde, ki bunu yapabilmeniz çok da zor değildir, güzel bir ilişkiniz olabilir.
Teşekkürler ✨
rica edeerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar