Kova. yengec ikizler. koc bu dor burcu bulunduran kişiler bazılarına saçma gelecek ama inanırsınız inanmazsınız.2024 yılı itibari ile hem aşk hem iş hemde para yıli olacak bu 4 burc 2023 yılında çok felaketler atlattı çok sıkıntılar çekti bunun şimdi mükâfatını alacami sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle ikizler ve yengeç çok tikkat etmeli gelen bütün fırsatları risk almak pahasına degerlendirmeli
Onun için yaptığım ticaretlerde benim için bir fincan kahve adamın istikbalini belirliyo bende kaderini direk yaziyom olacaksa oluyo olmicaksa cozuyom ipini gidiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Koç burcuyum yaşım 26 ve hayatımın en kötü yılıydı. Diğer yıl düzeltmemiz lazım reis yaşama sevinci felan kalmadı.
Ne iyi olur nerde o şans 😅
Sen sanırım ikizlersin cunki seni gördüm ikizler olduğuna kaat getrirdim
Koç burcuyum bilemediniz.
Ve bu kadar kötü, yorucu bir yıl hatırlamıyorum.
😂😂😂😂😂
😅😅
Biliyorum bu 4 burc çok kötü oldu bu yıl onlara
Hani bizim yılımız olacaktı güya 2023
Ama koç burcu benim nazarımda çok tehlikelidir biliyomusun ikizler kadar olmasa da çok güzel ikna yeteneği var
Ben yengecim benim için 22.23 kadar lanet bir yil gormedim
İyi manipüle edebilirim yeter ki isteyeyim.😂
Biliyorum
2024 bizden yana olur umarım
Onun için yaptığım ticaretlerde benim için bir fincan kahve adamın istikbalini belirliyo bende kaderini direk yaziyom olacaksa oluyo olmicaksa cozuyom ipini gidiyo
En güzeli inan ki
Kahve icmedigim adamla ticaret yapmıyorum kahve icemeyenlede yapmiyom
Fal mı bakıyorsun ne yapıyorsun😅
Faldan bile daha önemli benimki hissiyat var bende iki kez yanıldım sadece ondada o gün cenabettim
Hahaha süper ya
Ama bu benim gerceklerim
Umarım
koçları üzmeyin. d