Sadece bir geceliğine böyle bir fırsatınız olduğunu düşünün. Birini, bir yeri vs. istediğiniz her şeyi bu gece rüyanızda görebileceksiniz. İsteyebileceğiniz baya şey olur diye düşünüyorum.

Sadece bir geceliğine böyle bir fırsatınız olduğunu düşünün. Birini, bir yeri vs. istediğiniz her şeyi bu gece rüyanızda görebileceksiniz. İsteyebileceğiniz baya şey olur diye düşünüyorum.

Sadece bir geceye mahsus rüyamı kontrol etme fırsatım olsaydı neyi görmek isterdim?
Ne kadar yaşayacağımı görmek isterdim.
Ne kadar ömrüm kaldığını öğrenmek istememin sebebi, bu hayatta yapmak istediğim şeyleri ona göre ayarlamak için, çünkü ben arkamda yarım kalmış iş bırakmayı sevmem.
Sonra arkamdan laf ederler felan , dedikodu ederler işleri bırakıp gitmiş diye.. dfddfdff
Birde yaşlılığımı görmek isterdim, eğer ki yaşlılıkta birtakım sağlık sorunları yaşadığımı görürsem şimdiden bir önlem alıp beni yaşlılıkta zora düşürecek tüm alışkanlıkları bırakmak için..
Birde Evlatlarimi görmek isterdim yaşlılığimda bana bakıyorlar mı? diye bakmadiklarini görürsem şayet rüyamda onlara zırnık bile bırakmazdım.
Hepsi bu kadar
Haydi, şimdi rüyadan uyanıp gerçek hayata tekrardan dönme zamanım geldi 🖐
Rüya görmeyi sevmiyorum uyku kalitesi düşürüyor bence. O yüzden seçme şansım var madem rüya görmeden mışıl mışıl uyumak istiyorum ben.
Eskiden öyleydi görmezdim hiç ölü gibi uyurdum. Son zamanlarda çok fazla rüya görüyorum, bir gecede 3-5 rüya falan ve asla uykumu alamıyorum😒
Geleceğimden minik bir kareyi görmek isterdim. Bir kızım olacak mı sahiden.. yoksa ben boşu boşuna hayalperestlik yapıp hep dünyalar tatlısı bir kızın annesi olduğumu mu kuruyorum kafamda.. en azından çocuğum olacak mı olmayacak mı bunu bilmek görmek isterdim.
Terapi niteliğinde cennet gibi bir yerde sadece huzurlu olduğumu. Uyanınca etkisi devam edip beni pozitif hale getiren. Sanki uyurken gördüklerim, bedenime ve ruhuma etki etmiş de sakinleştirmiş gibi, bilinç altımı silmiş gibi falan olan bir rüya.
Cevap
17Cevap
Ben rüyamda bir şey görmek istemezdim.. asıl gerçek de görmek yaşamak daha güzel olurdu.. ama eğer çok gerçekçi olacaksa sanırım aşkı yaşadığımı görmek isterdim.. Inception filmini izleyenler bilir.. orada 50 yıl geçirip rüyada sadece 1 saat kalıyorlardı.. onun gibi olsun isterdim.. 50 yıl boyunca sevdiğim aşık olduğum kadınla birlikte yaşamak.. ve sonra da 1 saat içinde şu an ki zaman da uyanmak.. böylece hayat tecrübesi de edinmiş olurdum aşkı da rüyada bile olsa yaşamış olurdum.
Rüyada genelde hayal edilen ya da ulaşılamayacak şeyler görmek isteyebiliriz.
Ben rüyamda 5 sene sonra tam şu günlerde ne yapacağımı görmek isterdim. 😂
Sabaha kadar babamı görmek isterdim. hatta uyandırmayadabilirsiniz🫠
Milli eğitim bakanının değişmesini görmek isterdim en azından biraz mutlu olurum
Tüm dünyanın tek bir medeniyet olup başka sistemlere ve galaksilere açıldığı bir anı böyle hafif timelapse olarak bizzat görüp, bazı önemli anlarını kendim yönetmek isterdim.
Beni hayata bağlayacak bir güzelliği :) yok olmaz derlerse bilmiyorum aşık olan insanları görmek isterdim. Saf sevgiyle birbirine bakanları
İlerdeki hayatım için Spoiler almak isterdim sanırım ya ne zaman mutlu olacağım ne zaman üzülecem ne olacak filan şöyle bir fragman güzel olurdu.
Düşündüm de aslında hiçbir şey istemiyorum sonuçta rüya olduğu için uyanınca bunun sonucunda üzülmek var gerçek olmadığını anladığımız için.
Gelecek haftanın iddia sonuçlarını görmek isterdim, aksakallı dedem gelsin bi' kupon versin köşeyi dönelim hakjsjakdaj.
Uyumadığım için pek farketmez. Yeni bir buluşun formulünü göreyim ben 😎
Galatasarayin şampiyon olduğunu 5. Yıldızı taktiğini görmek isterdim 😌
Görmek istediğimi gördüm. Yine olsa görmek isterim..
Universite sınavını kazandığını veya Burdan konuştuğum bi üyeyi görmek
Kaybettigim yakinimi derdim ama uyanınca daha cok üzülüyorum o yuzden hiç görememek daha iyi
Gelecekte ki eşimi
ve geleceği görmeyi
isterdim.
Düşünüyorum da sanırım rüya görmek istemiyorum 😬
Middle earth de yüzüklerin efendisi ortamı yanımda Jason Momoa assddfggg
Uçmayı isterdim veya ışınlanmayı. Heryeri gezmek... Özgürlüğü hissetmek
Ben rüya görmekten sıkıldım. Rüya görmemeyi tercih ederim.
Hayali füzüli şeyler istemiyorum…. Rüyalarla işim yok…. İşimiz hayalleri gerçekleştirmek olsun
Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı görüp nasıl olduklarını, neler yaptıklarını, yaşayıp yaşamadıklarını öğrenmek isterdim
Ben en son rüyamı kontrol etmeye çalışırken bana motor çarparak uyanmıştım. O korkuyla sıçramanın üzerine daha da denemedim🤦🏻♀️
Güzel nur yüzlü peygamber efendimizi görmek istiyorum 🥺
Kontrol edemem
evleneceğim kişiyi görmek isterdim
Dile getirmeye yok de görmek nasip olsun
Bu sıralar yine uykum bölünmeye başladı
Bir de rüya alemlerinde takılmak istemiyorum
Saçma gelebilir ama rüya gördüğüm zaman rüyada olduğumu biliyorum bu da istediğim herşeyi yapma fırsatı sunuyor özlediğim kişileri görüyorüm genelde 🤫
Rüya görmek istemezdim
Rüyamı kontrol etmeyi istemezdim
Kaybettiğim bir yakınımı
Tom Hardy ile sıcak dakikalar djsj
Anakin abiyle zombilerle ışın kılıç vs odgişgögög
Annemi görmek isterdim
Yılbaşı ikramiyesinin sayılarını 😂😂
Babamı görmeyi isterdim sesini çok özledim.
Peygamber efendimiz H. z. Muhammed (s. a. v)
Kalbimdekinleri
Cumartesiyi tekrar yaşamak isterdim
Kaybettiğim biri var, onu görmek isterdim.
Floransada bir gezi 😍
Uzaya çıkmak
Ölen kedimj
hiçbir şey
Onunla sevgili olduğumu görmek isterdim
Onu görmek isterdim🤧
alemlerde olmak isterdim :D
Onu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?